Ağrılarım var canım ama gelen giden yok :) dün akşam yürüyüşe çıktık 2 saat yürüycem hesapta yarım saat zor yürüdüm çocuk çıkıcak sandım nasıl baskkı oldu ama bu gecede doğmadı kaydirigubbakcemile2
Ağrılarım var canım ama gelen giden yok :) dün akşam yürüyüşe çıktık 2 saat yürüycem hesapta yarım saat zor yürüdüm çocuk çıkıcak sandım nasıl baskkı oldu ama bu gecede doğmadı kaydirigubbakcemile2
slm kızlar...kimler doğum yaptı ne zamandır giremedim..
duygucum şimdi hemen koyuyuorum tatlım...
esracım iyiyiz tatlım...uykusuz hergece:))bi de alt taraftaki dikillerim acıyor((
evet ya bana da erken söylemiş gibi geldi nedense. bana yürüyüşte yap dedi bolbol, sancın oldugunda evde cek son anda gel dedi. 2dir aynılarını söylüyo bebişin kafası eline gelmemiş insin aşağya tamamen diye söyledi sanırım.
duygucum şimdi hemen koyuyuorum tatlım...
esracım iyiyiz tatlım...uykusuz hergece:))bi de alt taraftaki dikillerim acıyor((
ay hadi bakalım hayırlısı olsunn çok az bir zamanın kaldı bu kadar bekledin bekledin sabırla :))
evet canım bende dün annemi almaya gittim terminale sonra gecelik falan baktım derken eve gelince resmen belim kopuyodu
evet canım ya geçmedi daha..şimdi de ayşegülle fazi uğrıcakmış...öpüyorum canım....
opuyorumnanaktan
son ayımızdayız ama canım benim
aslında o yürüyüş yapmalısın dedi. ben ne kadar yürümeliyim diye sorunca izah etti.
ilk hergün yarım saatle kendini alıştır. 1hafta sonra 1 saate çıkar dedi. ama eğer yorulmuyorsan ağrın olmaz ise eğer 2 saat yürü dedi. ağrın olana kadar yorulana kadar yürü dedi:) yan kısaca geberene kadarohaoldumsmilezemuszemus
bende dedim ki demek ki artık ağrılardan korkmayacağım öyle mi? ben ağrı olunca korkup yürümüyordum dedim. hayır artık korkma o ağrılara ihtiyacımız var dedi. bel kasık karın vs ağrıları olacak ki bebek aşağı doğru insin dedi. benim bebişde daha yukardaymış. he bi de alttan muayeneyi senin gibi 10 gün sonra değil ondan sonraki gelişimde yapacakmış
İnşallah böyle bekliyoruz normal doğum olur :) artık çabuk yoruluyoruz gerçekten cumartesine kadar doğurmazsam alışveriş merkezine gidip akşama kadar gezmeyi düşünüyorum orda anlamıyorum vaktin nasıl geçtiğini :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?