evet ya benim annem öle diil de ananem öleydi,bana hebire karnını tutup durma,ayıp..iki de bi ne dokunuyosun falan derdi..onlar öyle görmüş ya,napalım..ama keşke silmeseymiş dogum videonu çok güzel bi hatıra olurdu...Süper düşünmüşsün tatlım...bizde bol bol fotograf çektik...arkadaşlarımız geldi çekti..Hatta eşim doğum anını videoaya almıştı...çokk güzeldi..ama annem gizlice silmiş...çok kızdım ama kadın da haklı...ayıpmış...gerçi benim bir yerim görünmüyor ama doğumu anlatmak bile ayıpmış..hatta günah bile olabilir diyor annem...
çiçek abbas ta vardı ya o geldi birden aklıma :)))laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
hatırlamıom len gerisini :)
hadi hayırlısı canım,inşallah sen de tez zamanda kucagına al kızını :))saol canım benim,inşallah...senin ne zamandı?
canım benim bugün belli olacak opuyorumnanaktan kızımı göreceğim saat 13 de, inşallah iyidir yavrummm :Saruboceq:
saol örtmenim,ben de öpüyorum seni ..byeeneyse ben çıkıyorum...herkese allah yardım etsin...İronic tatlım karşılaşamassak allah yardımcın olsun tatlım....bol bol dua et...yarın çok güzel bir gün olacak..hayatının anlamı birden değişecek...çok şanslısın şanslıyız hepimiz bunu düşün...öpüyorum tatlım...
evet ya benim annem öle diil de ananem öleydi,bana hebire karnını tutup durma,ayıp..iki de bi ne dokunuyosun falan derdi..onlar öyle görmüş ya,napalım..ama keşke silmeseymiş dogum videonu çok güzel bi hatıra olurdu...
çiçek abbas ta vardı ya o geldi birden aklıma :)))
bilmem ki canım ,o yazıları okuyunca üzüldüm biraz zaten bu konuda eşimin düşüncelerini biliyosun...belki arkadaslar birbirlerine normal dogum için cesaret vermeye calışıyodu ama benim cesaretimi kırdı okuduklarım :SS
benden kaçmaz yavrım:jeyyar:hee biliyim ondan esinlenerek yazmıştım zati. ama aklına eleceği aklıma gelmemişti hahhaha cümleme bak helekaydirigubbakcemile2
hadi hayırlısı canım,inşallah sen de tez zamanda kucagına al kızını :))
sağol tatlımm inşallah, senin sezeryanında anestezi şekli nasıl olacak? benim epidural olacak %95
nie kırılıyomuş cesaretin evt gayet yerinde bi tabir kurtarma operasyonu beceremediğimiz için normal doğurmayı bizi kurtaracaklar kim ne diyebilir kendini nasıl iyi hissedeceksen onu seçtin değilmi sonuçta sıkıntı yok ozaman
sadece sanki sezeryanla yapanlar anne değilmiş gibi algıladım sadece hiçte cesaretim kırılmadı
ben zaten aynı konuyla ilgili eşimle problem yasıyorum ama böle üst üste gelince cesaretim kırılıyo elimde diil..çevremde de sürekli bi normal dogum baskısı vardı,ki günüm belli hala aynı sey konusuluyo..yoruldum inan bunları duymaktan canım yaSelam kızlar uyuyakalmısım malum ankarada hava yagmurluydu dayanamadım.
Johnny canım sinirini bozan seyler anlasılan benim dun gece paylastıklarım.
Fakat nasıl oluyorda sezeryan lanların beceriksiz falan filan oldugu sonucuna varıyorsun anlamıyorum? Okumadıgın anlasılıyor zaten tam olarak okusaydın kimsenin kimseye bişi ima etmedigini anlardın canınıda sıkmazdın bu kadar.
Orada dogum ve cesitleri bvakitleri hakkında yazılar bulunuyor bunlar içerisinde bir doktorunda paylaştıkları var doktor kendine göre bazı yorumlarını paylaşmıs ve içerisinde gercekten sasırtıcı seyler var. Bunlardan biride sezeryan hakkındaki görüsü okuyunca sasırdım böyle diyor diye yazdım bunda sezeryan olacaklara atıfta bulundugumu düşünmüyorum ki dogum yapmıs degilim, ki önceki yazılarımdada belirtmişimdir kısmet meselesidir insanlar sezertan olmak isterse cevrenin diretmesi anlamsızdır normal dogumda diretmekte yanlıstır gibi yazılarım olmustur.
Herneyse aynı sey ironiccim senin içinde gecerli kırılmanı gerektirecek bir sey paylasmadım öyle düşünmenize üzüldüm. Sonucta bende aptal değilim. Herkesin secimi kendine, küçük düşünmem o kadar.
katur kutur muuuuuuakannehirakannehirakannehirheralde canım ben nasıl sana sezeryanla ilgili konuşuyosam oda öle yazıyı yolayana değil
yazıya canım sıkıldı cesaretin falan kırılmasın bizde çatır çatır değil katur kutur çıkaracaz :lepi:
Selam kızlar uyuyakalmısım malum ankarada hava yagmurluydu dayanamadım.
Fakat nasıl oluyorda sezeryan lanların beceriksiz falan filan oldugu sonucuna varıyorsun anlamıyorum? Okumadıgın anlasılıyor zaten tam olarak okusaydın kimsenin kimseye bişi ima etmedigini anlardın canınıda sıkmazdın bu kadar.
Orada dogum ve cesitleri bvakitleri hakkında yazılar bulunuyor bunlar içerisinde bir doktorunda paylaştıkları var doktor kendine göre bazı yorumlarını paylaşmıs ve içerisinde gercekten sasırtıcı seyler var. Bunlardan biride sezeryan hakkındaki görüsü okuyunca sasırdım böyle diyor diye yazdım bunda sezeryan olacaklara atıfta bulundugumu düşünmüyorum ki dogum yapmıs degilim, ki önceki yazılarımdada belirtmişimdir kısmet meselesidir insanlar sezertan olmak isterse cevrenin diretmesi anlamsızdır normal dogumda diretmekte yanlıstır gibi yazılarım olmustur.
Herneyse aynı sey ironiccim senin içinde gecerli kırılmanı gerektirecek bir sey paylasmadım öyle düşünmenize üzüldüm. Sonucta bende aptal değilim. Herkesin secimi kendine, küçük düşünmem o kadar.
ben de spinal olucam canım,uyanık olup ilk anlarına şahit olmak istiyorum ben oglumun :))hadi hayırlısı canım,inşallah sen de tez zamanda kucagına al kızını :))
sağol tatlımm inşallah, senin sezeryanında anestezi şekli nasıl olacak? benim epidural olacak %95
evet başta benim eşim var öyle düşünen maalesef,geçen gün saatlerce agladım,laf sokup duruyo cünkü,sen dogum falan yapmıyosun dr lar cıkarıyo cogcugu die,cevredekilere de doguma gidiyorum demeye utanıyorum öyle bi baskı oluştu ki üzeimdeolay nekızlar kım ne dedıkı nedense bızım toplumdaaa sezaryanla dogum yapanlar becerıksız gıbı algılanıyo bosverın kım ne derswe desınnn
Selam kızlar uyuyakalmısım malum ankarada hava yagmurluydu dayanamadım.
ben zaten aynı konuyla ilgili eşimle problem yasıyorum ama böle üst üste gelince cesaretim kırılıyo elimde diil..çevremde de sürekli bi normal dogum baskısı vardı,ki günüm belli hala aynı sey konusuluyo..yoruldum inan bunları duymaktan canım ya
katur kutur muuuuuuakannehirakannehirakannehir
benden kaçmaz yavrım:jeyyar:
linkleri açıp okumadım
en sonda galiba demişya kim dediyse
sezeryan doğum yöntemi değildir kurtarma operasyonudur die
ona canım sıkıldı sanki normal yapanlara aferin yapamayanlar beceriksiz doktor kurtarıyo gibi nasıl bi doktormuş bunu yazan cesaret kırıcı doğruya doğru
yok herkes öle sezeryanmı aaaa nieki normal yapsana
ya nie bikişide iyi hakkında hangisi hayırlısıysa o olsun demio
sen yazdın die sıkıntı yapmadım neticede burda birbirimize destek veriyoruz sitemim sana değil hem kendime hem o cümleyi kurana
bu duruma zaten yeteri kadar üzülüyorum kolay değil :sinifsinif:
olay nekızlar kım ne dedıkı nedense bızım toplumdaaa sezaryanla dogum yapanlar becerıksız gıbı algılanıyo bosverın kım ne derswe desınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?