2010 Ekim Anneleri

ay hadi bakalım hayırlısı olsunn çok az bir zamanın kaldı bu kadar bekledin bekledin sabırla :))

hoşgeldin ritacım yegenimiz nasıl
meliscim dua oku yatmadan canım yataktan kalkınca besmele çek wc ye giderken .

evet canım bende dün annemi almaya gittim terminale sonra gecelik falan baktım derken eve gelince resmen belim kopuyodu

duygucum şimdi hemen koyuyuorum tatlım...
esracım iyiyiz tatlım...uykusuz hergece:))bi de alt taraftaki dikillerim acıyor((

yarın kontrol sonrası bilgileri aktarırız yine...heyecanlar dorukta.
bol bol dua , yürüyüş yapıyoruz, su içiyoruz...
görüşürz

opuyorumnanaktan
son ayımızdayız ama canım benim
aslında o yürüyüş yapmalısın dedi. ben ne kadar yürümeliyim diye sorunca izah etti.
ilk hergün yarım saatle kendini alıştır. 1hafta sonra 1 saate çıkar dedi. ama eğer yorulmuyorsan ağrın olmaz ise eğer 2 saat yürü dedi. ağrın olana kadar yorulana kadar yürü dedi:) yan kısaca geberene kadarohaoldumsmilezemuszemus
bende dedim ki demek ki artık ağrılardan korkmayacağım öyle mi? ben ağrı olunca korkup yürümüyordum dedim. hayır artık korkma o ağrılara ihtiyacımız var dedi. bel kasık karın vs ağrıları olacak ki bebek aşağı doğru insin dedi. benim bebişde daha yukardaymış. he bi de alttan muayeneyi senin gibi 10 gün sonra değil ondan sonraki gelişimde yapacakmış

ay hadi bakalım hayırlısı olsunn çok az bir zamanın kaldı bu kadar bekledin bekledin sabırla :))

evet canım bende dün annemi almaya gittim terminale sonra gecelik falan baktım derken eve gelince resmen belim kopuyodu

İnşallah böyle bekliyoruz normal doğum olur :) artık çabuk yoruluyoruz gerçekten cumartesine kadar doğurmazsam alışveriş merkezine gidip akşama kadar gezmeyi düşünüyorum orda anlamıyorum vaktin nasıl geçtiğini :roflol:

anladım canım. bebiş insin diye diyor yürü diye.
gercekten cok iyi bir doktorumuz var. ben normal olsun inşallah dedikçe beni daha da bi motive ediyor sağolsun. o muayneden de hiç korkma,çekinme inan hiiç acımıyor. doktorcugumuza bırak kendini :))))

2 ay önce bi arkadaş doğum yaptı 40+2 olmuştu oda bekledi yani o gün optimuma gitmişler baya dolanmış bu eve gelmiş 1 saat sonra nişan gelmiş o gece pıt diye doğurdu maşallah :)) kendime onu örnek aldım aklinialirimsmile

ilahi kız ne alemsin.bu ne heves doğurmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…