2010 Ekim Anneleri

hıc bırsey yapasım yok iştahım yok hıcbırseyden zevk almıyorum eşimle tartısıyorum sureklı

bende uyuyamıyorum ve sürekli huysuzum.sanırım uykusuzluktan.bi de anlamsız yere doğum anı aklıma geliyo ve ağlıyorum.şimdi annemde geldi çaktırmamaya çalışcam yoksa çok üzülür.:çok üzgünüm:

teşekkür ederim canım evet ayşe hanımı da çok övüyorlar... inş kendi dr uma denk gelirim yada ayşe hanıma.

arkadaşlar benim ayaklarım felakat şişti bacaklarımın üzerine oturamıyorum sanki bıçakla kesiyolar bacaklarımı sizdende böyle şişen varmı

dark o hastanede yakınların mı doğum yapmıştı

ne güzel sizde büyük ihtimalle benden önce doğum yapacaksınız, bende sizden hastane ve dr umuz hakkında bilgi alırım

evet canıımmm eltii ablam,yengemler vs orda yaptılar hep.

iyiyim canım sen nasılsııın. yemek yapıyordum mutfaktaydım simdi geldim..

selam kızlar
nasılsınız?
Doguran var mı?
Bizde muayeneden geliyoruz. bebegimizin bası asagı ama kanala girmemiş o yüzden catı bakmayayım dedi haftaya bakarım dedi cok rahatmıs beyfendi öle görünyormus isterseniz sezeryan alarım yarın beklerseniz ptesi bakarız pozisyonuna dahada girmemişse cuma yine gelirsiniz bakarız dedi cuma dolmus oluyor günü cünkü dahada gelmezse kendiliğindne dedi sezeryan yapcaz dedi ayyyyyyyy
bekle bekle bu cocugun kanala girce yok uffffffffffff
bekliiimde gelmezse sezeryan olcaksam beklemenin anlamı ne catımada bakmadı kadın poffffffffff

sabahları ellerım çok uyusuyor benım kızlar sızdede oluyormu

benim sağ elim her daim uyusuk

evet canıımmm eltii ablam,yengemler vs orda yaptılar hep.

iyiyim canım sen nasılsııın. yemek yapıyordum mutfaktaydım simdi geldim..

hosgeldin bende oturuyorum simdilik bişi yaptığım yok

hosgeldin canım olsun bekle son ana kadar son ihtimal alacak demekki sez. a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…