2010 Ekim Anneleri

benimde tek korkum bu şuan. bekleyip bekleyipte normal doğuramamak.. evet alışveriş merkezlerinde vakit nasıl geçiyor insan anlamıyor :))))) ben kendimi temizliğe veriyorum hep hareket edeyim de biran önce olsun ne olacaksa diye. kociş geldiginde cıkıyoruz bazen ama her zaman cıkamıyoruz birde bizim burada öyle yürüyecek yerde yok ki.

işin sırrı acaba optimumda mı ? bize de çok yakın. bende mi gitsem kaydirigubbakcemile3

anacım benim kocişde iş yok ki, hemen o yoruluveriyor. söylenip duruyo :)))))))) doğuracak olan benim ona ne oluyorsa kaydirigubbakcemile3

bütün kocalar aynı değil.benimki bayılıyo alışveriş merkezinde gezmeye.hatta dün bittim artık ayaklarım acıyo adam kendine ayakkabı bakıyo.ilgilenmedim die de trip attı valla.:)))

işin sırrı acaba optimumda mı ? bize de çok yakın. bende mi gitsem kaydirigubbakcemile3

Aynen canım :)) oralarda yorulmuyorumda delikafadulden sen yavaştan optimum gezmelerine başla o zaman 38 bitiyor nasılsa kaydirigubbakcemile5

Sen 40 haftaya gel ben senide görücem sempatiksalakcinni canım vakti geldi artık eşimde bende sabırsızlıkla bekliyoruz doğsun istiyoruz artık..

bencede cok haklısın canım benim de dedigim gibi şuan tek korkum senin kadar beklemek cok sabırsızlanıyorum artık eyvahedigeldismile biran önce ne olacaksa olsuuuuuunn

:çok üzgünümfff annem dolanıp iş yapıyo ben burda öyle takılıyom.ama hiç halim yok gidip yardım edeyim

hoşgeldin gönülçelencim iyiyiz biz sen nasılsın
nevyascım ayy 40 ı doldurcan die düşünüyom bende inş çok beklemezsin agırlaştın zaten iyice

bencede cok haklısın canım benim de dedigim gibi şuan tek korkum senin kadar beklemek cok sabırsızlanıyorum artık eyvahedigeldismile biran önce ne olacaksa olsuuuuuunn

ay evet nevyas sen resmen 40 haftalık olmuşsun.aaaaaaaa nerde bu bebiş.yerinden memnun galiba

Bebişin keyfi yerinde valla maşallahı var ayaklar eller karnımı yarıp çıkacak nerdeyse :)) ben diyorum herkesin tercihi farklıdır ama normal olacaksa 38-39 da gelsin herkesin bebeği benim gibi beklemesinler :))

mrb kızlar. nasılsınız...

Merhaba canım iyiyiz sen..

hoşgeldin gönülçelencim iyiyiz biz sen nasılsın
nevyascım ayy 40 ı doldurcan die düşünüyom bende inş çok beklemezsin agırlaştın zaten iyice

Günümü dolduracağım kesin zaten 41 doldurmasam bari :roflol: inşallah canım Allah dan ağırlaşmam şurda 1 haftada oldu ondan önce iyiydim yine..

görüşürüz dudu..
bende kalkayım eve bi girişeyim süpürüp sileyim azıcık hareket halinde olayım. görüşürüz.

anacım benim kocişde iş yok ki, hemen o yoruluveriyor. söylenip duruyo :)))))))) doğuracak olan benim ona ne oluyorsa kaydirigubbakcemile3

benimkide hemen yoruluveriyor ya:) ama dr dan duydu ya artık hergün yürütecekmiş:)
şimdiye kadar çok çıkmamıştık yürüyüşe işten yorgun geliyor kıyamıyordum ama şimdi yürüyeceğiz inş..

evet canım
bizde hastaneden çıkarken eşimle dr umuzu çekiştirdik :)
gerçekten çok ilgileniyor, çok güleryüzlü çok iyi bi dr. bizim sormamıza gerek kalmadan herşeyi ayrıntılı bi şeklde sakin sakin anlatıyorkaydirigubbakcemile5 özel hastanelerde çalışan dr lar biraz paragözlü oluyor genelde ama bizim dr sağolsun bize para harcatmamak için elinden geleni yapıyor:) inş son anda da böyle olur.. iyi ki Adalet hanımcığımızı bulmuş ona gitmişiz:)

yok canım benim muayeneden korkmuyorum sadece biraz utanıyorum:kedi:

darkcığım 10 gün sonra nst e gir sonra sonucu göster dedi muayene kaydını açmana gerek yok dedi. peki tekrar usg ile bakacak mı sana baktı mı? nst fiyatları kaç canım

merhabalar,
benim doğum kasımda, sizlerin çok az kalmış, hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum...

benim bulunduğum haftaları geçtiğiniz için bir şey sormak istiyorum çalışan annelere,
doğum öncesi çalışabilir raporu alacağım ama kafam karıştı
kanunda 32. (32nci) hafta alınır diyor yani 31+0 ile 31+6 arası dimi?
fakat 32+0 olduktan sonra alınır diyenler var hangisi doğru acaba? sizler ne zaman aldınız?
yardımcı olursanız sevinirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…