2010 Ekim Anneleri

canım az önce okudum bunu konuşmuşsunuz benim de kafam karıştı. zıbın tam olarak ne bilemiyorum şimdi. galiba sandığım şey değil :)

ben chicco'dan yenidoğan hastane çıkışı almıştım. ama acıbadem kendi kıyafetlerini giydiriyor bebeklere. doğduğu akşam bize nasıl yıkanacağını gösterdiler, yıkadı yağladılar bebişi, ondan sonra bizim takımı giydirdik.

ama çuval gibi oldu. aldığımız hiçbir kıyafet olmuyor bebişe, hepsi çok büyük geliyor. böğrü hep açık. acıbademin giydirdiği tam olmuştu, sorduk, onlar özel yaptırıyorlarmış küçük olarak.

zıbın dediğiniz içe giydirilen alttan çıtçıtlı şeyler değil mi? uzun tulumun içine giydirilen hani?

kızlarr bi sitede sezeryan ameliyatı(doğum) izledim ve normal doğum isteyerek nasıl doğru bir karar almış olduğumu düşündüm allah izin verir inşallah da normal doğurabilirim aperpilcimm bu arada verdiğin linkten baktım çatı muayenesi sadece sezeryana yönlendirmek için bir kandırmacaymış benim doktr böle bi muayene yapmayacağını söleyerek güvenimi şuan dahada kazanmış oldu allahh bize nasıl doğular nasip eder onu bilemiyorum ama sağlıkla mutlulukla kucağımıza almayı nasip eder inşallah inşallah kızımında uykusu geldi herhalde ittiriyo ben muzlu sütümü içip uyıyım bari iyi geceler dünyanın en güzel kadınları(çünkü biz anne adayıyız ondan böle yazdım hayatımızın en güzel olduğumuz zamanının bitmesine çok az kaldı ne yazık ki)...

canım ben tulum bırde ıcıne gymesı ıcın kısa kollu cıtcıtlı bady aldım ama arkadasım kafamı karstrdı zıbın olmalıymıs zıbında gomlek gıbı onden baglanıyo eskılerın kulllandg bısı aslında sen tulumun ıcıne altttan cıtcıtlı bady mı gydrdın sadece

bence annne olunca dahada guzellısecez kıslar ıyı geceler

pıkecım senın bebıs kac kg ve boyu ne canım benım aldgım seylerede arkadsım cok kucuk bunlar dedı sınır oldum ya hıcte degılller

bırde bebek nsl yıkanmalıymıs bunu bızede anlatrsan sevınırım canım 2010 bebeklerı buyurkene yazabılırsen daha ıyı olur tesekkurler

hayırlı geceler arkadaslar sizlerde gece uyumakta zorluk çekıyomusunuz uykum var ama yatamıyorum nedense btn gün gezıyorum yoruluyorum ama gece uyuyamıyorum?napcamı şaşırdım sancı basladığında yorgun olmım diyorum ama bu gıdısde yorgun olucam....:lepi:a.s.

kızlar tabloya bebişleirn fotolarını koydum. burda birçoğu yayınlandı gerçi ama listede olması hoş olur diye düşündüm. istemeyen olursa silebilirim :)

kızlar tabloya bebişleirn fotolarını koydum. burda birçoğu yayınlandı gerçi ama listede olması hoş olur diye düşündüm. istemeyen olursa silebilirim :)

Bence çok güzel olmuş liste, ellerine sağlık canım. Bebişlerin bu kadar erken geleceğini düşünmemiştim ben..

ecrinece vakit azalıyor , maşallah en çabuk geçti zaman ya...Şu takvimlerde en soldaydık, şimdi sağa dayandık. Sninle vaktimiz yakın sanırım. Doğum şeklin belli oldu mu canım?

Kizlar merhaba ben ceylanin yani nohutlu pilavin arkadasiyim.hayirlisiyla ikra su dogdu.darisi sizlerin basina.sevgiler

ecrinece vakit azalıyor , maşallah en çabuk geçti zaman ya...Şu takvimlerde en soldaydık, şimdi sağa dayandık. Sninle vaktimiz yakın sanırım. Doğum şeklin belli oldu mu canım?

ay evet ya 200 lerden geriye sayıyoduk şimdi 20 lerdeyiz. ben normal istiyorum canım beklemedeyim aramızda bir gün var bide hdilekh ile bir gün var : onla sen aynısınız sanırım

yakaladım neşe seniii
ben 6 da uyandım sonra bi daha kalktım temizlikçilerin ziliyle uyandım az sonra temizlik başlayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…