aaa dogumun yaklastı sanırım,peki araları nasıl düzenli mi,sık mı?kızlar geçmişi okuyorum kaç saattir ama size bişey söliiim benim belimden felaket sancım giriyo kasıklarıma doğru sabah ultrasona girdim 4 de doktorum gelcekmiş şu an evdeyim ve öyle bekliyorum şaştım kaldım :)
kızlar geçmişi okuyorum kaç saattir ama size bişey söliiim benim belimden felaket sancım giriyo kasıklarıma doğru sabah ultrasona girdim 4 de doktorum gelcekmiş şu an evdeyim ve öyle bekliyorum şaştım kaldım :)
maşallah canım eger haftasını tamamlarsa tosuncuk olcak heralde,ama dediğine göre tamamlamıcak gibi :))boncuk ve pike bu arada tebrik ederim ikinizide pikecim kızın da sende çok tatlısınız maşallah.
bu arada oğlum 3310 gr 52 cm olmuş
boncuk ve pike bu arada tebrik ederim ikinizide pikecim kızın da sende çok tatlısınız maşallah.
bu arada oğlum 3310 gr 52 cm olmuş
lokal sezeryan cok iyi bisey :)) 30 dk da hersey bitiyor.. 15 dk icinde cocuk cikiveriyr.. ama snrasi cok aci verici oluyor.. vucudunda agrimayan yer kalmiyor.. gerci bunyeden bunyeye degisiyormus ama genede en guzeli normal dogum
ekim bebekleri büyürken topiğini bulamadım arkadaşlar yardımcı olurmusunuz.
valla kizlar bi sekilde bu cocuklar ordan cikiyorr... aperpill dont worrry be happy canim :))) senin bebis kalmaz ordaa merak etmee .. bak 9 ayi nasil gecirdik 9 gunumu geciremiceksin.. hersey unutuluyorr..
benim agzimdaki pamukcuk bile bir gunde geciverdi.. hic bir belirti kalmadi.. ayaklarim ellerim bir gunde ini verdi fos diyee.. su an sadece hala parmaklarimi hissetmiyorum o kadar.. o da 6 haftaya geer ddi doktorlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?