2010 Ekim Anneleri

ben de var wc gidince bastırıyor sankii
demin doğum sancısı geldi kahvaltı ederken kalkmadım dedim iyice yiyim aç kalmıyım geçti ama

yok cnm benimkide ilk :) inş.

:)) taze anne olacağız inşallah sağlıkla alırız bebişleri...

kızlar bu alt kasıklarınızda ağrı oluyormu sizde ..genelde wc sıkıitırınca daha cok oluyor

benim de oluyor, wc için kalkınca özellikle, ağrıdan çok batma gibi oluyor, bazen de altıma kaçıracak gibi oluyorum his olarak, benim dikiş var rahim ağzımda o mu acıtıyor bilemiyorum ki....??

evet aynı şikayetlerr bebek büyüdüğü için oluyor sarnırırm

perşembe günü kızımı göreceğim :))) inşallah herşey yolundadır, sanırım dr bey doğum tarihini de verecek :))) hihoyyyt

saat 9 dan beri yatak keyfi yapıyorum.uyumadımda öyle yattım işte.karnım acıktıda ondan kalktım :))

günaydınlar güzel hanımlar..........

günaydın canım dün bana soru sormussun ben yenı gördümm gecelık falan aldınmı dıye ben aldım canım ama pıjama aldım önden dügmelı emzırmeye uygun sekılde tatlım2 adet baskada almıcam canım

merhaba canım.bende gecen indirimli bi yer buldumda sana onu sölicektim almadıysan diye.sen dogumu anadolu hastanesindemi yapacaktın.normalmi olucak.

merhaba canım.bende gecen indirimli bi yer buldumda sana onu sölicektim almadıysan diye.sen dogumu anadolu hastanesindemi yapacaktın.normalmi olucak.

sen nerden aldın canım gecelık ben sevıl gıyımden aldım karamandakı magazısından işte ve sen kaç adet aldın tatlım evet canım anadolu hastanesınde yapıcam kısmet olursa normal görünüyo suan dogumum canım senın nasıl olucak dogum ve nerde yapıcaksın

ya çetik magazalarında %50 indirim vardı.markalar cok uygun fiyataydı.1 gecelik sabahlık takım aldım.başkada 2 pijama 1 gecelik aldım ama hepsini götürmicem yanımda 1 gecelik 1 pijama götürcem.ben bahar hastanesinde yapıcam.şimdilik benimde normal gözüküyo inş.sen nerde calısıyodun canım hemsire olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…