2010 Ekim Anneleri

ironic iyiyim canım..
son 3 günün seniinnnnn :)))))) hamileliğinin son demleri değil mi? heyecanlı mısın tatlım?

kızlar herkes iyidir umarım, doğuran var mı son 2 gündür?

hoşgeldin platincim
gönülçelencim sende hoşgeldin :)
baylemurcum bencede aslında evde suyun gleince gitmek ama ne bilim kalp atışları felan zayıflıyo riske atmamak lazım

sen ii gidion dudu masallah dogurcan sen masallah dogurcn

ay inş canım ya valla yoruldum artık.bi de dün kendime teselli olacak bişey daha hatırladım.anneme de söyledim o da bak aferim kendini ii hazırlıyosun diyo.ben hemoroidden tedavi görmüştüm.taaa ünv de. o zamanda lokal anestezi ile alttan iğne yapılıyodu ve benim canım hiç yanmamıştı.dedim o acımadıysa bu da acımaz hemen hemen aynısı.lavmanı da biliyorum.ee ne kaldı ki geriyekaydirigubbakcemile5

kız bozdun kuralımızı ne sancısı sende dogurunda ben kalırım o zaman dert ortagı sandıydım seniiiiii aldattın beniiiiiiiii

günaydın kızlar....
ee hadi ya sizde doğurun artık...bebelerden konuşalım:)))

günaydın canım..
"ekim bebekleri büyürken"e bakıyorum sık sık, daha hiç yazmadınız (
iki satır yazın arada maceralarınızı fırsat bulursanız lütfeeeeeeeeeeeeeen opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

koca gelecek yemeğe 12 de. yemekleri ısıtayım masayı hazırlayayım burdayım yine. çok kaynatmayın okuması zor oluyor, anı kaçırıyorumzemuszemus

hoşbuldukm kızlar. ay ancak bitirebildim geçmişi hepsini okumamama rağmen. pike ne güzel anlatmış bi güven geldi bana da normal için ama hala sancı falan yok. 40. haftaya girdik bugün. pufffffffffff

ya ben bulamadım pikenin yazısını nerde o canım.çok merak ediyorum

ironic iyiyim canım..
son 3 günün seniinnnnn :)))))) hamileliğinin son demleri değil mi? heyecanlı mısın tatlım?

kızlar herkes iyidir umarım, doğuran var mı son 2 gündür?
evet cnm bugünü saymazsak 2 :)) evet son demleri valla,ne cabuk gecti daha dün gibiydi,bi idrar testinde çift çizgiydi sadece,sonra siyah bi nokta,sonra zamanla yavastan bebege benzedi ve suan doguma hazır bi minyatür insan :))çok ilginc bi serüven oldu..ama daha yeni başlıyo macera :))

masallah canım hadi gariiiiiiiii

platin canım yarican dogurmustur sabah gircekti acılması var didiydi ecrin uyuyordun simdi bir iki saate anca kalkar o gece kusu

gonca sezeryan oldu dunmu ne

birde bir ark. aniden dogurdu nicki aklıma gelmio 35+4 temi ne dogurdu aniden

anacım sen ne yazsan duygusal seyler yazıon aglatcan beni ufffffff havaya girmişin iice hamiş olmusun

anacım sen ne yazsan duygusal seyler yazıon aglatcan beni ufffffff havaya girmişin iice hamiş olmusun
kız du aglama ,iice hamiş mi olmusum :)) ee olayım ayol 3 güne dogurcaz hamişliğimiz mi kalcak :)) edebiyatım iyidir napiim kahretsin kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…