2010 Ekim Anneleri

canım görmemişim kusura bakma
canım ben amelıyat gecırdıgım ıcın doktor kılosu zayıf dıyor yedıklerımle alakalı degılmıs
yok canım dogumdan bahsetmıyor suan alalım felan dıye persembe gunu 2070 gr dı persembe kontrol var yıne bakalım ne olucak

Son düzenleme:
melisçim bebeğin kilo alıyor ama az dimi
olsun önemli olan alıyor olması değil mi o yüzden sıkma canını

melisciğim hakkında hayırlısı inş canım
Rabbim sağlık sıhhat versin inş. kilo hiç önemli değil

üst üste gelmiş doğum ve tadilat,kötü olmuş canım yaa,insan da kendi evinde daha rahat ediyo ama inşallah tez zamanda takar bitirirler..gamyoncuiremsu

evet canım kesinlikle, para harcatmamak icin elinden geleni yapıyor buna bizde şahit olduk eşimle kaç kere :)
Bana nst kagıdı yazdı verdi 10 gün sonra gel ded, geldiginde hatırlat bana kemiklerine bakayım dedi (ama 25eylülü tarih verdi 12.gün olmuş oldu. ) kaydımızı yaptırırken o nst kağıdını verdik 20tl nst ücreti, kız bide muayne icin kayıt acıyordu eşimde söyledi böyle böyle söyledi doktorumuz dedi. kız neyse acmadı kayıdı sadece nst ücretini verdik. ben nst icin iceriye girdigimde,eşim doktorun yanına girmiş. demişki böyle böyle, muayne ücreti vericekmiydim yook hayır vermiceksin demiş. sonra nstden cıktım hemen beni aldı içeriye bir güzel muayne etti, bebişimin her birşeysine baktı ilgilendi. şimdi yine nst kagıdı yazdı verdi. nst sonuclarına bakarken yine muayne eder diye düşünüyorum.

ay evet baharcım kötü olmuş üst üstte gelmiş ama adam vazgecebilir hazır yaptırıyım demiş. artık idare ediceksin annende felan temiz temiz kullanacağını düşün sonunda :)

oyy maasallah canımmm kuzuna coook tatlıı:)

bende bugun cıkıcam eltimle pes edene kadar dolasıcam inş işe yarar:):)
evde yapmadığım temizlik kalmıyor oturduğum yok ama demekki işe yaramıyor yurumek ayrı:)

Kizlar hepinize selamlar. Sinirlerim cok bozuk kimse beni anlamiyor sanki 1 kisi var o da annem. Hormonlardan mi boyle dusunuyorum bilemiyorum aglamak geliyor icimden

canım hepimiz aynı psikolojideyiz az kaldı inş. heps gececek..

bugun sez. olacak arkadaslar inş. sağsalim kavusmuslardır kuzulara.. Rabbim yardımcıları olsun..

sadumans doğum yapmıs nasıl acaba normal mı? Allah analı babalı buyutsun inş..:)

hoşgeldin melikeciğimmopuyorumnanaktan

dark hakikaten bravo bizim dr a:) kim olsa muayene ücreti alırdı herelde:)
nazar değdireceğiz yahu:) sonra doğumda bi masraf çıkartırmış şaşırır kalırmışız oradakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…