2010 Ekim Anneleri

yok idrar değil ne bileyim çok fazla olmadığı için dert etmiyorum şuan dünden beri az az geliyodu bugün biraz daha fazla gelmiş
ctesi zaten gidicem doktora bişe olmassa ozaman kadar tabi
eger öle bişiden şüpheleniyosan ya hemen dr una sor ya da bol su iç ve istirahat et c.tesiye kadar

evet canım benimki de yarın,amin inşallah...

evet cnm gece ben de gecmişe göz atarken gördüm ve tüm cesaretimi toplamısken cesaretim kırıldı biraz...

nie kırılıyomuş cesaretin evt gayet yerinde bi tabir kurtarma operasyonu beceremediğimiz için normal doğurmayı bizi kurtaracaklar kim ne diyebilir kendini nasıl iyi hissedeceksen onu seçtin değilmi sonuçta sıkıntı yok ozaman
sadece sanki sezeryanla yapanlar anne değilmiş gibi algıladım sadece hiçte cesaretim kırılmadı

ay iidin sen nie böle oldun yaa sakin ol. sezeryan tabikide hakkın. bizde şansımızı denicez zaten korkmuo değiliz :) sakin ol kuzum stres yapma. giyin süslen güzel güzel git doğumuna. kimseyide takma bakim kızarım bak.
suya gelince şeffaf oluo benim baya çok olduu için anlamıştım akıntı gibi değildi yani. bide akarken ordan geldini anladım. oturuodum kalkarken aktı.

işte zaten eşim de aynı şeyi başıma kakıp duruyo bi de o yazılanları okuyunca canım sıkıldı gece (

evet canım benimki de yarın,amin inşallah...

evet cnm gece ben de gecmişe göz atarken gördüm ve tüm cesaretimi toplamısken cesaretim kırıldı biraz...

nie kırıldı kuzum takma böle şeyleri alıngan olduk zate iice herşeyi takıoz. johny ye dedim sanada diom git gez toz dağıt kafanı sona süslen git doğumuna emi. haberlerini bekliom bak.

ayy noldu ya kim ne dedi tatlım??
slm canım hoşgeldın...oğluşun napıo yaramazmı nasıl bi bebek
yaramaz diyemem ama tabi sürekli acıkıyor...sık sık uyanıyor....ama yine de çok şükür sağlıklı ve emiyor...
günaydın rita,oglunu uyuttun galiba :))
uyudu tatlım uyudu yoksa nasıl girerim nete??sende var mı heyecan bakim??nasılsın??

ya ne bileyim kim ekledi bakmadımda yazıyı görünce birden canım sıkıldı kesin normal yapıcak linki yollayan yoksa senmi yolladın =)))
şeffaf ya öle aktığını falan hissetmedim normal akıntıdır ozaman ama baya gelmiş oyüzden merak ettim günlük ped koydum şuan gayet kuru gibi :kedi:

nie kırıldı kuzum takma böle şeyleri alıngan olduk zate iice herşeyi takıoz. johny ye dedim sanada diom git gez toz dağıt kafanı sona süslen git doğumuna emi. haberlerini bekliom bak.
bilmem ki canım ,o yazıları okuyunca üzüldüm biraz zaten bu konuda eşimin düşüncelerini biliyosun...belki arkadaslar birbirlerine normal dogum için cesaret vermeye calışıyodu ama benim cesaretimi kırdı okuduklarım :SS

işte zaten eşim de aynı şeyi başıma kakıp duruyo bi de o yazılanları okuyunca canım sıkıldı gece (

İronic iyi doğumlar canım, ben de sezeryan olacağım mecburen, takmayın kafanıza, inşallah iyi geçecek herşey ve bebişlerimiz sağlıkla gelecekkk

haydin bakim bozmayın moralinizi aaa kuzularınıza kavuşçaksınız.

johny senin ne zaman doğum. listeye yazmamışız seni tarihi bellise söle bilgilerini ekliyim

bende var tabi canım heyecan,acayip hayaller içindeyim :)) ve bugünün de tadını cıkarıcam,oglumun anne karnındaki son günü,yarın da Allah ın izniyle dünyadaki ilk günü olacak..bugün ve yarını bol bol fotograflıcam en güzel anlarımızı,ve bu 2 günden belgesel seklinde bi videoklip hazırlıcam :)) oglumun anne karnındaki son günü ve dünyaya merhaba dediği ilk günü die :))

yok cnm ben eklemedimde. bende ekleyebilirdim. belki hem kendine hem bize gaz vermek için yolladı. sizin kırılacağınız aklına gelmemiştir. üzülmeyin yaa valla bakın oda görürse üzülcek

boşver sen eşini. omu doğurcakmış ala ala senin kararın sen taşıon sen doğurcan nasıl doğurusan doğurusun ona neymiş. kırılmasın cesaretin. ben gelcem dövcem onu :)

İronic iyi doğumlar canım, ben de sezeryan olacağım mecburen, takmayın kafanıza, inşallah iyi geçecek herşey ve bebişlerimiz sağlıkla gelecekkk
saol canım benim,inşallah...senin ne zamandı?
:1hugpuyorumnanaktanseviyom seni yaw

Süper düşünmüşsün tatlım...bizde bol bol fotograf çektik...arkadaşlarımız geldi çekti..Hatta eşim doğum anını videoaya almıştı...çokk güzeldi..ama annem gizlice silmiş...çok kızdım ama kadın da haklı...ayıpmış...gerçi benim bir yerim görünmüyor ama doğumu anlatmak bile ayıpmış..hatta günah bile olabilir diyor annem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…