2010 Ekim Anneleri

aynen bana da herkes soruyor....ne zaman doğacak hala gelmedimi diye....

ben de hem korkuyorum hem heyecanla bekliyorum....
doguma giderken neler giyecegimi hazırlamak istiyorum hem de üşengecim...
sankiii hazırlasam da sancı gelince gözüm görecek mi acaba.....

iyiyim meliscim sagol geceleri 5 dk da bi uyanmaktan başka sorun yok şükür yaa sen nasılsın?
tubacım bende de akıntı oluyo ama sarımsı gibi geldi bana ayy benimde gelirmi yakında nişan acaba

melisciğim 36. haftamızı da bitiriyoruz:)
yuppiiikaydirigubbakcemile5
ben çok heyecanlanıyorum yavrumu çok özlüyorum öpüp öpüp koklamak istiyorumzemuszemus

iyiyim meliscim sagol geceleri 5 dk da bi uyanmaktan başka sorun yok şükür yaa sen nasılsın?
tubacım bende de akıntı oluyo ama sarımsı gibi geldi bana ayy benimde gelirmi yakında nişan acaba

hepımız aynıyız sanırım bende sureklı uyanıyorum bıde 2 gun once karabasan geldı cok korktumya

darkcığım naber
melikeyle dr un bana yürüyüş hakkında erken bilgi verdiğini yazmışsınız:) kız sana geçen gittiğinde doğum sancılarını evde çek falan dememiş miydikaydirigubbakcemile3

evet tatlım aynen dediğin gb oluyo nişanın belirtisimiymiş ayyyyyyy

iyiyim tubacım sen nasılsın ? :)
nevyasım ağrı sızı da mı yok canım ya ? :)) anam inatcı oluyor bu erkek cocukları senin bu halinde geleceğimi görüyorum sanki ben hihihi. hayırlısı olsun hakkımızda.

darkcığım naber
melikeyle dr un bana yürüyüş hakkında erken bilgi verdiğini yazmışsınız:) kız sana geçen gittiğinde doğum sancılarını evde çek falan dememiş miydikaydirigubbakcemile3

evet ya bana da erken söylemiş gibi geldi nedense. bana yürüyüşte yap dedi bolbol, sancın oldugunda evde cek son anda gel dedi. 2dir aynılarını söylüyo bebişin kafası eline gelmemiş insin aşağya tamamen diye söyledi sanırım.

kızlar yatmadan once nas felas ayetel kürsi ne bilirseniz...okuyun...
bilmiyorsanız netten bulun okuyun...cok daha rahat uyursunuz....

akıntı olayı benım de sanki sarımtırak nişan gelecek bence ...her lavaboda heyecanlıyım.
suyumuzu veya sancıyı bekler doktora gideriz...

hoşgeldın canım
bende bıranevvel kucaklamak ıstıyorum ama daha kılosu cok dusuk benımkının

hoşbuldummopuyorumnanaktan
kaç kilo canım?
dr un sezeryan ile erken alalım mı dedi?
canım benim üzülme ne olur inş seni bebişini sütünle çok güzel beslersin inş topiş topiş olur
eltimin bebeğine de 2-3 hafta kilosu geride demişlerdi, 38. haftada evde suyu patlayınca doğuma aldılar. 2.800 48cm doğdu
. herkez korkuyordu minnacık diye. 2. ayından sonra bi kilo aldı ki şu an tanıyamıyorum:) çenesi gıdısından görünmüyor:)
canım muzun çok yararı var hergün en az bi tane ye

selam kızlar...ne var ne yok?_?
Duygucum uyumak mı istiyosun doğurma o zaman tatlım:)))
evet canım 2.900 gr sanırım 8 aylık degılmıydı ya o
aaa benimle aynı doğurmuş:)))

Ağrılarım var canım ama gelen giden yok :) dün akşam yürüyüşe çıktık 2 saat yürüycem hesapta yarım saat zor yürüdüm çocuk çıkıcak sandım nasıl baskkı oldu ama bu gecede doğmadı kaydirigubbakcemile2

Kızlar pike'den haber var mı ? başka doğum yapan oldu mu dün akşamdan beri yoktum geçmişe de bakamadım açıkcası üşeniyorum hehehe

selam kızlar...ne var ne yok?_?

Duygucum uyumak mı istiyosun doğurma o zaman tatlım:)))

aaa benimle aynı doğurmuş:)))

kaydirigubbakcemile3annem burda ya en azından 2 gün uyusam kardır.bu arada hala oğluşu göremedim banucum merakla resim bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…