ben de canım hamilelikten beri gitmiyorum,zaten sacımı sadece biraz kestircem ve sekil verdiricem cnm,yarın ogluma güzel görüneyim di mi :)) ürkmesin cocuk beni görünce :))Hadi ya, ben de hiç kıpreşmeyeyim o zaman:))
ohhhhhhhhhhhhhh ne güzel maşallah, en az 9-10 aydır kuaföre gidemiyorum. mağara kadını gibi oldum:)) canım inşallah herşey çok güzel ve keyifli geçer..
bilgilerini tatlım listeye eklemek için. bebişin kilosunu falanne için atiim yavrum mesaj?
ecrinece msj ını gördüm ama burdan da yazim canım
kilosu hakkında bilgim yok ama ikisde iyi şükürler olsun
sezeryan oldu 8 buçuk gibi haberini aldım
zaten nohutlu pilav haber vermişti bi gün önceye alındı die,ben aynı gündün normalde onla o yüzden dikkatimi cekti...sabah 8,30 da giricekti sanırım
ben de canım hamilelikten beri gitmiyorum,zaten sacımı sadece biraz kestircem ve sekil verdiricem cnm,yarın ogluma güzel görüneyim di mi :)) ürkmesin cocuk beni görünce :))
tamam canım haber veririm tabi..nohutlunun mesajı baya gerilerdeydi sanırım..hatta ben de aynı gün olcaz diodum 1 gün öne alınınca sasırmıstımbilgilerini tatlım listeye eklemek için. bebişin kilosunu falan
sağol cnm ekleirm şimdi.
ay ben nie görmeidmki :S
günaydın cnm,bi yerde okumustum doguma yakın böle rüyalar cok sık görülüyomus..annenin endişelerinden kaynaklanıyomusgünaydın hatunlar
uyuyamadım doğru dürüst 6dan beri dön dön dön paso karman çorman rüya bile gördüm hastaneye gidiyorum doğumhaneye inmeden bebek pırtlıyodu doktor odada doğutturuyodu öle tuhaf bişedi karmakarışık ooff
ee bi de fotograf durumu var ya orda da iyi görünelim di mi :)) sonra dogum fotolarını görünce aman allahım bu ben miyim demiim :))iyi fikir aslında:)) bence o seni her halinle sevecek annesi....
akıntı kıvamlı oluyo cnm,su da genelde akıntıyla karıstırılıyomus...idrarını kaçırmıyosan su olabilir,bunun için muayene olman gerekçamaşırım baya bi ıslanmış acaba su mu o yoksa akıntımı nasıl anlıyoz dünden beri az az geliyodu sıkıntı stres yapmıyorum ama merak ettim
gece ilk defa aslında pırt die açılmam olsa kendi kendine doğsada travma yaşarmıyım etkilenirmiyim başarabilirmiyim acı sinirlerimi harap edermi die düşündüm durdum olumsuz bişe düşünmedim acaba diyorum kendi kendimimi hazırlıyorum
evet canım yarın :))ironic kız seninki yarın demi
günaydın,dün nohutlu pilav dogurdu cnmgünaydın kızlar
doğuran varmı
günaydın,dün nohutlu pilav dogurdu cnm
selam fıstıklar....
evet canım benimki de yarın,amin inşallah...aaaa ölemiiii ne güzel yaa senınkıde yarın demi allah hayırla kurtarsın canım
evet cnm gece ben de gecmişe göz atarken gördüm ve tüm cesaretimi toplamısken cesaretim kırıldı biraz...ayriyeten normal doğumla ilgili bisürü link verilmiş
sezeryan doğum yöntemi değil kurtarma operasyonuymuş
herkesin aklı fikri var lütfen kimse kimseyi etkilemesin benim psikolojim zaten yeteri kadar bozuk iyice canım sıkıldı
bak gene darlandım yaa bildiğiniz gibi değil fena canım sıkıldı
herkes ister normal yapmak demirden korksak terne binmezdik ama ben doğuramıcam beni kurtarcaklar yazık bana beceriksizin cesaretsizin tekiyim sezeryan olucam gayet memnunum tertemiz kurtulucam allahın izniyle
akıntı kıvamlı oluyo cnm,su da genelde akıntıyla karıstırılıyomus...idrarını kaçırmıyosan su olabilir,bunun için muayene olman gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?