2010 Ekim Anneleri

Maşallah canım sütün bol olsunda varsın şişsin..Ben 1 atlet aldım emzirme, normalde 85 takıyordum 95 aldım bunun kullanımına göre daha sonra almayı düşünüyorum..

iyi yapmışsın iki beden büyük almakla canım.

kızlar inşallah bol bol sütünüz olsun hepinizin. benimkiler kütle gibi, bebek hepsini ememiyor. otururken ikisinden de süt akıyor. sağıyorum boşaltamıyorum. şikayet etmiim nankör gibi, allaha şükür sütüm var. ama benim göğüslerim minicikti, hiç bu kadar sütü olabileceğini tahmin etmezdim.

günde en az 3 litre su içiyorum ama kızlar, ek sıvılar hariç. aklınızda bulunsun. bir de hurma yedim baya.

slm kızlar doktoro gittik son muaynemiz oldu artık 1 kere cde kontrole gitcez günümüz belli oldu 15 ekim :) 2800 olmuşuz kac kilo dogar benim erkekimmm

kızlar kilosunu da yaziim.

biz en son ptesi kontrole gittik, 2994 gr çıkmıştı ultrason ölçümüne göre, doktor 3 kilo dedi.
ctesi de doğum oldu, 2970 gr.

nevyasım hosgeldin:)

pike maasallah benimde buyumedi ufak hala zaten ufaktı goguslerım kaynanam sutum olmaz diye dusunuyor..

kızlar kilosunu da yaziim.

biz en son ptesi kontrole gittik, 2994 gr çıkmıştı ultrason ölçümüne göre, doktor 3 kilo dedi.
ctesi de doğum oldu, 2970 gr.

Maşallah canım çokda fark çıkmamış sende bakalım bizde nasıl olacak bu defa baya abarttı kilosunu çünkü dr :roflol:

maslalah kızlar bebeısleree ele avuca gelsınlerdee cok kılolu olmasada olur

Yok canım ilk zamanlar çok takıntılıydım kilolu olsun diye ama sonra problemler olunca 2.5 kg bile razı gelmiştim sanırım 3 kg geçkin doğacak inşallah buda güzel doğumdan sonra alırlar kiloları..

pike hayırlı olsun canım dogum hikayenide okudum cok gaza geldim..maşallah sütlerin yarasın bebişine inş.

slm kızlar doktoro gittik son muaynemiz oldu artık 1 kere cde kontrole gitcez günümüz belli oldu 15 ekim :) 2800 olmuşuz kac kilo dogar benim erkekimmm

aa sen sezeryanmı oluyosun izmirhayal.bizim senle günlerimiz yakındı.neden sezeryan canım catı muayenesi falan oldunmu

nevyasım hosgeldin:)

pike maasallah benimde buyumedi ufak hala zaten ufaktı goguslerım kaynanam sutum olmaz diye dusunuyor..

vala ben de korkuyordum, hamileliğimin sonlarına doğru da inmişti zaten (başta biraz şişmişti). belli olmaz sende de süt olur niye olmasın diyolardı da, çok korkuyordum olmaz diye.

ama emin ol buna bakmıyormuş. allahım inşallah hepimizin sütü bol olsun. bebişler kolay emebilsin.

pike hayırlı olsun canım dogum hikayenide okudum cok gaza geldim..maşallah sütlerin yarasın bebişine inş.

çok teşekkürler canım, amin, inşallah darısı tüm bekleyenlerin başına. inşallah herkesin kolayca geçer doğumları.

aminn canım saolasın seninde sutun yarasın kuzuya inş.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…