Kizlar merhaba ben ceylanin yani nohutlu pilavin arkadasiyim.hayirlisiyla ikra su dogdu.darisi sizlerin basina.sevgiler
gunaydın ankaraya kıs geldiiiiiiiiii
hava super :) bizde 40. haftaya gırdıııkkkk:dance:
günaydın kızlar...ay ben artık gün saymıyorum saatleri sayıcam,yarın oğluma kavusuyorummmzemuszemus
kız ecee hayırdır sen bu saatte kalkmazdın :))
ben de uyuyamıyorum ya..evet gördüm fotolarla falan cok güzel olmus ya,ben de koyarım fotomu yarından sonra :))uyuyamıom anacımyeni tablomuzu gördünmü :)
Kizlar merhaba ben ceylanin yani nohutlu pilavin arkadasiyim.hayirlisiyla ikra su dogdu.darisi sizlerin basina.sevgiler
ay evet ya 200 lerden geriye sayıyoduk şimdi 20 lerdeyiz. ben normal istiyorum canım beklemedeyim aramızda bir gün varbide hdilekh ile bir gün var : onla sen aynısınız sanırım
yakaladım neşe seniii
ben 6 da uyandım sonra bi daha kalktım temizlikçilerin ziliyle uyandım az sonra temizlik başlayacak
maşallah nohutlupilavda anne oldu hayırlı olsun
amanın sezryandı o ben dinleneyim de erken gelmesin oğlum
günaydın kızlar...ay ben artık gün saymıyorum saatleri sayıcam,yarın oğluma kavusuyorummmzemuszemus
hemen eklerim kuzum sen bana msj at :)ben de uyuyamıyorum ya..evet gördüm fotolarla falan cok güzel olmus ya,ben de koyarım fotomu yarından sonra :))
çok çok teşekkürler canım darısı hepimizin basına inşallah...bugün kuaföre gidicem,biraz gezicez tozucaz,güzel bi gün gecircem..yarına moral depoliyim :))Oh maşallah, Allah analıbabalı büyümeyi nasip etsin. Darısı başımız...
Ay ne güzel ya, belki aynı zamanlarda doğurruz:)) sağlıkla hayırla gelsinler de...
oh ne güzel, dinlen canım sen hiç kalkma. Ben de 6,5'ta kalktım uyku tutmadı. Az sonra kestirirz belki:))
dinlenince erken gelmezmiş mi?
İronic canım Alah sağlıkla evladına kavuşmayı nasip etsin. Kolayca gelsin inşallah...
Oh maşallah, Allah analıbabalı büyümeyi nasip etsin. Darısı başımız...
Ay ne güzel ya, belki aynı zamanlarda doğurruz:)) sağlıkla hayırla gelsinler de...
oh ne güzel, dinlen canım sen hiç kalkma. Ben de 6,5'ta kalktım uyku tutmadı. Az sonra kestirirz belki:))
dinlenince erken gelmezmiş mi?
İronic canım Alah sağlıkla evladına kavuşmayı nasip etsin. Kolayca gelsin inşallah...
ne için atiim yavrum mesaj?hemen eklerim kuzum sen bana msj at :)
ben de salı deliler gibi temizlik yaptım ama bi numara yok :)) zaten olmasın ben kendimi cumaya hazırlamıstım...bence o bi tesadüf :))ay inşllh aynı gün doğururuz ne güzel olur
walla burda temizlik yapan doğuma gittibende elimi hiçbişeye sürmüom ondanmı gelmioki
ay inşllh aynı gün doğururuz ne güzel olur
walla burda temizlik yapan doğuma gittibende elimi hiçbişeye sürmüom ondanmı gelmioki
çok çok teşekkürler canım darısı hepimizin basına inşallah...bugün kuaföre gidicem,biraz gezicez tozucaz,güzel bi gün gecircem..yarına moral depoliyim :))
zaten nohutlu pilav haber vermişti bi gün önceye alındı die,ben aynı gündün normalde onla o yüzden dikkatimi cekti...sabah 8,30 da giricekti sanırımecrinece msj ını gördüm ama burdan da yazim canım
kilosu hakkında bilgim yok ama ikisde iyi şükürler olsun
sezeryan oldu 8 buçuk gibi haberini aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?