2010 Ekim Anneleri

melikeciğim ben dr um yoksa ek ücret verip çağırmayı düşünmüyorum asla.
hayırlısı, kısmet ise eğer orda olur zaten değil mi:)) ararım orda mı diye yoksa eğer sıkarım dişimi beklerim dermişimkaydirigubbakcemile3 :)))))

he bu arada pazar günleri muayene ücretinde fark alıyorlardı. ssk geçmiyor sanırım pazar günleri. ya peki doğum yaparsak????aklinialirimsmile

ama onunki sezeryan dimi?

normal diye biliyorum..

ben ordaki doktora bağlı diye dusunuyorum ama buyuk ihtimalle adalet hanımı isterim.. bakalım nasip.. sonucta bu gune kadar gelmişiz onunla ve benim her dusuncemi bilen o.. pazar gitmedim ama aksamları giderdik normal gecerdi ssk.. doğumdada pazar diye gecmiyor demezler sanırım..

melikeciğim Adalet hanım a çok alıştım ama ekstra verecek durumum yok
dua ediyorum inş dr uma denk gelirim. gelmezsem eğer inş iyi bi dr a denk gelirim

teşekkür edriz. garip karşılıyanlarda var ama. ben de çok beğendim.takmadım kimseyi koyduk işte.

iyi yapmışsın canım önemli olan sizin beğenmeniz zaten. bu arada pıhtılaşma olduğu içinmi kan sulandırıcı iğne kullandın bende kullanıyorum. ama bu hafta çarşamba bırakıcaz artık. sen doğumdan ne kadar önce bıraktın.

dua ediyorum inş dr uma denk gelirim. gelmezsem eğer inş iyi bi dr a denk gelirim

tubacım anladığım kadarıyla sen erdem hastanesine gidiyosun bende oraya gidiyorum benım dr ayşe hanım iki hafta öncesinden nst ye bağladığı zaman kasılma çıkmıştı bende hanı olurda aniden sancın tutarsa veya su gelirse kendiside hastanede bulunmazsa o zaman adalet hanıma gelmemi söyledi hani senin dr olmazsa doğumun olduğu vakit aşye hanım olabilir doğumunda çok iyi biri memnun kalırsın

fatos özlem hanımda cok iyi funda hanımda öyle ben onlarada gidiyordum.. ama ne biliyim inş. gittiğimizde orda olur ama olmazsada o anki psikolojime bağlı simdiden birsey söylemek zor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…