2010 Ekim Anneleri

hayırlı olsun esının ısı canım bebek ugrlu gelyo sanırım

biz kafaya taktımız için olmuo bencede

ilişkiye gelince bir hafta oluo yok dedim artık korktum cocuga bişi olur diye bazı doktorlarda yasaklıo ama ne biliiim ya

Gözünüz aydın canım bebek gelmeden kısmeti gelmiş..İnşallah canım bekledim bu kadar bekliycez artık 1 hafta daha..

:)) ben soğumadımda kendime yedirmiyorum bu talebi şuanda :roflol:

bende desem simdi adam tersler diye dıyemem desemmi:)

Ya annem vardı yanımda utandım bişey soramadım hiç, haftaya yine annem olacak gerçi h.içi çağırdı o gün mecbur konuşucam artık..

canım bence sen bu hafta içi tekrar gidip bir konus

kızlar hayırlı geceler herkese tv bakıcam biraz..

Ya bide kafama takıldı eskiden sezeryan yoktu bu çocuklar anne karnında kalmıyorlardı yani bi gün doğuyorlardı, tamam eski insanlar bizden hareket ve esneklik bakımından kat kat iyilerdi ama ne çatı dar vardı ne günü doldu alalım diyen..

hayırlı olsun esının ısı canım bebek ugrlu gelyo sanırım

dilek sevindm canım bak bebek kısmetiyle gelirmiş demekki doru
bizimkini bilemem 2 bin kredi kartı borcu ile geldi

a.s. teşekkürler kızlar. çok büyük moral oldu bana hihoyyyt
aperpil ee bebiş için çok masraf yapılıo yavvv kredi kartı falan uçtuuuuuuuuuuuu:1shok:

e canım ölü dogumda az diildi anne ölümüde onuda hesaba katmak lazım birde yırtıktan kim sözederdi dogurdu denir gecilir

Boyla alakası yoktur canım görümcemin eltisi 1.50 boyunda 15 kg aldı kız 3-4 saatte pıt diye normal doğurdu maşallah yani :))

yok kızzz var var doktorlarda dio uzun boylular hele zayıflar dha kolay dogurrumus birde misal sütün gögüsün buyuklugu ilede alakası yokmus kucuk göguslulerde daha cok sut olur derler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…