2010 Ekim Anneleri

slm herkese epeydir yoktum ara ara yazılanları okuyup çıkıyordum.herkes iyi maşallah gördüğüm kadarıyla.doğum yapanlara Allah hayırlı sağlıklı ömürler versin bebişlere.
benim gibi gün sayanlarada bi an önce hayırlı ve sağlıklısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
linden raporu bende aldım son adet tarihime göre 32+3 de aldım.
rapor için 31+3 de gitmiştim ama doktor 1 hafta sonra gelmemi söyledi.benim yumurtlamam 5 gün geç olduğu için onu mu baz aldı bilmiyorum ama sorun çıkmadı yani.

valla bu arkadasını bende örnek aldım şimdi.o zamana kadar dogurmazsam bende uygulayım aynı taktiği kaydirigubbakcemile3
anacım benim kocişde iş yok ki, hemen o yoruluveriyor. söylenip duruyo :)))))))) doğuracak olan benim ona ne oluyorsa kaydirigubbakcemile3
benimkinde iş yok canım aynen.hemen yoruluyo.sanki hamile o.ben onu gaza getiriyorum hadi biraz daha diye :)

aman Allahım nevyas & gonulcelen sizlerin çizelgede 4 - 8 günleri görünce heyecan bastı beni birden sempatiksalakcinni

selam canım bende aldım calısabilir raporu ama benim doktorum 32+0 olunca verdi raporu ama herkesinki böylemi bilmiorum.sana hayırlı ve kolay dogumlar diliyorum

bizde heyecanlıyız cnm ama hala gelen giden yok. sancı bile çıkmıyor nst de daha.

ne güzel canım işte herşey yolunda gidiyor opuyorumnanaktan inşallah doğum da bu kadar sakin geçer opuyorumnanaktan

çok asabiyim yaa,herkese bağırıyorum istemeden,doğum stresi heralde..

ondanmı dersin benimde hiçkimseye hiçbirşeye tahammülüm yok sempatiksalakcinni

Kizlar hepinize selamlar. Sinirlerim cok bozuk kimse beni anlamiyor sanki 1 kisi var o da annem. Hormonlardan mi boyle dusunuyorum bilemiyorum aglamak geliyor icimden

bel ağrısıne beyaz renk akıntı da eşlik ediyo bende.çok telaşlanıyorum.delikafadulden
ben de de var bel ağrısına gerek olmadan bi bakıyorum var ben akıntı sanıyordum yavvv
offf temizlikçi hanım bulamıyorum ya kaç gündür sağa sola haber yolluyorum yok yok
oğlum sadece görünüşü temiz bir eve gelecek gibi valla
aman kızlar yapmayın nişan olmasın o yaaaa daha işim bitmediiiiii üfffff tembel olursan böyle olur dimi

32+0 dan sonra alabilirsin canım yani dr bilir
mesela benim 36+2 iken 37 haftalık göründüğünden çalışamaz raporumu aldım
çalışabilir raporumu da 32+3 falandım heralde aldım

emelciğim sende bendensin:)
bende hala temizliğe başlamadım ama benim 1 ayım var senin az kalmış:)
biz eşimle temizliği yapacağız inş. haftaya başlamayı düşünüyoruz tabi eğer haftasonu soluğu yine dışarda almazsak:)

selam canım bende aldım calısabilir raporu ama benim doktorum 32+0 olunca verdi raporu ama herkesinki böylemi bilmiorum.sana hayırlı ve kolay dogumlar diliyorum

32+0 dan sonra alabilirsin canım yani dr bilir
mesela benim 36+2 iken 37 haftalık göründüğünden çalışamaz raporumu aldım
çalışabilir raporumu da 32+3 falandım heralde aldım

çok sağolun, 31+da alan olmamış yani... malesef yazılı olarak net birşey olmayınca karmaşa oluyor, devlet işi olunca dikkat etmek de lazım hakkımız yanmasın...
tekrar teşekkürler, hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum :)

:kedipuyorumnanaktan

benim temizlik bitti kızlar ama şimdide mutfak işi çıktı ev sahibim durdu durdu mutfağı şimdi yaptırmaya karar verdi. bende şimdi olmaz diyemedim vazgeçmesin diye. çünkü mutfağım çok eski ve daha önceki kiracılar su bastırdığından suntalar dökülüyor. adam geldi ölçü falan aldı fiyat çıkardı anlaşırlarsa adam 15 ekime kadar bitiririm dedi. olmassa bende annemde kalırım doğum olursa bitince geçerim evime mevlütümü o zaman yaparım artık. pofff yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…