saol tatlım evet sanırım 4 gün sonra falan...selam rita seninde gözün aydın benden birkaçgün sonrada sen doğum yaptın
sezeryanı bilmiyorum canım...sezeryan olucak canım kendim için 3 takım koydum sağolasın canımm opuyorumnanaktan
kızlar bebişlerinizi Allah bağışlasın size rita canım sen normal doğummu yaptın anlatırmısın biraz anlattıysan ben kaçırdım giremiyorum nezamandır da
canım bende sezeryan oldum bir takım yetti zaten hastane kıyafetini hemen çıkarmıyorlar
saol tatlım evet sanırım 4 gün sonra falan...
sezeryanı bilmiyorum canım...
anlattım kuzum ekim anneleri doğum hikayelerinde...:))
hayırlı olsun canım .Allah analı babalı sağlıcakla büyütsün yavrunu inşallahh...
Evet hemen cıkarmıyorlarmış önlügü sonradan giyiniyormuş pijama vs.
senin epidralmi genel anestezi ilemi oldu sezeryanın biraz anlatırmısın korkuyorumda :)uyanması sonrası dikiş acısından...sonda vs nsıldı sempatiksalakcinni
ece bu arada listeye baktım da benim oğlanın doğum tarihi 15i değil tatlım 19 eylül:))
lavinya tatlım göğsüne saf zeytinyağı sür...benim çok şükür hiç yara olmadı...emzirmeden de sütle ıslatıyorum..yumşuyor...krem falan kullanmadım hiç...
kızlar yaricandan msj geldi bugun saat 2 de normal doğurmuş:) bebişte kendiside iyiymiş
slm kızlar
dün meleğim 16:59da dünyaya geldi
haber veriyim dedim
bende oda gayet iyiyiz
sizde nevar ne yok doğuran varmı?
pazar gecesi sacılarım başladı kızlar
yani başlamış :)) acemilik işte ben ishal oldum zannediyordum
saat 5 e doğru 10 dk da 1 e düşünce sancılar ve kasıklarla beldede hissetmeye başlayınca hastaneye gittik hemen
alttan muayene oldum
1cm açılık vardı nstye bağlandım ve sancılar kaçmıştı korkudan
bebeğimin kalp atışlarıda 200 dü
snra eve geldik sancı çıkmayınca
ben 27 eylül sabahı ağdacıda buldum kendimi :)))))))
snra öğlen doktora gittik nstye girdim tekrrar sancılar düzenliydi
ama bebek kal atışları taşıkartiktiyani çok yüksekti
snra bida girdim gene aynı sonuç vee acilen yatışım yapıldı sezeryana girdim
epidural oldu
saat 16:45 de girdim 16:59 meleğim kucağımdaydı
çok gzl bi duygu kızlar
rabbim sizede yaşatsın
şuanda tek sorun sütüm gelmedi
meleğim emiyo ama boş emiyo dua edinde gelsin sütüm kızlar
selam kızlar bnde yarın allahım kısmet ederse sabah 7 de sezeryan için gidiyorum dualarınızı eksik etmeyin emi...:gitme:
hemen deniyorum çok canım acıyo sert olduğu için bebek hemen tutamıyo sinir oluyor
geldi mi masafirler..
canım epidural oldum ben doğum sancısı çok çektim o yüzden biran önce alsınlar dedim ameliyataneye giderken hiç korkmadım çok sakin ol iğne yaparlarken acımıyor panik yapma zaten kısa bir sürede bebeği alıyolar sonrasına gelince ilk kalkış biraz zor ki gün biraz sıkıntılı ben çabuk kalkmaya çalıştım biraz emzirme sorun olur malum sezeryanda süt hemen gelmiyor ama sakın pes etme memeyi tutsun benim tutmadı iki gün bide onunla uğraştım
aslında bebeğin habersiz gelmesi bir bakıma iyi aniden olup bitiyor programlı olunca daha çok kasıyorsağolasın canım cevabın ıcınopuyorumnanaktan
evet çoğalıozyaricanla e-packe de maşallahhh....oh oh çoğalıyoruz:))
saol ececim:))
:ecrin_bebek:........
ay çok sevindim yaaa dün bende hastanedeydim keşke haberim olsaydı uğrardım yanına. muhtemelen arzu hnm doğum yaptırdı onu ben sıradayken dr doğumdaydı.
canım çok sevindim allah analı babalı büyütsün inşallah. darısı başımıza.
maşallah ne güzel bir doğum olmuş. sütünde gelir inşallah canım. nerde doğum yaptın ?
hadi bakalım allah yrdımcın olsun canım.
kızlar dün çatı muayenem oldu normali beklicez. bu sabah hafif kanlı sümük gibi bişey geldi tuvalet kağıdına sildiğimde nişan olabilirmi acaba. ?
lavinya senin bilgiler eksik cnm msj atabilirmisin bana :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?