hıc bırsey yapasım yok iştahım yok hıcbırseyden zevk almıyorum eşimle tartısıyorum sureklı
hıc bırsey yapasım yok iştahım yok hıcbırseyden zevk almıyorum eşimle tartısıyorum sureklı
yapmayın kızlar sakinleşin bakalım
en hızlı kiloyu son ayda alıyor bebekler canım iştahım yok deyip yemezsen kuzun kilo almaz yapma sakın.. omega hapı son ayda cok etkiliymiş sakın yemekten kesme..
tubacım anladığım kadarıyla sen erdem hastanesine gidiyosun bende oraya gidiyorum benım dr ayşe hanım iki hafta öncesinden nst ye bağladığı zaman kasılma çıkmıştı bende hanı olurda aniden sancın tutarsa veya su gelirse kendiside hastanede bulunmazsa o zaman adalet hanıma gelmemi söyledi hani senin dr olmazsa doğumun olduğu vakit aşye hanım olabilir doğumunda çok iyi biri memnun kalırsın
arkadaşlar benim ayaklarım felakat şişti bacaklarımın üzerine oturamıyorum sanki bıçakla kesiyolar bacaklarımı sizdende böyle şişen varmı
evet şiş uyanıyorum yumuruk yapamıyorum uyuşuk gibi ellerimsabahları ellerım çok uyusuyor benım kızlar sızdede oluyormu
dark o hastanede yakınların mı doğum yapmıştı
ne güzel sizde büyük ihtimalle benden önce doğum yapacaksınız, bende sizden hastane ve dr umuz hakkında bilgi alırım
canım bugunde görmesem arıcaktım senii:) nsılsın?
hosbuldum saol tubacım..
doğuma gittik baktık adalet hanım yok.. doktorumuzu istediğimiz anda ek ucret cıkıyor kısın sorduğumda 400 du suan nedir bilemem:) onun dısındada illa cıkartır hastane..
evet şiş uyanıyorum yumuruk yapamıyorum uyuşuk gibi ellerim
ah canım hemde uzun zamandır aynı durumdayım ben
doktorum omega hapımı degıstı marıncap kullanıyordum ocean plus yazdı persembe dahamı ıyı acaba
sabahları ellerım çok uyusuyor benım kızlar sızdede oluyormu
evet şiş uyanıyorum yumuruk yapamıyorum uyuşuk gibi ellerim
evet ya bende bellı bı sure acamıyorum
hadi ya ben son bir aydır şişiyorum ama öyle şişiyorum ki yumruklarımı bile zor sıkıyorum ayaklarımın üzerine parmağımla basıyorum da varya sanki kuyu oluyo ayağımın üzerinde
evet kesinlikle.. ben basından beri onu kullanıyorum.. sana haftada kaç tane iç dedi?
sabahları ellerım çok uyusuyor benım kızlar sızdede oluyormu
evet canıımmm eltii ablam,yengemler vs orda yaptılar hep.
iyiyim canım sen nasılsııın. yemek yapıyordum mutfaktaydım simdi geldim..
selam kızlar
nasılsınız?
Doguran var mı?
Bizde muayeneden geliyoruz. bebegimizin bası asagı ama kanala girmemiş o yüzden catı bakmayayım dedi haftaya bakarım dedi cok rahatmıs beyfendi öle görünyormus isterseniz sezeryan alarım yarın beklerseniz ptesi bakarız pozisyonuna dahada girmemişse cuma yine gelirsiniz bakarız dedi cuma dolmus oluyor günü cünkü dahada gelmezse kendiliğindne dedi sezeryan yapcaz dedi ayyyyyyyy
bekle bekle bu cocugun kanala girce yok uffffffffffff
bekliiimde gelmezse sezeryan olcaksam beklemenin anlamı ne catımada bakmadı kadın poffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?