Bide sıcak su diyorlar ama hurma ve sıcak su bende etki etmiyor hergün küvete sıcak suya yatıyorum 10 gündür tık yok :roflol: ilişkide son 10 gündür ara vermiştik ama denemeyi düşünüyorum ohaoldumsmile bebeğe zararı olacağını sanmıyorum canım olsa doktorlar yasaklardı...
Baylemur ben 2 takım içine çıtçıtlı badi,üzerinede tulum koydum zıbınlar çok eskide kaldı canım en iyisi böyle..
canım suyu patlamıstı bir arkadasın doğumu baslamıstı aynı gun ilişkiden snra:)
nevyas doğumu tetikleyici yazdıkların hep hikaye ilişki bikere yalan kaydirigubbakcemile3 sen daha iyi bilin
merdivende yalan hep inip çıkıyorum sadece baskı yapıyo nefessiz kalıyorum
okadar iş yaptım anam anam banamısın demedi yaa
hllbcim Allah tez zamanda hepinizi yavrularınıza kavuşturun inş
nevyas doğumu tetikleyici yazdıkların hep hikaye ilişki bikere yalan kaydirigubbakcemile3 sen daha iyi bilin
merdivende yalan hep inip çıkıyorum sadece baskı yapıyo nefessiz kalıyorum
okadar iş yaptım anam anam banamısın demedi yaa
melikemirac canım sanırım benım ayak sıslıgı ayaklarımı uzatmamaktan ve tuzdanda olabılır tansıyonum normale gore dusuk hep
Benimde kafama yattıda eşime demek işime gelmiyor :roflol:
Kız ne bilem doğurmak için ne duysam yapayım diyorum :roflol: tabi herkesin bünyesi farklı başkalarında işe yarayan bizde yaramayabilir..
inş canım amin.sende kavusursun kızına inş biran önce..
kız sen acele etme daha
slm kızlar.
eşim bugün iş görüşmesine gitti ve çok şükür olmuş Şeniz
nevyascım bebiş seni yalancı çıkarmamak için doğmuo. ekim anneleri topiğini sen açtın erken gelirse ayıp olur die gelmio. bak gör ekim 1 dedi mi gelmek için çabalıcak bebiş yerimseniben
sağ salim gelsinde geç olsun güç olmasın inşallah
Ben hala çatı muaynesi olmadım yalnız aklinialirimsmile doktor adını bile anmadı bide oğluma 3.800 dedi sanmıyorum ya bu kadar olduğunu çatı darsa bebek iriyse ben boşuna bekliyorum ama bundada vardır bi hayr..
slm kızlar.
eşim bugün iş görüşmesine gitti ve çok şükür olmuş Şeniz
nevyascım bebiş seni yalancı çıkarmamak için doğmuo. ekim anneleri topiğini sen açtın erken gelirse ayıp olur die gelmio. bak gör ekim 1 dedi mi gelmek için çabalıcak bebiş yerimseniben
sağ salim gelsinde geç olsun güç olmasın inşallah
canım tuzu azalt birde uzattığında yuksek tut ayağını tansıyon yuksek değilse korkma tatlım bendede aynı sorun var 2 aydır..
esim hazırda bekliyor yazık ama bende inanılmaz soğudum uzun zamandırda yapmayınca ne olcak bilmiyorum böyle..
maasallah cnım kuzuna:)
kuzum senin doktorda bir garip yanı sende neden sormadın sölemedin neye göre bekliyoruz diye ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?