2010 Ekim Anneleri

iii canım hemde çok annecim geldi.tek sıkıntım 2 gecedir belim ağrıyo ve uyuyamıyorum.sen nasılsın?

gözünaydın canım
bende iyi sayılırım gecelerı artık uyuyamıyorum bel agrısı kaburga agrısı felaket oluyor
bıran evvel kuzumu kucaklamak ıstıyorum dogum streside basladı sanırım

benim de gece belim çok agrıdı uyudum uyandım sonra yine dalmışım....

sanırım dogum belirtisi ..
bir de kızlar otururken bir terleme geliyor bana -ki hamilelik öncesi hiç terlemezdim....
şimdiden boyleysem lohusayken cok terlicem sanırım.

gözünaydın canım
bende iyi sayılırım gecelerı artık uyuyamıyorum bel agrısı kaburga agrısı felaket oluyor
bıran evvel kuzumu kucaklamak ıstıyorum dogum streside basladı sanırım

ben her gün kendimi doğuma hazırlıyorum.bakalım ne olacak.inş hallederiz de bebişlerimizi alırız kucağımıza.ben artık yoruldum yaaaaa.uyumak istiyorum.bi de dün gittim kendime çok cici bi gecelik ve sabahlık da aldım hem bebişime bez aldım.artık tamamen hazır sayılırız.gelmemesi için bi neden yokopuyorumnanaktan

melisesra cım ... en mantıklısı doktorunu dinlemendir....

zaten senin durumuna o sezaryen derse kimse itiraz edemez....
biz de normal diyoruz ama doktor sezaryen derse mecbur ne gerekiyorsa onu yaparız.

aynen canım bende oyleyım mıllet usuyor ben yanıyorum buz gıbı su ıcıyorum napım

bel ağrısıne beyaz renk akıntı da eşlik ediyo bende.çok telaşlanıyorum.delikafadulden

babamda benı 8 aylık sanıyormus dün dıyorkı ebru şallı dogurmus :))
baba dedım ben 9 aydayım heheh ozaman dıkkat et dıyor dısarı cıkma artık tek basına heyecanlanmaya basladı herkes

duduuu beyaaz renk yumurta akııı gibi değilmi.....
bu 2 gundur sabahları ben de görüyorum.... nişan felan diyorlar ya ... o nişan gelicek sanırım...
bak 3-4 gün sonra en geç nişanımız gelebilir.... yarın doktora gidicem..
eşime de cok söylemek istemiyorum .... telaşlanıyor işten hemen eve gelir...

Rabbim hepimizi saglıkla kurtarsın insallah tüm hamilelerimizi.

selam kızlar. nasılsınız ne var ne yok ? var mı doğum yapan :))
nevyas hala beklemedesin sanırım canımmmm doktor kontrolun ne zaman ?

melisesra cım ... en mantıklısı doktorunu dinlemendir....

zaten senin durumuna o sezaryen derse kimse itiraz edemez....
biz de normal diyoruz ama doktor sezaryen derse mecbur ne gerekiyorsa onu yaparız.

doktorumda bırsey demıyor daha annemde oyle dıyor doktor nederse o bakalım hayırlısı olsun ınsallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…