2010 Ekim Anneleri

ben gidip çamaşırlarımı asayım akşama gidersek bide eve bebişle döndüğümde nolacak abooo kurumazda akşama kadar
bulaşık makinası az bişe dolu ne doldursamda çalıştırsam yada öle yarısı boş çalıştırsam bişe olurmu ebbedi boşaltıp elde yıkamam

banada dıyolarkı sakın emzık verme verıcem dıyıncede ınsallah almaz dıyorlar

ne gıcık ınsanlarya onlara ınat verıcem lennn

allah korusun:) geçende arı girdi çok korkarım arıdan yine korktum..Yavrumda annesi gibi irkiliyor hemen tabak kap sesinden kaydirigubbakcemile3
hoşgeldın canım geçmiş olsun
inşallahhhh saolasınnnnn opuyorumnanaktan

sağolasın meliss :1rolleyes:

:))) seni üzenlere :))

ya bu millete herşeye maydanoz olanlara gıcığım zate. ondan evden dışarı çıkmıom kimseyle konuşmuom. son günlerimi güzel geçirim die. msnde bile sadece sizle konuşuom siz olmasanız msn bile açmam. geçen arkın biri msnde slm verdi. dio birce mi koycaksınız ismini vazgeçemediniz isimden. sanane dicem olmucak. normalde msnde ben yazmadan kimse yazmaş. herkeisn burnu bi kaırş havada :) facei kapadım şimdi msnden yazıolar hahah

slm sabah sabah annem küstü.hiç bişey söyleyemiyorum bu kadına ya alıngan.telde konuşurken ne konuştuğumu kimle konuştuğumu bilmiyo karışıyo.sonra laf söyleyince küsüyo.offffff yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

valla millet bilmeden arastırmadan da yorum yapıyo bazen aslında evet takmamak gerek ama sürekli aynı muhabbetler dönünce daral geliyo anacım ya...çok kahve tüketmek de zararlı olmaz mı?kahvedeki kafein sütten bebege gecmez mi ya,sonra bebek agresif olmasın,hani kafein uyarıcı ya o acıdan

büyükleri dinle ama genede kendi bildiğini yap
emzik vermeymiş ağladığı zaman senmi alıp susturacan peeh vericem valla uyy pek sevimli oluyolar
onu bunu bırakında
göğüs ucu için yara olmasın die silikon uçmu alayım yoksa motherlove die süper etkili bi krem varmış organik onumu alayım heryerdede yokmuş nerde bulucam bide yara olacakmı ben ikisinide alayım dursun

bende oyle dedım aglayınca gelıp bakarsınız ses yok kımsede:roflol:
ben lansınoh aldım basladım surmeye

Son düzenleme:
hg canııımm
banada dıyolarkı sakın emzık verme verıcem dıyıncede ınsallah almaz dıyorlar

ne gıcık ınsanlarya onlara ınat verıcem lennn
aynı sekilde bana da diolar,açıklama yapıyorum saf gibi hala diretiyolar ya :))
allah korusun:) geçende arı girdi çok korkarım arıdan yine korktum..Yavrumda annesi gibi irkiliyor hemen tabak kap sesinden kaydirigubbakcemile3

sağolasın meliss :1rolleyes:
oyyy kıyamam ben ona...
sorma cnm sorma cevremizdekiler bizden daha hamile oluyomus bu dönemde onu ögrendim :))hg bu arada

ay benimkide bi alem oldu dün kardeşimi arıo yanındada biz varız. kardeşim ablamda yanımda konuşçanmı dedi oda yok demiş . kardeşimde oda senle konuşmak istemio zaten dedi hahah farkındayım dio :)

h.b canım.yaa böyle saçmalık olmaz bide gözyaşı hemen hazır.ben hiç sevmem insan ilişkilerinde alınganlık.annemde sağolsun alıngan ötesi.ayyy

ayy kuzu kıyamam ya ..az kaldı diye böyle oluyo işte..ama canım öncelikle hayırlısı..senin ve bebişin sağlığı önemli olan...şu taraftanda düşün sezeryan olacksın planlı gideceksin ummadık zamanda olmayacak...ve her şey çok güzel olacak...sen bebişini düşün hayal kur mutlu mutlu...etkileme kendini tatlım...kavuşma anını düşün canım...

Kizlar hepinize selam bugun dogum yapacak anneler kimseyi takmasin sadece bebeklerini ve kendilerini dusunsunler hayatta en sevmedigim sey buyuk konusmaktir dun arkadasim bebeginin kafa capi buyuk diye sezeryan oldu ki normal dofumcuydu hayatta hersey olabilir onemli olan sonucun guzel olmasi buarada bende bugun ogrenicem normal mi sezeryan mi diye acikcasi oglum icin hayirlisi ne ise o olsun

Kızlar bebeler doğunca uykusuz geceler başlıyor.Son keyif uykularımız :))
Eşimin arkadaşının eşi doğum yapalı 1 hafta oldu kadının sütü gelmemiş çok azcık varmış mamaya geçmişler ilk günden daha...sabaha kadar ağlıyormuş bebek gaz sancısından karnı şişmiş yavrunun gazdan sesleri kısılmış aglamaktann.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…