selam kıslar doktora gıdıcem kahvaltı edıyorum çok heyecnalıyım ve korkuyorum ınsallah kuzum ıyıdır
yok ya nie kıralım , ama sibel dogru söylüyo,gecen gün gecelik alıyorum ordaki satıcı kadın bile normal yapabilirsin aslında gencsin falan dioo,sadece yazı değil canımcım herkes bi yorum yapıyo,en yakın cevrem bile moral vericegine hala neden normal diil derdinde,ki yarın ameliyata giricem,doguma diyemiyorum bak ameliyata,çünkü herkes dogum sekli diil diyip duruyokızlar bızım tobıctee guzel paylasımlar oluyoooo kırmayalım bırbırızıı
selam kıslar doktora gıdıcem kahvaltı edıyorum çok heyecnalıyım ve korkuyorum ınsallah kuzum ıyıdır
selam Melis , ben de bugün gideceğim doktora, doğum tarihi için ve kızımı görmek için, endişe etme, inşallah iyidir bebişin, benim randevum 13te, senin ne zaman?
kahvaltımı yapıp cıkıcam canım
ınsallah hayırlı haberle gelırızz
afiyet olsun cnm,inşallah güzel haberler alıcan,bebiş de kilosunu almıstır inşallah...selam kıslar doktora gıdıcem kahvaltı edıyorum çok heyecnalıyım ve korkuyorum ınsallah kuzum ıyıdır
ayy korkudan doguruvarcen ya,allah korumusslm kızlar opuyorumnanaktan
ay bugun sabah sabah yüreğim ağzıma geldi mutfakta kahvaltı hazırlıyordum.Kombininde sıcak su tarafı çalısıyordu ne olduysa .Birden nasıl patlama sesi ödüm koptu avazım cıktıgı kadar bagırdım eşimde korktu bişimioldu diye koştu hemen :)pisli sular aktı kombidentemizliğimde olup bitmişti n e güzel :gitme: uff sımdı bekle bakalım servisiiiii
kız konusuluyo sadece,kimse tartısmıyo,kocaman insanlarız neden tartısalım ama işte yüzyüze olmayınca yazılanlar yanlış anlaşılabiliyo bi de hamile alınganlıgı olsa gerek biraz :)kapatsak şu konuyu artık kimse bu konu hakkında bişi yazmasın bakim artık. olumunekankayizsmile
yok ya nie kıralım , ama sibel dogru söylüyo,gecen gün gecelik alıyorum ordaki satıcı kadın bile normal yapabilirsin aslında gencsin falan dioo,sadece yazı değil canımcım herkes bi yorum yapıyo,en yakın cevrem bile moral vericegine hala neden normal diil derdinde,ki yarın ameliyata giricem,doguma diyemiyorum bak ameliyata,çünkü herkes dogum sekli diil diyip duruyo(
inşallahh güzel haberler alırsın dr yüzün güler canımm..insallah bebebğin kilosuda normal şekilde almıştır:Saruboceq:
melis hayırlı haberlerle gel inşallah tombişleşmişdir kuzun
afiyet olsun cnm,inşallah güzel haberler alıcan,bebiş de kilosunu almıstır inşallah...
ayy korkudan doguruvarcen ya,allah korumus
kız konusuluyo sadece,kimse tartısmıyo,kocaman insanlarız neden tartısalım ama işte yüzyüze olmayınca yazılanlar yanlış anlaşılabiliyo bi de hamile alınganlıgı olsa gerek biraz :)
afiyet olsun cnm,inşallah güzel haberler alıcan,bebiş de kilosunu almıstır inşallah...
ayy korkudan doguruvarcen ya,allah korumus
kız konusuluyo sadece,kimse tartısmıyo,kocaman insanlarız neden tartısalım ama işte yüzyüze olmayınca yazılanlar yanlış anlaşılabiliyo bi de hamile alınganlıgı olsa gerek biraz :)
yok demedi ama netten arastırdım dr ların sitelerinden falan,evet kafein diolardı bi de günde 3 lt su bi de ameliyat esnasında basını oynatmıcaksın...epiduralde de aynı yan etkiler görülebiliyomus aklında olsun...ironic bir arkadaşım spinal oldu geçenlerde, doktoru baş ağrısı olmasın anestezinin etkisinden çabuk çıksın diye bol su ve nescafe içmesini istemiş ve hiç ağrısı olmadı. Sanırım kafein anestezik maddenin atılımını hızlandırıyormuş, senin bir fikrin var mı_? doktorun böyle bişey dedi mi sana da kahve ile ilgili?
döv kız önüne geleni dövüyon kime hınclısın gene :))onlarıda döverim kuzum. :dance:
ironic bir arkadaşım spinal oldu geçenlerde, doktoru baş ağrısı olmasın anestezinin etkisinden çabuk çıksın diye bol su ve nescafe içmesini istemiş ve hiç ağrısı olmadı. Sanırım kafein anestezik maddenin atılımını hızlandırıyormuş, senin bir fikrin var mı_? doktorun böyle bişey dedi mi sana da kahve ile ilgili?
allahım karının biride bana diyoki işte süt için tatlı falan ye bol bol dedim su ve yeşillik yeterli amaaaaaan sakın su içme ciğerlerin patlar ameliyatmış aayy bayılajaaam akannehir
kahveyi bende duydum ama süt için galiba zaten severim sevdim bunu
melis hayırlı haberlerle gel kuzum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?