2010 Ekim Anneleri

Bu arada kızlar bugün birşey öğrendim.
Oğlumun iki tane ismi olacak biliyorsunuz. Doruk, tek başına bi anlam taşımadığı için, ya Haktan Doruk dememiz gerekmiş ya da sadece Haktan. Bunu bilmiyordum iyi oldu öğrenmem.

maşallah maşallah kaydirigubbakcemile3 evet aklıma gelmedi değil hani, almadı almadı bir alırmış bir sürü ghihihih. sanmıyorum neyse onu alır herhalde sırnaşık şey

kızlar hızlıca bi geçmişe bakıp soruları cevapliim, hazır bebiş uyuyoken

inş. vaktim yeter

ay evet baharcım kötü olmuş üst üstte gelmiş ama adam vazgecebilir hazır yaptırıyım demiş. artık idare ediceksin annende felan temiz temiz kullanacağını düşün sonunda :)

efet canım öyle olcak artık napalım.

mevlüdü ne zaman yapmayı düşünüyosun canım,biz 40 ı çıkınca diye düşündük şimdilik ama bilmiyorum anneler ne der..

ya ben hemen istiyordum 1 hafta içinde ama sanırım bizde beklicez bu durumda.

selam kızlar. nihayet bebeğimle evdeyim.sizler nasılsınız.

canım gözün aydın nasılsınız bakalım.

dark
melike
hastanenin odalarını falan gezdiniz mi
ben 2 ay önce bakmıştım:)
2 kat kadın doğum bölümüne aitti. doğumhane yazan yerin iki kapısı vardı 1. kapısından içeri girdim sancı odası vardı kapı aralıkllıydı bi kadın yatakta sancıdaydı gördüm:) hemen yanındaki oda bebek bakım odasıydı. ( hani ilk doğduğunda dr kontrolünden geçtiği oda) aile yakınları bebeklerini izliyorlardıkaydirigubbakcemile2
ve 2. doğumhane kapısı vardı. tabi orayı göremedim otamatik kapıydı kartla girişli olanlardan:)

ben biliyorum zaten canım o yüzden gezmeye gerek duymadım.

kızlar hızlıca bi geçmişe bakıp soruları cevapliim, hazır bebiş uyuyoken

inş. vaktim yeter

Canım çok tebrik ediyorum, Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Bize anlatsana ansıldı doğumun?

selam kızlar. nihayet bebeğimle evdeyim.sizler nasılsınız.

Canım çok tebrik ediyorum. Bebişin nasıl? Doğumun nasıldı?

dark o hastanede yakınların mı doğum yapmıştı

ne güzel sizde büyük ihtimalle benden önce doğum yapacaksınız, bende sizden hastane ve dr umuz hakkında bilgi alırım

Hosgeldin melikeeemmm a.s.

canım bugunde görmesem arıcaktım senii:) nsılsın?

hosbuldum saol tubacım..

doğuma gittik baktık adalet hanım yok.. doktorumuzu istediğimiz anda ek ucret cıkıyor kısın sorduğumda 400 du suan nedir bilemem:) onun dısındada illa cıkartır hastane..

biliyosunuz 36 haftalık doğduğu için biraz endişeliydim ama çok şükür.çok sağlıklı kızım. 3150 doğdu. doğum sezeryan sipnal oldu. çok memlun kaldım.hemen kalktım ayağa. iyiydi yani.bugün dördüncü gün.ağrılarım hafiledi. çok şükür hamilelik serüveni bitti.darısı başınıza

canım nıye erken dogum yaptın

aminn ben de artık bebeğim gelsin istiyorum normal ya da sezaryen ama gelsin artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…