2010 Ekim Anneleri

simdi okudum kim yazmissa ellerine saglik cok dogru kendimi daha iyi hisettim simdi yarin kendimi carsiya aticam gene moral oldu bana

hoşgeldin laracım
dilsercim bencede epey geç alıcaklar senin minişi en azından kendini iyice toparlar karnında :)
kızlar ben kaçıyorum ii geceler sizlere kib ii muhabbetler

doğal doğum hıkayelerını hep okuyodum ama bunu okumamıştım çok saol iyice aceleci oldum bende ama artık kendıme 9 ay 10 gün saba.s.ret diyorum zamanı nezamnsa gelir diyorum hıkaye için tekrar saolun arkadaslar.

sonuncuyu okudunuz mu söle diyor;

""Sezaryen bir doğum yöntemi olmayıp anne ve bebeği acil bir durumdan kurtaran operasyondur.""

saol paylaştığın için gebelik eğitimine gitmiştim ordaki doğum hemşireside aynılarını sölemişti o bana daha çok güç vermişti.işallah hakkımızda hayırlısı olur.a.s.

iyi geceler kızlar yarın sabah konrolümüz var yatmadan bir duş alıcam sıkıntı bastı çünkü yarın görüşürüz hayırlı geceler

Hayırlısı olsun hepimiz için inş. kızlar
iiki okudum gercekten canımızı sıkmamızı gerektiren bişi yok ortada kuruntumuzmus sadece hayırlısı
simdi pc den biraz ayrıliimde gun boyu görmedigim koca bebegimin yanına varayım.
herkese ii geceler

evet gsl yazı ben artık normal dgma karar verdım ya ıronık uyumaz bu gece artık hhheyvahedigeldismile

ıyı geceler canımmmmmmmmm

slm pıkecım bısey sorcam kafamı karstrdılarda sende yenı dgm yaptıgın ıcın sana sorayım dedım.bebegıne dgmdan sonra gymesı ıcın ne verdın hemsıreler arkadasım ılla zıbın takımı almalısın cıtcıtlı body olmaz dedı kafamı karstrdı napıyım ben sımdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…