2010 Ekim Anneleri

selam kıslar doktora gıdıcem kahvaltı edıyorum çok heyecnalıyım ve korkuyorum ınsallah kuzum ıyıdır

selam Melis , ben de bugün gideceğim doktora, doğum tarihi için ve kızımı görmek için, endişe etme, inşallah iyidir bebişin, benim randevum 13te, senin ne zaman?

johnny , ironic sezaryen olan düzinelerce insan var canınızı sıkmanızı istemem sonucta bende doguma hazırlanan canımı sıkmak istemeyen biriyim sizide gayet iyi anlıyorum. tarihiniz belli ne mutlu size daha da dert etmeyin Allahın izniyle gececek

kızlar bızım tobıctee guzel paylasımlar oluyoooo kırmayalım bırbırızıı
yok ya nie kıralım , ama sibel dogru söylüyo,gecen gün gecelik alıyorum ordaki satıcı kadın bile normal yapabilirsin aslında gencsin falan dioo,sadece yazı değil canımcım herkes bi yorum yapıyo,en yakın cevrem bile moral vericegine hala neden normal diil derdinde,ki yarın ameliyata giricem,doguma diyemiyorum bak ameliyata,çünkü herkes dogum sekli diil diyip duruyo (

ironic bir arkadaşım spinal oldu geçenlerde, doktoru baş ağrısı olmasın anestezinin etkisinden çabuk çıksın diye bol su ve nescafe içmesini istemiş ve hiç ağrısı olmadı. Sanırım kafein anestezik maddenin atılımını hızlandırıyormuş, senin bir fikrin var mı_? doktorun böyle bişey dedi mi sana da kahve ile ilgili?

selam kıslar doktora gıdıcem kahvaltı edıyorum çok heyecnalıyım ve korkuyorum ınsallah kuzum ıyıdır
afiyet olsun cnm,inşallah güzel haberler alıcan,bebiş de kilosunu almıstır inşallah...
ayy korkudan doguruvarcen ya,allah korumus
kapatsak şu konuyu artık kimse bu konu hakkında bişi yazmasın bakim artık. olumunekankayizsmile
kız konusuluyo sadece,kimse tartısmıyo,kocaman insanlarız neden tartısalım ama işte yüzyüze olmayınca yazılanlar yanlış anlaşılabiliyo bi de hamile alınganlıgı olsa gerek biraz :)

onlarıda döverim kuzum. :dance:

melis hayırlı haberlerle gel inşallah tombişleşmişdir kuzun

inşallah kıslarrrr opuyorumnanaktan

tmm tatlım sen bozma moralini emi. ben o yazıyı yazan doktoruda döverim alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

yok demedi ama netten arastırdım dr ların sitelerinden falan,evet kafein diolardı bi de günde 3 lt su bi de ameliyat esnasında basını oynatmıcaksın...epiduralde de aynı yan etkiler görülebiliyomus aklında olsun...
onlarıda döverim kuzum. :dance:
döv kız önüne geleni dövüyon kime hınclısın gene :))

allahım karının biride bana diyoki işte süt için tatlı falan ye bol bol dedim su ve yeşillik yeterli amaaaaaan sakın su içme ciğerlerin patlar ameliyatmış aayy bayılajaaam akannehir
kahveyi bende duydum ama süt için galiba zaten severim sevdim bunu

Konuyu Toplam 23 Kullanıcı okuyor. (16 Kayıtlı kullanıcı ve 7 Misafir)
ecrinece, aperpil, asliyilmaz79, basak58, blueflower, fadimsa, ironic34+, johnnybravo+, kanyat+, LEYLANT, loveli, melisesra+, mercankn, mervam, Premete, sinop_e

hala kalabalığız ne güzel

haha manyak bu karı milleti bilip bilmeden konuşuo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…