İnşallah böyle bekliyoruz normal doğum olur :) artık çabuk yoruluyoruz gerçekten cumartesine kadar doğurmazsam alışveriş merkezine gidip akşama kadar gezmeyi düşünüyorum orda anlamıyorum vaktin nasıl geçtiğini :roflol:
2 ay önce bi arkadaş doğum yaptı 40+2 olmuştu oda bekledi yani o gün optimuma gitmişler baya dolanmış bu eve gelmiş 1 saat sonra nişan gelmiş o gece pıt diye doğurdu maşallah :)) kendime onu örnek aldım aklinialirimsmile
slm kızlar...kimler doğum yaptı ne zamandır giremedim..
ilahi kız ne alemsin.bu ne heves doğurmak için
benimde tek korkum bu şuan. bekleyip bekleyipte normal doğuramamak.. evet alışveriş merkezlerinde vakit nasıl geçiyor insan anlamıyor :))))) ben kendimi temizliğe veriyorum hep hareket edeyim de biran önce olsun ne olacaksa diye. kociş geldiginde cıkıyoruz bazen ama her zaman cıkamıyoruz birde bizim burada öyle yürüyecek yerde yok ki.
işin sırrı acaba optimumda mı ? bize de çok yakın. bende mi gitsem kaydirigubbakcemile3
Sen 40 haftaya gel ben senide görücem sempatiksalakcinni canım vakti geldi artık eşimde bende sabırsızlıkla bekliyoruz doğsun istiyoruz artık..
Sen 40 haftaya gel ben senide görücem sempatiksalakcinni canım vakti geldi artık eşimde bende sabırsızlıkla bekliyoruz doğsun istiyoruz artık..
bencede cok haklısın canım benim de dedigim gibi şuan tek korkum senin kadar beklemek cok sabırsızlanıyorum artık eyvahedigeldismile biran önce ne olacaksa olsuuuuuunn
ay evet nevyas sen resmen 40 haftalık olmuşsun.aaaaaaaa nerde bu bebiş.yerinden memnun galiba
mrb kızlar. nasılsınız...
hoşgeldin gönülçelencim iyiyiz biz sen nasılsın
nevyascım ayy 40 ı doldurcan die düşünüyom bende inş çok beklemezsin agırlaştın zaten iyice
anacım benim kocişde iş yok ki, hemen o yoruluveriyor. söylenip duruyo :)))))))) doğuracak olan benim ona ne oluyorsa kaydirigubbakcemile3
anladım canım. bebiş insin diye diyor yürü diye.
gercekten cok iyi bir doktorumuz var. ben normal olsun inşallah dedikçe beni daha da bi motive ediyor sağolsun. o muayneden de hiç korkma,çekinme inan hiiç acımıyor. doktorcugumuza bırak kendini :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?