niye ki duygu??zararlımıymış...ayy ne bilim ya pek sancı çekmemiş..benim ki suni sancıydı bide...şimdi okuyunca acaba fazla mı cesaretli davranmışım dedim...bu arada protolog süpper bişey ya...saol kuzu...
niye ki duygu??zararlımıymış...ayy ne bilim ya pek sancı çekmemiş..benim ki suni sancıydı bide...şimdi okuyunca acaba fazla mı cesaretli davranmışım dedim...bu arada protolog süpper bişey ya...saol kuzu...
hemoroıd ıcın mı o ılac
ii geldiğine sevindim.,ilk kutudan sonra yine bi acıma olursa 2. kutu tamamen bitiriyo.bu arada ben iğnenin her türünden korktuğum için epidural istemiyom.kendimi alıştırdıklarımın arasına bi de onu ekleyemem:roflol:
o igneyi hic hissetmiyorsun.. 3 yere birden vuruyor ama hic bi aci hissetmiyosun...
ne bileyim canım ya.zaten yoruldum artık hamilelikten.bakarsın çıksında nasıl yapıyosanız yapın diyebilirim.
cesaretim kırılıyo böle anlattıkcazaten oyle diyosun o yuzden birakiyosun kendini :))) ama sezeryanin sonrasi kotu...
şanslısın ki dogum gününü kızınla gecireceksin :))benim haftaya dogum gunumm :))))))))
cesaretim kırılıyo böle anlattıkca(
şanslısın ki dogum gününü kızınla gecireceksin :))
ee öyle ama bi şekilde bugünler de gecicek ve acılar unutlcak be canım,insanlar neler yasıyo neler unutuluyo di mi?sadece biraz zamanolumunekankayizsmilevalla cesaret mesaret hak getiree.. dedigim gibi bi sekilde cikicaklar ordan.. bence dogum her turlusu zorr... :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
selam cnm,ece bilir aslında ama o da daha gelmedi..bizim de henüz bi haberimiz yokselam kızlar naıonz yarican dogrdmu ki haber varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?