2010 Ekim Anneleri

Hadi ya, ben de hiç kıpreşmeyeyim o zaman:))

ohhhhhhhhhhhhhh ne güzel maşallah, en az 9-10 aydır kuaföre gidemiyorum. mağara kadını gibi oldum:)) canım inşallah herşey çok güzel ve keyifli geçer..
ben de canım hamilelikten beri gitmiyorum,zaten sacımı sadece biraz kestircem ve sekil verdiricem cnm,yarın ogluma güzel görüneyim di mi :)) ürkmesin cocuk beni görünce :))

ne için atiim yavrum mesaj?
bilgilerini tatlım listeye eklemek için. bebişin kilosunu falan
ecrinece msj ını gördüm ama burdan da yazim canım
kilosu hakkında bilgim yok ama ikisde iyi şükürler olsun
sezeryan oldu 8 buçuk gibi haberini aldım

sağol cnm ekleirm şimdi.

zaten nohutlu pilav haber vermişti bi gün önceye alındı die,ben aynı gündün normalde onla o yüzden dikkatimi cekti...sabah 8,30 da giricekti sanırım

ay ben nie görmeidmki :S

günaydın hatunlar
uyuyamadım doğru dürüst 6dan beri dön dön dön paso karman çorman rüya bile gördüm hastaneye gidiyorum doğumhaneye inmeden bebek pırtlıyodu doktor odada doğutturuyodu öle tuhaf bişedi karmakarışık ooff

bilgilerini tatlım listeye eklemek için. bebişin kilosunu falan

sağol cnm ekleirm şimdi.

ay ben nie görmeidmki :S
tamam canım haber veririm tabi..nohutlunun mesajı baya gerilerdeydi sanırım..hatta ben de aynı gün olcaz diodum 1 gün öne alınınca sasırmıstım
günaydın cnm,bi yerde okumustum doguma yakın böle rüyalar cok sık görülüyomus..annenin endişelerinden kaynaklanıyomus

çamaşırım baya bi ıslanmış acaba su mu o yoksa akıntımı nasıl anlıyoz dünden beri az az geliyodu sıkıntı stres yapmıyorum ama merak ettim
gece ilk defa aslında pırt die açılmam olsa kendi kendine doğsada travma yaşarmıyım etkilenirmiyim başarabilirmiyim acı sinirlerimi harap edermi die düşündüm durdum olumsuz bişe düşünmedim acaba diyorum kendi kendimimi hazırlıyorum

ben saçlarımı evde kendim maşa yapıcam
yada ptesi gidip arkadaşa kalıcı bişe yaptırmak istiyorum ama salık olsun istediğimden oda maşa yapıcak kendimde yaparım garanti uyuyamıyacağım için sabahın bi köründe kalkar yaparım artık

akıntı kıvamlı oluyo cnm,su da genelde akıntıyla karıstırılıyomus...idrarını kaçırmıyosan su olabilir,bunun için muayene olman gerek

ayriyeten normal doğumla ilgili bisürü link verilmiş
sezeryan doğum yöntemi değil kurtarma operasyonuymuş!!!
herkesin aklı fikri var lütfen kimse kimseyi etkilemesin benim psikolojim zaten yeteri kadar bozuk iyice canım sıkıldı
bak gene darlandım yaa bildiğiniz gibi değil fena canım sıkıldı
herkes ister normal yapmak demirden korksak trene binmezdik ama ben doğuramıcam beni kurtarcaklar yazık bana beceriksizin cesaretsizin tekiyim sezeryan olucam gayet memnunum tertemiz kurtulucam allahın izniyle

Son düzenleme:
aaaa ölemiiii ne güzel yaa senınkıde yarın demi allah hayırla kurtarsın canım
evet canım benimki de yarın,amin inşallah...
evet cnm gece ben de gecmişe göz atarken gördüm ve tüm cesaretimi toplamısken cesaretim kırıldı biraz...

akıntı kıvamlı oluyo cnm,su da genelde akıntıyla karıstırılıyomus...idrarını kaçırmıyosan su olabilir,bunun için muayene olman gerek

yok idrar değil ne bileyim çok fazla olmadığı için dert etmiyorum şuan dünden beri az az geliyodu bugün biraz daha fazla gelmiş
ctesi zaten gidicem doktora bişe olmassa ozaman kadar tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…