canım ben elazıglıyım ufukta yapıcam kısmet olursa dogumumu :) orhan bey yapıcak inş
canım benim doğumu da orhan bey yaptıracak inşallah....
yok canım öle bir kalıp oldunuda yurumek ii geiomus bası asagı ama gırmıo sıpaaaaa girse dogurcam belkinese hayırlısı napalım
senle aynı sayılırız bende girip girmedigini anlayan var mı onu merak ediom
kızlar sizden kanala girmiş diyen doktor oldumu sizeee
ay canım allah kolaylık versin desene bizide bi senfoni bekliyo dışarı çıkınca bebişler
sezeryan öncesinde kan tahlili yapılıyo sanırım,bi de ekg cekiliyo galiba...
girmiyor bizimki yada inat etmis ben yürüyüs desen hamileligin basindan beri günde bir saat yürüyüorum oda carsiya cikip gezmekten haric merdiven desen 4 kata oturuyorum herseyimi temizliggimi kendim yapyiorum ama tik yok. birde kendimi cok iyi hisediyorum karnimda olmasa futbol oynarim :dance:
yok cnm benim 37 olmustu zaten yani alınabilirdi sorun olmazdı ama anne karnında ne kadar kalırsa o kadar iyiymiş...canım o gunlerden bahsetmiş olmasın o zamanlardaki bende 36 da sıkıntı yasadım o haftalarda anne karnında ne dursa kardı yaniii
ee tabi baskı yapıyo özellikle idrar torbama,aşagıyı sızlatıyo cok..bunun gibi şeylerpeki bişi farkettimi agırlık falana asagı baskı?
slm kızlar.var mı doğuran bugün?benim hala daha bel ağrılarım devam ediyo ama şiddeti aynı artmadı hiç.
yok cnm benim 37 olmustu zaten yani alınabilirdi sorun olmazdı ama anne karnında ne kadar kalırsa o kadar iyiymiş...
ee tabi baskı yapıyo özellikle idrar torbama,aşagıyı sızlatıyo cok..bunun gibi şeyler
selam cnm,henüz bi bilgi gelmedi...benim de oluyo bel agrım normalmiş..onlar da kasılmalar gibi düzenli ve uzun süreliyse dr una haber verslm kızlar.var mı doğuran bugün?benim hala daha bel ağrılarım devam ediyo ama şiddeti aynı artmadı hiç.
off allah korusun,inşallah gerek kalmaz zaten zor bulunan bi kanım varkanama olurda kana ihtiyac olur diyee yapiliyor kan testi..
selam cnm nasılsın?slm kızlaaarrr!...
zaten sen hissetmiyosun ki kanala girdiğini..sen bence de apar topar gidicen doguma,kanala girer girmez cocuk dogum olayına mı geccek napcak :))ii ya onla avuniim
hıc öle baskı falan yok olursa bir anda olcak heralde hersey
zaten hemen gelme diolar hastaneye,ama herkesin aynı olmuyo ki,bazen dogum baslamıs oluyo suyunu ebeler patlatıyo,bazen dogum esnasında geliyo,bazen su geliyo dogum baslamıyo o zaman sezeryanla alıyolar bebek için riskli oluyokıslar ben dıyom kı suyum gelene kadar hastaneye gıtmesem evde ceksem sancıları mı
aynen oylee ama herseye deger...
gozumden uyku akiyorr nasil yorgunumm dikislerimi tekmeliyor ama banamisin demiyosun.. zevk alarak yapiyosun herseyi... anneme elletemiyorum dusununn yanii.. :))
kıslar ben dıyom kı suyum gelene kadar hastaneye gıtmesem evde ceksem sancıları mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?