2010 Ekim Anneleri

kıslar bebegnz hastanede gıymesı ıcn ne koydunuz ben tulum tulumun ıcıne gıymesı ıcınde kısa kollu cıtcıtlı bady sızce olmaz mı bı arkadasım sımdı geldıde bunlar yenı dgnca olmazkı zıbın alsaydın dedı kafam karstı ya

ben zıbın aldım icine giymek için.daha dogrusu annem almış onları.ilk etapta bunları giycek demişti.

Merdiven inip çıkmak, ilişki ve hurma yemek şimdilik bunlar var canım kaydirigubbakcemile2 o işe yararmıki hiç duymadım süt yapar ama..

ilişkiden korkuom bebişe bişi olur deyiii
merdiven mi alalala
hurmayı yiyom hatta tazesini buldum sarısını yani ama tık yok canım :)

Baylemur ben 2 takım içine çıtçıtlı badi,üzerinede tulum koydum zıbınlar çok eskide kaldı canım en iyisi böyle..

ilişkiden korkuom bebişe bişi olur deyiii
merdiven mi alalala
hurmayı yiyom hatta tazesini buldum sarısını yani ama tık yok canım :)

Bide sıcak su diyorlar ama hurma ve sıcak su bende etki etmiyor hergün küvete sıcak suya yatıyorum 10 gündür tık yok :roflol: ilişkide son 10 gündür ara vermiştik ama denemeyi düşünüyorum ohaoldumsmile bebeğe zararı olacağını sanmıyorum canım olsa doktorlar yasaklardı...

,
sende hoşgeldin nurtopu.sen nasılsın bebekler nasıl..
biz geride kalanlar beklemedeyiz hala :))
kızım hastanede küvözde oğlumla bugün eve geldik
Allah'a şükür iyiler, inşallah daha iyi olurlar
kızım 1ay kadar kalacak 2 kilo olana kadar yaklaşık
Canım gözünaydın, bebekler iyidir inşallah..
iyiler canım çok sağolasın
oo hosgeldin canım nasılsın?
çok şükür iyiyim canım bugün geldik eve

Merdiven inip çıkmak doğum başlatabilirmiş bizim apartman 8 katlı yarın bi denesem mi acaba :roflol:

dun 10 kat cıkmısımdır okadarda gezdim ki anca ayaklarım ağrıdı bir işe yaramadı:)

kızlar ben geldim
herkes nasıl bakalım?

hosgeldin canım sen nasılsın bakalım??

ıyıdr canım senden nbr ayaklarım sısmıs ya 1 haftadr cok sısıyo daha onnce yoktu cuma dktra sorrarım artık

bende bayadır var canım tansıyonun normalse tuzu azalt aşagı sarkıtma ayaklarını uzat otururken yuksek olsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…