ben yatıyorum kızlar bi uyumayı denicem hepinize ii geceler.
slm pıkecım bısey sorcam kafamı karstrdılarda sende yenı dgm yaptıgın ıcın sana sorayım dedım.bebegıne dgmdan sonra gymesı ıcın ne verdın hemsıreler arkadasım ılla zıbın takımı almalısın cıtcıtlı body olmaz dedı kafamı karstrdı napıyım ben sımdı
canım az önce okudum bunu konuşmuşsunuz benim de kafam karıştı. zıbın tam olarak ne bilemiyorum şimdi. galiba sandığım şey değil :)
ben chicco'dan yenidoğan hastane çıkışı almıştım. ama acıbadem kendi kıyafetlerini giydiriyor bebeklere. doğduğu akşam bize nasıl yıkanacağını gösterdiler, yıkadı yağladılar bebişi, ondan sonra bizim takımı giydirdik.
ama çuval gibi oldu. aldığımız hiçbir kıyafet olmuyor bebişe, hepsi çok büyük geliyor. böğrü hep açık. acıbademin giydirdiği tam olmuştu, sorduk, onlar özel yaptırıyorlarmış küçük olarak.
zıbın dediğiniz içe giydirilen alttan çıtçıtlı şeyler değil mi? uzun tulumun içine giydirilen hani?
kızlarr bi sitede sezeryan ameliyatı(doğum) izledim ve normal doğum isteyerek nasıl doğru bir karar almış olduğumu düşündüm allah izin verir inşallah da normal doğurabilirim aperpilcimm bu arada verdiğin linkten baktım çatı muayenesi sadece sezeryana yönlendirmek için bir kandırmacaymış benim doktr böle bi muayene yapmayacağını söleyerek güvenimi şuan dahada kazanmış oldu allahh bize nasıl doğular nasip eder onu bilemiyorum ama sağlıkla mutlulukla kucağımıza almayı nasip eder inşallah inşallah kızımında uykusu geldi herhalde ittiriyo ben muzlu sütümü içip uyıyım bari iyi geceler dünyanın en güzel kadınları(çünkü biz anne adayıyız ondan böle yazdım hayatımızın en güzel olduğumuz zamanının bitmesine çok az kaldı ne yazık ki)...
kızlar tabloya bebişleirn fotolarını koydum. burda birçoğu yayınlandı gerçi ama listede olması hoş olur diye düşündüm. istemeyen olursa silebilirim :)
:):) sağol cnm. ekim bebekleri daha fazla dayanamadıBence çok güzel olmuş liste, ellerine sağlık canım. Bebişlerin bu kadar erken geleceğini düşünmemiştim ben..
Herkese günaydın Ekim anneleri hala uyuyor galiba, tembelişkolar kaydirigubbakcemile3
ecrinece vakit azalıyor , maşallah en çabuk geçti zaman ya...Şu takvimlerde en soldaydık, şimdi sağa dayandık. Sninle vaktimiz yakın sanırım. Doğum şeklin belli oldu mu canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?