hoşbuldummopuyorumnanaktan
kaç kilo canım?
dr un sezeryan ile erken alalım mı dedi?
canım benim üzülme ne olur inş seni bebişini sütünle çok güzel beslersin inş topiş topiş olur
eltimin bebeğine de 2-3 hafta kilosu geride demişlerdi, 38. haftada evde suyu patlayınca doğuma aldılar. 2.800 48cm doğdu
. herkez korkuyordu minnacık diye. 2. ayından sonra bi kilo aldı ki şu an tanıyamıyorum:) çenesi gıdısından görünmüyor:)
canım muzun çok yararı var hergün en az bi tane ye
melisçim bebeğin kilo alıyor ama az dimi
olsun önemli olan alıyor olması değil mi o yüzden sıkma canını
benim temizlik bitti kızlar ama şimdide mutfak işi çıktı ev sahibim durdu durdu mutfağı şimdi yaptırmaya karar verdi. bende şimdi olmaz diyemedim vazgeçmesin diye. çünkü mutfağım çok eski ve daha önceki kiracılar su bastırdığından suntalar dökülüyor. adam geldi ölçü falan aldı fiyat çıkardı anlaşırlarsa adam 15 ekime kadar bitiririm dedi. olmassa bende annemde kalırım doğum olursa bitince geçerim evime mevlütümü o zaman yaparım artık. pofff yaaa
melisciğim hakkında hayırlısı inş canım
Rabbim sağlık sıhhat versin inş. kilo hiç önemli değil
benimkide hemen yoruluveriyor ya:) ama dr dan duydu ya artık hergün yürütecekmiş:)
şimdiye kadar çok çıkmamıştık yürüyüşe işten yorgun geliyor kıyamıyordum ama şimdi yürüyeceğiz inş..
evet canım
bizde hastaneden çıkarken eşimle dr umuzu çekiştirdik :)
gerçekten çok ilgileniyor, çok güleryüzlü çok iyi bi dr. bizim sormamıza gerek kalmadan herşeyi ayrıntılı bi şeklde sakin sakin anlatıyorkaydirigubbakcemile5 özel hastanelerde çalışan dr lar biraz paragözlü oluyor genelde ama bizim dr sağolsun bize para harcatmamak için elinden geleni yapıyor:) inş son anda da böyle olur.. iyi ki Adalet hanımcığımızı bulmuş ona gitmişiz:)
yok canım benim muayeneden korkmuyorum sadece biraz utanıyorum:kedi:
darkcığım 10 gün sonra nst e gir sonra sonucu göster dedi muayene kaydını açmana gerek yok dedi. peki tekrar usg ile bakacak mı sana baktı mı? nst fiyatları kaç canım
üst üste gelmiş doğum ve tadilat,kötü olmuş canım yaa,insan da kendi evinde daha rahat ediyo ama inşallah tez zamanda takar bitirirler..gamyoncuiremsu
evet canım ama napimm mevlite bari yeni yeni olsun :)
selam kızlar. nihayet bebeğimle evdeyim.sizler nasılsınız.
2 ay önce bi arkadaş doğum yaptı 40+2 olmuştu oda bekledi yani o gün optimuma gitmişler baya dolanmış bu eve gelmiş 1 saat sonra nişan gelmiş o gece pıt diye doğurdu maşallah :)) kendime onu örnek aldım aklinialirimsmile
Kizlar hepinize selamlar. Sinirlerim cok bozuk kimse beni anlamiyor sanki 1 kisi var o da annem. Hormonlardan mi boyle dusunuyorum bilemiyorum aglamak geliyor icimden
dark canım dr hem abdominal hem de vajinal kontrol etti seni değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?