2010 Ekim Anneleri

GokceRana hoşbulduk canımmm..

ayyyyyyyyyyyyy, çok heyecanlandım, çok duygulandım... saol aperpil..
allah sağlık sıhhat versin hepsine :)))

ironic, o siyah nokta 2 gün sonra kucağından düşmeyecek artık :))))

darısı başımıza kızlar hayırlısıyla...

ya gerçekten ironic delüsün haaa aklına nerden geldi ölee ayy aglıyıcam bende rabbim ne büyük minik bi noktadan bi insan sureti çıkıy o :)

pikenin yazısı ve resimleri canım
pikecim maşallah kuzunaaaa saglıkla büyüsün annesiii

hoşgeldin ritacımm ahh keike bizde dogum yapsak kuzulardan konuşsak yaa bakalım beklemedeyiz:)

günaydın cnm,az kaldı geliyoz merak etme :))

bende cok isterim raitcım senimi kırcammmm ama olmuo iste
sen bahset biz dinlerik

kızlar pikenin yazısı nerdeeeeeeee
arama butonuna pike de bulursun dudu...
kızlar pikenin yazısını okuyunca keşke bende mi epidural yaptırsaymışım dedim ya...boşuna mı çektim acaba??
aman neyse siz epidurali deneyin bence...
bu arada bugün ne farkettim çok komik...su içiyorum içiyorum tuvalete gitmiyorum...gidince de 1 lt. yapıyorum...eskiden 1 bardak su sonra wc ye koş:)))

ya gerçekten ironic delüsün haaa aklına nerden geldi ölee ayy aglıyıcam bende rabbim ne büyük minik bi noktadan bi insan sureti çıkıy o :)
napim kuzu dün gece uzun uzun düşündüm yattıgımda nereden nereye geldik die,mucize gibi di mi ama,daha dün gibi ilk ultrason resmine bakıyodum keseyi ilk gürdüğümde siyah bi nokta,bu ne die saatlerce incelemiştim :)şimdi kısa bi süre sonra yüzünü görücem..Rabbim neler kadir di mi,mucize bu resmen

evet rabbim çok büyük yaa inşallah o mucizeyi saglıkla kucagımıza alırız bende ulrtasın resimleri sakladım bi tanede göbüşümde oynarken ki halini çektim saklıyorum cd ye atarım bende :) güzel fikir :)
duducum önemli deil canım :)

valla bızım evde uzak asla kocam benı yetstremez 20 25 dk.artık kısmet nerde dgarsa hhhhhhhhhhhhhhh

bende artık son gazla epıdural normal dusunuyorum herkese hayırlı olsuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnnnnnn:sm_cool:

yenı gelen kızlar hosgeldınız.yenı anneler ılkgunden berı yasadgınz deneyımlerı lutfen 2010 ekım bebeklerı buyurken topıgıne yazarmısınz beklıyoruzzzzzzzzzzzzzzzzz

kıs valla ben daha o ılk yapılan tahlıllerde kalmısım ya ne zaman geldık dguma ya sankı bu sureyı bıtkısel hayattta gecrdım hhhhh

ay pike ne güzel anlatmış.ama ben epidural istemiyorum.

niye ki duygu??zararlımıymış...ayy ne bilim ya pek sancı çekmemiş..benim ki suni sancıydı bide...şimdi okuyunca acaba fazla mı cesaretli davranmışım dedim...bu arada protolog süpper bişey ya...saol kuzu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…