iyiyim meliscim sagol geceleri 5 dk da bi uyanmaktan başka sorun yok şükür yaa sen nasılsın?
tubacım bende de akıntı oluyo ama sarımsı gibi geldi bana ayy benimde gelirmi yakında nişan acaba
melisciğim 36. haftamızı da bitiriyoruz:)
yuppiiikaydirigubbakcemile5
ben çok heyecanlanıyorum yavrumu çok özlüyorum öpüp öpüp koklamak istiyorumzemuszemus
selam kızlar. nasılsınız ne var ne yok ? var mı doğum yapan :))
nevyas hala beklemedesin sanırım canımmmm doktor kontrolun ne zaman ?
duduuu beyaaz renk yumurta akııı gibi değilmi.....
Bu 2 gundur sabahları ben de görüyorum.... Nişan felan diyorlar ya ... O nişan gelicek sanırım...
Bak 3-4 gün sonra en geç nişanımız gelebilir.... Yarın doktora gidicem..
Eşime de cok söylemek istemiyorum .... Telaşlanıyor işten hemen eve gelir...
Rabbim hepimizi saglıkla kurtarsın insallah tüm hamilelerimizi.
evet canım 2.900 gr sanırım 8 aylık degılmıydı ya o
darkcığım naber
melikeyle dr un bana yürüyüş hakkında erken bilgi verdiğini yazmışsınız:) kız sana geçen gittiğinde doğum sancılarını evde çek falan dememiş miydikaydirigubbakcemile3
hoşgeldın canım
bende bıranevvel kucaklamak ıstıyorum ama daha kılosu cok dusuk benımkının
Duygucum uyumak mı istiyosun doğurma o zaman tatlım:)))ben her gün kendimi doğuma hazırlıyorum.bakalım ne olacak.inş hallederiz de bebişlerimizi alırız kucağımıza.ben artık yoruldum yaaaaa.uyumak istiyorum.bi de dün gittim kendime çok cici bi gecelik ve sabahlık da aldım hem bebişime bez aldım.artık tamamen hazır sayılırız.gelmemesi için bi neden yokopuyorumnanaktan
aaa benimle aynı doğurmuş:)))evet canım 2.900 gr sanırım 8 aylık degılmıydı ya o
iyiyim tubacım sen nasılsın ? :)
nevyasım ağrı sızı da mı yok canım ya ? :)) anam inatcı oluyor bu erkek cocukları senin bu halinde geleceğimi görüyorum sanki ben hihihi. hayırlısı olsun hakkımızda.
selam kızlar...ne var ne yok?_?
Duygucum uyumak mı istiyosun doğurma o zaman tatlım:)))
aaa benimle aynı doğurmuş:)))
selam kızlar...ne var ne yok?_?
Duygucum uyumak mı istiyosun doğurma o zaman tatlım:)))
aaa benimle aynı doğurmuş:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?