2010 Ekim Anneleri

girmiyor bizimki yada inat etmis ben yürüyüs desen hamileligin basindan beri günde bir saat yürüyüorum oda carsiya cikip gezmekten haric merdiven desen 4 kata oturuyorum herseyimi temizliggimi kendim yapyiorum ama tik yok. birde kendimi cok iyi hisediyorum karnimda olmasa futbol oynarim :dance:

slm kızlar.var mı doğuran bugün?benim hala daha bel ağrılarım devam ediyo ama şiddeti aynı artmadı hiç.

dün teyzemdeydim gelininin 45 günlük bebeki var yavrum nasıl uslu emziriyo hiç gazıyla falan uğraşmıyo dedim ne güzel ya maşallah valla

ay canım allah kolaylık versin desene bizide bi senfoni bekliyo dışarı çıkınca bebişler

aynen oylee ama herseye deger...

gozumden uyku akiyorr nasil yorgunumm dikislerimi tekmeliyor ama banamisin demiyosun.. zevk alarak yapiyosun herseyi... anneme elletemiyorum dusununn yanii.. :))

aynı canım zerre sancım olmuo azcık karnım agrısa sevinir oldum ama yok
cok dinmik hissediom am psikolojikman yorgunum artık

canım o gunlerden bahsetmiş olmasın o zamanlardaki bende 36 da sıkıntı yasadım o haftalarda anne karnında ne dursa kardı yaniii
yok cnm benim 37 olmustu zaten yani alınabilirdi sorun olmazdı ama anne karnında ne kadar kalırsa o kadar iyiymiş...
peki bişi farkettimi agırlık falana asagı baskı?
ee tabi baskı yapıyo özellikle idrar torbama,aşagıyı sızlatıyo cok..bunun gibi şeyler

yok cnm benim 37 olmustu zaten yani alınabilirdi sorun olmazdı ama anne karnında ne kadar kalırsa o kadar iyiymiş...

ee tabi baskı yapıyo özellikle idrar torbama,aşagıyı sızlatıyo cok..bunun gibi şeyler

ii ya onla avuniim

hıc öle baskı falan yok olursa bir anda olcak heralde hersey

slm kızlar.var mı doğuran bugün?benim hala daha bel ağrılarım devam ediyo ama şiddeti aynı artmadı hiç.
selam cnm,henüz bi bilgi gelmedi...benim de oluyo bel agrım normalmiş..onlar da kasılmalar gibi düzenli ve uzun süreliyse dr una haber ver
kanama olurda kana ihtiyac olur diyee yapiliyor kan testi..
off allah korusun,inşallah gerek kalmaz zaten zor bulunan bi kanım var

aparpil her halde ikimizden haric herkez doguracak benimde sancim aksam uyurken gelyior oda wc ye kalkarken yataktan saga sola dönerken onun harici cok hafif artik kendimi arsizliga vericem yoksa piskolojim bozuldu sinirden uyumaya veriyorum kendimi artik

kıslar ben dıyom kı suyum gelene kadar hastaneye gıtmesem evde ceksem sancıları mı
zaten hemen gelme diolar hastaneye,ama herkesin aynı olmuyo ki,bazen dogum baslamıs oluyo suyunu ebeler patlatıyo,bazen dogum esnasında geliyo,bazen su geliyo dogum baslamıyo o zaman sezeryanla alıyolar bebek için riskli oluyo

Son düzenleme:
hoşbuldukm kızlar. ay ancak bitirebildim geçmişi hepsini okumamama rağmen. pike ne güzel anlatmış bi güven geldi bana da normal için ama hala sancı falan yok. 40. haftaya girdik bugün. pufffffffffff

aynen oylee ama herseye deger...

gozumden uyku akiyorr nasil yorgunumm dikislerimi tekmeliyor ama banamisin demiyosun.. zevk alarak yapiyosun herseyi... anneme elletemiyorum dusununn yanii.. :))

oyy allah ım hayırlısı ile bizde alaydık kucagımıza sizler anlatınca içimde bi heyecan oluyo yaaa . zorluguda güzzel desene :)

slm kızlar
kıslar ben dıyom kı suyum gelene kadar hastaneye gıtmesem evde ceksem sancıları mı

her doğumda su öncden gelmeyebiliyor. doğum anında ebelerde patlatabiliyor ona göre. evde doğurmayasın :roflol: pikenin 12de 4 cm açıklığı varmış 12.25te doğurmuş düşün yani kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…