hoşgeldin gönülçelencim iyiyiz biz sen nasılsın
ben de iyiyim ama artık sancılıyım falan demek istiyorumdelikafadulden
2 ay önce bi arkadaş doğum yaptı 40+2 olmuştu oda bekledi yani o gün optimuma gitmişler baya dolanmış bu eve gelmiş 1 saat sonra nişan gelmiş o gece pıt diye doğurdu maşallah :)) kendime onu örnek aldım aklinialirimsmile
benimkinde iş yok canım aynen.hemen yoruluyo.sanki hamile o.ben onu gaza getiriyorum hadi biraz daha diye :)anacım benim kocişde iş yok ki, hemen o yoruluveriyor. söylenip duruyo :)))))))) doğuracak olan benim ona ne oluyorsa kaydirigubbakcemile3
merhabalar,
benim doğum kasımda, sizlerin çok az kalmış, hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum...
benim bulunduğum haftaları geçtiğiniz için bir şey sormak istiyorum çalışan annelere,
doğum öncesi çalışabilir raporu alacağım ama kafam karıştı
kanunda 32. (32nci) hafta alınır diyor yani 31+0 ile 31+6 arası dimi?
fakat 32+0 olduktan sonra alınır diyenler var hangisi doğru acaba? sizler ne zaman aldınız?
yardımcı olursanız sevinirim...
aman Allahım nevyas & gonulcelen sizlerin çizelgede 4 - 8 günleri görünce heyecan bastı beni birden sempatiksalakcinni
hoşgeldin gönülçelencim iyiyiz biz sen nasılsın
ben de iyiyim ama artık sancılıyım falan demek istiyorumdelikafadulden
az kaldı gönülcelen en cok 1 hafta sonra istemesende sancılar gelecek.ama son günler beklemek cok heyecanlı olsa gerek...
bizde heyecanlıyız cnm ama hala gelen giden yok. sancı bile çıkmıyor nst de daha.
çok asabiyim yaa,herkese bağırıyorum istemeden,doğum stresi heralde..
ben de de var bel ağrısına gerek olmadan bi bakıyorum var ben akıntı sanıyordum yavvvbel ağrısıne beyaz renk akıntı da eşlik ediyo bende.çok telaşlanıyorum.delikafadulden
aman kızlar yapmayın nişan olmasın o yaaaa daha işim bitmediiiiii üfffff tembel olursan böyle olur dimiduduuu beyaaz renk yumurta akııı gibi değilmi.....
bu 2 gundur sabahları ben de görüyorum.... nişan felan diyorlar ya ... o nişan gelicek sanırım...
bak 3-4 gün sonra en geç nişanımız gelebilir.... yarın doktora gidicem..
eşime de cok söylemek istemiyorum .... telaşlanıyor işten hemen eve gelir...
Rabbim hepimizi saglıkla kurtarsın insallah tüm hamilelerimizi.
merhabalar,
benim doğum kasımda, sizlerin çok az kalmış, hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum...
benim bulunduğum haftaları geçtiğiniz için bir şey sormak istiyorum çalışan annelere,
doğum öncesi çalışabilir raporu alacağım ama kafam karıştı
kanunda 32. (32nci) hafta alınır diyor yani 31+0 ile 31+6 arası dimi?
fakat 32+0 olduktan sonra alınır diyenler var hangisi doğru acaba? sizler ne zaman aldınız?
yardımcı olursanız sevinirim...
linden raporu bende aldım son adet tarihime göre 32+3 de aldım.
rapor için 31+3 de gitmiştim ama doktor 1 hafta sonra gelmemi söyledi.benim yumurtlamam 5 gün geç olduğu için onu mu baz aldı bilmiyorum ama sorun çıkmadı yani.
selam canım bende aldım calısabilir raporu ama benim doktorum 32+0 olunca verdi raporu ama herkesinki böylemi bilmiorum.sana hayırlı ve kolay dogumlar diliyorum
32+0 dan sonra alabilirsin canım yani dr bilir
mesela benim 36+2 iken 37 haftalık göründüğünden çalışamaz raporumu aldım
çalışabilir raporumu da 32+3 falandım heralde aldım
melisciğim sana bişeyler yazmıştım ama görmedin sanırım
hoşbuldummopuyorumnanaktan
kaç kilo canım?
dr un sezeryan ile erken alalım mı dedi?
canım benim üzülme ne olur inş seni bebişini sütünle çok güzel beslersin inş topiş topiş olur
eltimin bebeğine de 2-3 hafta kilosu geride demişlerdi, 38. haftada evde suyu patlayınca doğuma aldılar. 2.800 48cm doğdu
. herkez korkuyordu minnacık diye. 2. ayından sonra bi kilo aldı ki şu an tanıyamıyorum:) çenesi gıdısından görünmüyor:)
canım muzun çok yararı var hergün en az bi tane ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?