2010 Ekim Anneleri

valla kizlar bi sekilde bu cocuklar ordan cikiyorr... aperpill dont worrry be happy canim :))) senin bebis kalmaz ordaa merak etmee .. bak 9 ayi nasil gecirdik 9 gunumu geciremiceksin.. hersey unutuluyorr..

benim agzimdaki pamukcuk bile bir gunde geciverdi.. hic bir belirti kalmadi.. ayaklarim ellerim bir gunde ini verdi fos diyee.. su an sadece hala parmaklarimi hissetmiyorum o kadar.. o da 6 haftaya geer ddi doktorlar..

ii geldiğine sevindim.,ilk kutudan sonra yine bi acıma olursa 2. kutu tamamen bitiriyo.bu arada ben iğnenin her türünden korktuğum için epidural istemiyom.kendimi alıştırdıklarımın arasına bi de onu ekleyemem:roflol:

ben seker oldugunu ogrendigimde bende bebegimin asiri kilolu oldugunu ogrendigimde her odasinin onunden gectigimde bebegimin allahim sen onu bize bagisla diye dualar edip edip agliyordum.. simdi bakiyorum bebegim odasinda yataginda ve allahima sukurler ediyorum ..

benim durumum cok ciddiydi kizlar 36. haftada 5 kilo bebek dogurdumm.. buranin bas jinekologu bile karar veremedi ne zaman alalim dguma diyede taa baska sehirde universite profesorune gonderdi beni.. hioc yuzu gulmeyen doktorum ordan gelen sonucla yuzunun guldugunu gordum..
annem bile allah ikinizide bagislamis olumlerden donmussun dedi bana.. allaha sukurler olsunnnn

o igneyi hic hissetmiyorsun.. 3 yere birden vuruyor ama hic bi aci hissetmiyosun...

maşallah kızlar size ya, doğum hikayelerini okudukça insan dah bir heyecanlanıyor. Rabbim hepimizi bebişlerimize bağışlasın. Taze anneler hepinizi öpüyorum..

valla cesaret mesaret hak getiree.. dedigim gibi bi sekilde cikicaklar ordan.. bence dogum her turlusu zorr... :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
ee öyle ama bi şekilde bugünler de gecicek ve acılar unutlcak be canım,insanlar neler yasıyo neler unutuluyo di mi?sadece biraz zamanolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…