2010 Ekim Anneleri

selam rita seninde gözün aydın benden birkaçgün sonrada sen doğum yaptın
saol tatlım evet sanırım 4 gün sonra falan...
sezeryan olucak canım kendim için 3 takım koydum sağolasın canımm opuyorumnanaktan
sezeryanı bilmiyorum canım...
kızlar bebişlerinizi Allah bağışlasın size rita canım sen normal doğummu yaptın anlatırmısın biraz anlattıysan ben kaçırdım giremiyorum nezamandır da

anlattım kuzum ekim anneleri doğum hikayelerinde...:))

kızlar benden size tavsiye meme uçlarınıza çok dikkat edin benim birisi çok fena resmen yarılmış emzirirken sanki canımı alıyorlar çok fena sezeryanda bile canım bukadar yanmadı ya

canım bende sezeryan oldum bir takım yetti zaten hastane kıyafetini hemen çıkarmıyorlar

hayırlı olsun canım .Allah analı babalı sağlıcakla büyütsün yavrunu inşallahh...

Evet hemen cıkarmıyorlarmış önlügü sonradan giyiniyormuş pijama vs.

senin epidralmi genel anestezi ilemi oldu sezeryanın biraz anlatırmısın korkuyorumda :)uyanması sonrası dikiş acısından...sonda vs nsıldı sempatiksalakcinni

lavinya tatlım göğsüne saf zeytinyağı sür...benim çok şükür hiç yara olmadı...emzirmeden de sütle ıslatıyorum..yumşuyor...krem falan kullanmadım hiç...

canım epidural oldum ben doğum sancısı çok çektim o yüzden biran önce alsınlar dedim ameliyataneye giderken hiç korkmadım çok sakin ol iğne yaparlarken acımıyor panik yapma zaten kısa bir sürede bebeği alıyolar sonrasına gelince ilk kalkış biraz zor ki gün biraz sıkıntılı ben çabuk kalkmaya çalıştım biraz emzirme sorun olur malum sezeryanda süt hemen gelmiyor ama sakın pes etme memeyi tutsun benim tutmadı iki gün bide onunla uğraştım

kızlar yaricandan msj geldi bugun saat 2 de normal doğurmuş:) bebişte kendiside iyiymiş

ay çok sevindim yaaa dün bende hastanedeydim keşke haberim olsaydı uğrardım yanına. muhtemelen arzu hnm doğum yaptırdı onu ben sıradayken dr doğumdaydı.

slm kızlar
dün meleğim 16:59da dünyaya geldi
haber veriyim dedim
bende oda gayet iyiyiz
sizde nevar ne yok doğuran varmı?

canım çok sevindim allah analı babalı büyütsün inşallah. darısı başımıza.

maşallah ne güzel bir doğum olmuş. sütünde gelir inşallah canım. nerde doğum yaptın ?

selam kızlar bnde yarın allahım kısmet ederse sabah 7 de sezeryan için gidiyorum dualarınızı eksik etmeyin emi...:gitme:

hadi bakalım allah yrdımcın olsun canım.

kızlar dün çatı muayenem oldu normali beklicez. bu sabah hafif kanlı sümük gibi bişey geldi tuvalet kağıdına sildiğimde nişan olabilirmi acaba. ?

geldi mi masafirler..

selam geldi canım geldiler ama ben onları beklemedim açıkçası eşime gelmeden önce çaldır demiştim baktım saat 12.30 daha ne bekliycem dedim geçtim odama yattım onlarda 1 gibi eşimle beraber geldiler ama ne geliş sanki öglen vaktide okadar ses yapıyolardı saat 2.30da ancak uyumaya karar verdilerki ses kesildi ama buseferde benim kız uyutmadı anlaycagın sıkıntılı bir geceydi kasılıp durdu bir sagda bir solda sabahta kahvaltılarını yapıp denize gittiler bakalım kaçta gelcekler
bu gün dogum yapacaklar şimdiden hayırlı olsun canım görüşürüz

sağolasın canım cevabın ıcınopuyorumnanaktan

selam kıslaaaar :)

yaricanla e-pack'e çok sevindim, gözleri aydın

kızlar inş hepiniz sağlıcakla kavuşun yavrularınıza :)

gözün aydın canım normal nbekleyenlerdenmişsin sende bizim gibi :)
doktor çatı muaynesini yaptıktan sonra leke gelebilir endişelenme demişti bana nişanda olabilir o muayneden kaynaklıda olabilir canım. bak bakalım nişansa zaten doğum başlar akşama sabaha :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…