2010 Ekim Anneleri

kızlar geçmişi okuyorum kaç saattir ama size bişey söliiim benim belimden felaket sancım giriyo kasıklarıma doğru sabah ultrasona girdim 4 de doktorum gelcekmiş şu an evdeyim ve öyle bekliyorum şaştım kaldım :)

boncuk ve pike bu arada tebrik ederim ikinizide pikecim kızın da sende çok tatlısınız maşallah.

bu arada oğlum 3310 gr 52 cm olmuş

aaa dogumun yaklastı sanırım,peki araları nasıl düzenli mi,sık mı?

lokal sezeryan cok iyi bisey :)) 30 dk da hersey bitiyor.. 15 dk icinde cocuk cikiveriyr.. ama snrasi cok aci verici oluyor.. vucudunda agrimayan yer kalmiyor.. gerci bunyeden bunyeye degisiyormus ama genede en guzeli normal dogum

eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile akannehir

Doğum yapan arkadaşlar hastane çantasına bebek için koydunuz kıyafetlerin hepsi kullanıldımı?yoksa kullanmadan gerı gelen takımlarda oldumuu.. fazla bişi koymak ıstemıyorum .. önlük v.s mendıl cok lazım oldumu

hayırlısı burcix sende bilion gecmeyen günleriiii

bu arada nurtopu aradı kızlar
selamı var iyilermiş hastaneden daha cıkamamıslar ondan girememiş hiç

kızlar meraba... ben ün doktora gittim. nst ye girdim. sancı çıkmadı ama kasılmalar vardı. doktorum cuma günü alttan muayene edicek. ama herhangi bi doğum belirtisi yok şuan. bugün 40. haftama giridim. herkes hadi diyip duruyo. ama benim hiç doğurasım yok diyorum:) doğurmak istiyorum tabi de hani belirti yok demek istiyorum. normal istediğim için bekliyorum. kızım 3250 grm olmuş. acaba doğuramıycammı diye çok korkuyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…