hosgeldin cnm hayırlı olsun esinin işide..
Gözünüz aydın canım bebek gelmeden kısmeti gelmiş..İnşallah canım bekledim bu kadar bekliycez artık 1 hafta daha..
slm kızlar.
eşim bugün iş görüşmesine gitti ve çok şükür olmuş Şeniz
nevyascım bebiş seni yalancı çıkarmamak için doğmuo. ekim anneleri topiğini sen açtın erken gelirse ayıp olur die gelmio. bak gör ekim 1 dedi mi gelmek için çabalıcak bebiş yerimseniben
sağ salim gelsinde geç olsun güç olmasın inşallah
nevyas boyun kac canım
Gözünüz aydın canım bebek gelmeden kısmeti gelmiş..İnşallah canım bekledim bu kadar bekliycez artık 1 hafta daha..
:)) ben soğumadımda kendime yedirmiyorum bu talebi şuanda :roflol:
Ya annem vardı yanımda utandım bişey soramadım hiç, haftaya yine annem olacak gerçi h.içi çağırdı o gün mecbur konuşucam artık..
1.60 canım kilomda 83 şuanda :roflol:
bende desem simdi adam tersler diye dıyemem desemmi:)
canım bence sen bu hafta içi tekrar gidip bir konus
kızlar hayırlı geceler herkese tv bakıcam biraz..
hayırlı olsun esının ısı canım bebek ugrlu gelyo sanırım
dilek sevindm canım bak bebek kısmetiyle gelirmiş demekki doru
bizimkini bilemem 2 bin kredi kartı borcu ile geldi
benim 1.54 :) doktor normal doguramassın dedi:)
Ya bide kafama takıldı eskiden sezeryan yoktu bu çocuklar anne karnında kalmıyorlardı yani bi gün doğuyorlardı, tamam eski insanlar bizden hareket ve esneklik bakımından kat kat iyilerdi ama ne çatı dar vardı ne günü doldu alalım diyen..
Özellikle ahududu çayının doğum kasılmalarını başlatıcı etkisi yüzyıllardan beri biliniyor. Hatta ebeler bu çayı gecikmiş doğumları başlatmak için kullanmaya devam ediyor.
Anne Olunca Anladm - Hamilelik - HAMLELKTE BTK AYI VE FALI OT KULLANIMINA DKKAT!
nevyascım bunu daha öncede duymuştum bi bak istersen ???
a.s. teşekkürler kızlar. çok büyük moral oldu bana hihoyyyt
aperpil ee bebiş için çok masraf yapılıo yavvv kredi kartı falan uçtuuuuuuuuuuuu:1shok:
Boyla alakası yoktur canım görümcemin eltisi 1.50 boyunda 15 kg aldı kız 3-4 saatte pıt diye normal doğurdu maşallah yani :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?