hoşgeldin melikeciğimmopuyorumnanaktan
dark hakikaten bravo bizim dr a:) kim olsa muayene ücreti alırdı herelde:)
nazar değdireceğiz yahu:) sonra doğumda bi masraf çıkartırmış şaşırır kalırmışız oradakaydirigubbakcemile3
kızlar hızlıca bi geçmişe bakıp soruları cevapliim, hazır bebiş uyuyoken
inş. vaktim yeter
ay evet baharcım kötü olmuş üst üstte gelmiş ama adam vazgecebilir hazır yaptırıyım demiş. artık idare ediceksin annende felan temiz temiz kullanacağını düşün sonunda :)
mevlüdü ne zaman yapmayı düşünüyosun canım,biz 40 ı çıkınca diye düşündük şimdilik ama bilmiyorum anneler ne der..
selam kızlar. nihayet bebeğimle evdeyim.sizler nasılsınız.
dark
melike
hastanenin odalarını falan gezdiniz mi
ben 2 ay önce bakmıştım:)
2 kat kadın doğum bölümüne aitti. doğumhane yazan yerin iki kapısı vardı 1. kapısından içeri girdim sancı odası vardı kapı aralıkllıydı bi kadın yatakta sancıdaydı gördüm:) hemen yanındaki oda bebek bakım odasıydı. ( hani ilk doğduğunda dr kontrolünden geçtiği oda) aile yakınları bebeklerini izliyorlardıkaydirigubbakcemile2
ve 2. doğumhane kapısı vardı. tabi orayı göremedim otamatik kapıydı kartla girişli olanlardan:)
kızlar hızlıca bi geçmişe bakıp soruları cevapliim, hazır bebiş uyuyoken
inş. vaktim yeter
selam kızlar. nihayet bebeğimle evdeyim.sizler nasılsınız.
ayy ne güzel,Allah analı babalı büyütsün inşallah,normal mi oldu?:ecrin_bebek:
Canım çok tebrik ediyorum, Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Bize anlatsana ansıldı doğumun?
Canım çok tebrik ediyorum. Bebişin nasıl? Doğumun nasıldı?
Hosgeldin melikeeemmm a.s.
hoşgeldin melikeciğimmopuyorumnanaktan
dark hakikaten bravo bizim dr a:) kim olsa muayene ücreti alırdı herelde:)
nazar değdireceğiz yahu:) sonra doğumda bi masraf çıkartırmış şaşırır kalırmışız oradakaydirigubbakcemile3
çok teşekkür ederim.bebeğim çok iyi. adı masal. oğumda iyiydi .
kızlar geçmişe pek bakamadım ne anlatıyo pike.nasılmış bebekle anne?
pike doğum yaptığı gun dısında sanırım henuz bişey anlatmadı canım.. ama iyilermiş rita gibi oda kolay yapmıs yazmıstı cok sukur:)
biliyosunuz 36 haftalık doğduğu için biraz endişeliydim ama çok şükür.çok sağlıklı kızım. 3150 doğdu. doğum sezeryan sipnal oldu. çok memlun kaldım.hemen kalktım ayağa. iyiydi yani.bugün dördüncü gün.ağrılarım hafiledi. çok şükür hamilelik serüveni bitti.darısı başınıza
biliyosunuz 36 haftalık doğduğu için biraz endişeliydim ama çok şükür.çok sağlıklı kızım. 3150 doğdu. doğum sezeryan sipnal oldu. çok memlun kaldım.hemen kalktım ayağa. iyiydi yani.bugün dördüncü gün.ağrılarım hafiledi. çok şükür hamilelik serüveni bitti.darısı başınıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?