kızlar meraba... ben ün doktora gittim. nst ye girdim. sancı çıkmadı ama kasılmalar vardı. doktorum cuma günü alttan muayene edicek. ama herhangi bi doğum belirtisi yok şuan. bugün 40. haftama giridim. herkes hadi diyip duruyo. ama benim hiç doğurasım yok diyorum:) doğurmak istiyorum tabi de hani belirti yok demek istiyorum. normal istediğim için bekliyorum. kızım 3250 grm olmuş. acaba doğuramıycammı diye çok korkuyorum...
kızlar ceren77 doğum yaptı, bebekler ve anne iyi, haberiniz olsun...
benim haftaya dogum gunumm :))))))))
hangi sabah olcak cnm cuma mı senin de?[/QUOT
CANIM BEN HAFTAYA SALI SABAHI GIRCEM SEZERYANA
aperpil nereye yaaa???????
Aperpil iyi etmisin canim bekle belki normal dogum yaparsin insallah
daha saglikli olur.insallah burdaki dogum yapanlar hep kolay gecirdi senin de öyle olsun
ayy bugün cok mutluyummmm annemler geliyormuşşşş, yoldalarmışşş hihoyyythihoyyyt
süpris edeceklermişde heyecanlanırım diye dayanamamışlar aradılar delikafadulden yazları çok gıcık oluyo bi gidiyolar kaç ay yoklar neyse ki geliyorlar. allah'ın izniyle akşama burdalar.
ayy bugün cok mutluyummmm annemler geliyormuşşşş, yoldalarmışşş hihoyyythihoyyyt
süpris edeceklermişde heyecanlanırım diye dayanamamışlar aradılar delikafadulden yazları çok gıcık oluyo bi gidiyolar kaç ay yoklar neyse ki geliyorlar. allah'ın izniyle akşama burdalar.
gozunaydın canım ne guzel bir haberrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?