günaydın kızlar.. bugünden itibaren doğum iznindeyim ve çok mutluyum.. harika bi hafta sonunun ardından temziliğimi de bitirince kuştan hafif olacam.. size bi bakayım dedim.. inş. ilerleyen günlerde daha aktif katılırım.. şimdilik kakılmış modundayım.. görüşmek üzere kendinize çok iyi bakın..
bu arada gece rüyamda aperpili gördüm.. kerem geldi mi yoksaa....
canım hayırdır inş. nasıl gördün saat 1 bucukta randevum var bakalım
gunaydın kılzar kocayı ugurladım uyumadım yoksa gece uyku gelmio sevmiom herkes uyurken ayakta kalmasını
yok aperpıl dogrumadı daha senın sezaryanmıydı canım
canım hayırdır inş. nasıl gördün saat 1 bucukta randevum var bakalım
gunaydın kılzar kocayı ugurladım uyumadım yoksa gece uyku gelmio sevmiom herkes uyurken ayakta kalmasını
bu arada izninde hayırlı olsun canım ohhh yat dinlen arada işini yaparsın evde kalınca is guc kalmıo bitiriosun
ay ben gece artık hayalet gıbı evde dolasmaktan habıre çiş habıre çiş ıyy daral geldıı senın randevun yarın deılmıdı bugunmu bellı olacak dogum seklın canım
canım yarın çatı muayenem var. orada belli olur sanırım.. şimdiye kadar normaldi..
hayırlı haberlerle gel inş. tatlım.. senin fotonu görmüştüm nette oradan hatırladım yüzünü.. istanbula yanımıza geliyordun.. istanbuldaki ekim annelerinin yanına.. otobüs, minübüs, tren ne varsa bütün ulaşım araçlarını gördüm.. neredeyse hepsine bindin yahuu... sempatiksalakcinni sanırım dün gece yazdığın enerjiklik malum olmuş.. hadi bakalım inş. doğum enerjisidir..
öğleden sonra uğrayıp bakarım haberlere.. annem gelecek net başında görürse furur beni.. akannehir
saol canım.. temizliğin bi kısmı yapılmıştı da yarım kalmıştı.. bitireyim de geri kalan ufak tefek işler yapılır nasılsa.. evin bi kısmı alt üst durumda hala.. büyük evin büyük derdi oluyo..
neysem bendeniz gider.. görüşmek üzere...
günaydın hanımlar, Nurtopundan haber var mı hafta sonu hiç giremedim siteye önemli birşey yoktur umarım
cuma günü çatı muayenesi oldum, acıkçası canım acıdı o sırada, ister istemez kastım kendimi, ama o anlık acıyo o kadar sonrasında devam eden bir ağrı acı yok, atla deve değilmiş yani KORKMAYINNN :))
:))) çok normal sanırım bu yaşadıklarımız, ben ilk kez anne olacağım o da ayrı bir heyecan, senin var mı çocuğun aperpil?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?