2010 Ekim Anneleri

Kizlar merhaba ben ceylanin yani nohutlu pilavin arkadasiyim.hayirlisiyla ikra su dogdu.darisi sizlerin basina.sevgiler

aa listemizde sezeryan gözüküodu bekleyememiş yaramaz he :) ne zmn doğdu cnm bilgilerinide verirsen listeye ekliycim :) allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.

maşallah nohutlupilavda anne oldu hayırlı olsun
amanın sezryandı o ben dinleneyim de erken gelmesin oğlum

gunaydın ankaraya kıs geldiiiiiiiiii
hava super :) bizde 40. haftaya gırdıııkkkk:dance:

doğur artık azda ben baskı yapim heheheh

cnm rahat ol var daha vaktin stres yapma. walla ben şimdiden stras yapmaya başladım. kendime oyalancak bişeler bulmam lazım hamile oldumu unutmam laızm nasıl olcaksa hahaha

Kizlar merhaba ben ceylanin yani nohutlu pilavin arkadasiyim.hayirlisiyla ikra su dogdu.darisi sizlerin basina.sevgiler

Oh maşallah, Allah analıbabalı büyümeyi nasip etsin. Darısı başımız...

ay evet ya 200 lerden geriye sayıyoduk şimdi 20 lerdeyiz. ben normal istiyorum canım beklemedeyim aramızda bir gün var bide hdilekh ile bir gün var : onla sen aynısınız sanırım

Ay ne güzel ya, belki aynı zamanlarda doğurruz:)) sağlıkla hayırla gelsinler de...

yakaladım neşe seniii
ben 6 da uyandım sonra bi daha kalktım temizlikçilerin ziliyle uyandım az sonra temizlik başlayacak

oh ne güzel, dinlen canım sen hiç kalkma. Ben de 6,5'ta kalktım uyku tutmadı. Az sonra kestirirz belki:))

maşallah nohutlupilavda anne oldu hayırlı olsun
amanın sezryandı o ben dinleneyim de erken gelmesin oğlum

dinlenince erken gelmezmiş mi?

günaydın kızlar...ay ben artık gün saymıyorum saatleri sayıcam,yarın oğluma kavusuyorummmzemuszemus

İronic canım Alah sağlıkla evladına kavuşmayı nasip etsin. Kolayca gelsin inşallah...

çok çok teşekkürler canım darısı hepimizin basına inşallah...bugün kuaföre gidicem,biraz gezicez tozucaz,güzel bi gün gecircem..yarına moral depoliyim :))

ay inşllh aynı gün doğururuz ne güzel olur

walla burda temizlik yapan doğuma gitti bende elimi hiçbişeye sürmüom ondanmı gelmioki

ecrinece msj ını gördüm ama burdan da yazim canım
kilosu hakkında bilgim yok ama ikisde iyi şükürler olsun
sezeryan oldu 8 buçuk gibi haberini aldım

walla burda temizlik yapan doğuma gitti bende elimi hiçbişeye sürmüom ondanmı gelmioki
ben de salı deliler gibi temizlik yaptım ama bi numara yok :)) zaten olmasın ben kendimi cumaya hazırlamıstım...bence o bi tesadüf :))

Hadi ya, ben de hiç kıpreşmeyeyim o zaman:))

çok çok teşekkürler canım darısı hepimizin basına inşallah...bugün kuaföre gidicem,biraz gezicez tozucaz,güzel bi gün gecircem..yarına moral depoliyim :))

ohhhhhhhhhhhhhh ne güzel maşallah, en az 9-10 aydır kuaföre gidemiyorum. mağara kadını gibi oldum:)) canım inşallah herşey çok güzel ve keyifli geçer..

ecrinece msj ını gördüm ama burdan da yazim canım
kilosu hakkında bilgim yok ama ikisde iyi şükürler olsun
sezeryan oldu 8 buçuk gibi haberini aldım
zaten nohutlu pilav haber vermişti bi gün önceye alındı die,ben aynı gündün normalde onla o yüzden dikkatimi cekti...sabah 8,30 da giricekti sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…