2010 Ekim Anneleri

anladım canım sagol bıze yakın çetık magazası var yıne bakarım ben bır fabrıkada ıs yerı hemsırelıgı yapıyordum canım ama hamılelegım 5. ayıma kadar zor oldugu için işten ayrılmak zorunda kaldım sımdı evdeyım tatlım

anladım canım.hastanede calısmıyodun yani..evde olmak cok güzel ama ya.bide bebekler dogmuş olsaydı opuyorumnanaktan

anladım canım.hastanede calısmıyodun yani..evde olmak cok güzel ama ya.bide bebekler dogmuş olsaydı opuyorumnanaktan

hastanede de çalıştım canım uzun zaman ama özlede çalışmak çok zor ve yorucu o yuzden ayrılıp fabrıkaya geçmıstım ama hamılelegım zor olunca ayrılmak zorunda kaldım artık çalışmayıda düşünümüyorum bebegıme kendım bakıcam kısmet olursa tatlım bu arada dogum ne kadar bahar hastanesınde

baharda dogum normal 550.epidural istersen oda 250 artı.bende jkendim büyütmek istiyorum kuzumu ama kısmet bakalım.daha net degil benim durumum

slm kızlar..
birazdan izmire gitcez kontrole inş, eşimi bekliyorum..
bakalım ne dicek dr, cok merak ediyorum ya..
bu gece cok feci sancılandım agladım resmen, yerimden kımıldayamadım..
halada kasılmalarım var ama düzenli deil işte
akşamada annemler gelcek, giremeyebilirim..
kendinize ii bakın kızlar, görüsmek üzeree..

geçmiş olsun yarican, iyi haberlerle gel İzmir'den....

canım senin yakın gibi hadi inş. saglıkla

ayy hepımız 9 aylıgız artık gecmıyor gunler derken koskoca 9ayı gerıde bırakmısız hepımız gerısayımdayız nasıl bı heyecandır bu yarabbı :)
Bebeklerımız teker teker dogmaya basladılar bakalım topıkte herkesın dogurdugu gun ne zaman gelıcek daha baska topıkler acıcaz baska sorunlar paylasıcaz hep guzel gunlerden bahsedelım ınsallah yaşlarını da gorelım :kedi:

mrb güzel hatunlarrrrrr
pingucum amin canım inş rabbim saglıkla büyüüdklerinide görmemiizi nasiip eder
aperpilci güzel haberle gel inş canım
yaricancım inş sende güzel haberle gelirsin kib canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…