ya çetik magazalarında %50 indirim vardı.markalar cok uygun fiyataydı.1 gecelik sabahlık takım aldım.başkada 2 pijama 1 gecelik aldım ama hepsini götürmicem yanımda 1 gecelik 1 pijama götürcem.ben bahar hastanesinde yapıcam.şimdilik benimde normal gözüküyo inş.sen nerde calısıyodun canım hemsire olarak
anladım canım sagol bıze yakın çetık magazası var yıne bakarım ben bır fabrıkada ıs yerı hemsırelıgı yapıyordum canım ama hamılelegım 5. ayıma kadar zor oldugu için işten ayrılmak zorunda kaldım sımdı evdeyım tatlım
anladım canım.hastanede calısmıyodun yani..evde olmak cok güzel ama ya.bide bebekler dogmuş olsaydı opuyorumnanaktan
hastanede de çalıştım canım uzun zaman ama özlede çalışmak çok zor ve yorucu o yuzden ayrılıp fabrıkaya geçmıstım ama hamılelegım zor olunca ayrılmak zorunda kaldım artık çalışmayıda düşünümüyorum bebegıme kendım bakıcam kısmet olursa tatlım bu arada dogum ne kadar bahar hastanesınde
baharda dogum normal 550.epidural istersen oda 250 artı.bende jkendim büyütmek istiyorum kuzumu ama kısmet bakalım.daha net degil benim durumum
slm kızlar..
birazdan izmire gitcez kontrole inş, eşimi bekliyorum..
bakalım ne dicek dr, cok merak ediyorum ya..
bu gece cok feci sancılandım agladım resmen, yerimden kımıldayamadım..
halada kasılmalarım var ama düzenli deil işte
akşamada annemler gelcek, giremeyebilirim..
kendinize ii bakın kızlar, görüsmek üzeree..
slm kızlar..
birazdan izmire gitcez kontrole inş, eşimi bekliyorum..
bakalım ne dicek dr, cok merak ediyorum ya..
bu gece cok feci sancılandım agladım resmen, yerimden kımıldayamadım..
halada kasılmalarım var ama düzenli deil işte
akşamada annemler gelcek, giremeyebilirim..
kendinize ii bakın kızlar, görüsmek üzeree..
yok sezeryancılarda var burcix
selam kıslar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?