slm sabah sabah annem küstü.hiç bişey söyleyemiyorum bu kadına ya alıngan.telde konuşurken ne konuştuğumu kimle konuştuğumu bilmiyo karışıyo.sonra laf söyleyince küsüyo.offffff yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ben de kız bi bakıyom ben geri sayfada kalmısım bi cvp yazana kadar :))yetişemiyimçok hızlısınız
Kizlar hepinize selam bugun dogum yapacak anneler kimseyi takmasin sadece bebeklerini ve kendilerini dusunsunler hayatta en sevmedigim sey buyuk konusmaktir dun arkadasim bebeginin kafa capi buyuk diye sezeryan oldu ki normal dofumcuydu hayatta hersey olabilir onemli olan sonucun guzel olmasi buarada bende bugun ogrenicem normal mi sezeryan mi diye acikcasi oglum icin hayirlisi ne ise o olsun
yok kız ağlayıncada gelirler bi çocuğa bakamadın derler
ay çıldırcammm ama ne bu böyle.
aynı benimki o yuzden cok uzulmuom kendi annem gelmio diye
kız yaslandıkca herseyi yanlıs anlar oluolar sonra cok uzuluom gonlunu alsamda uzun muddet canımı sıkıom annemi uzdum diye
hahahha öle walla cnm. benimkilerin ilk torunu ondan heralde :d
canım ben tulum bırde ıcıne gymesı ıcın kısa kollu cıtcıtlı bady aldım ama arkadasım kafamı karstrdı zıbın olmalıymıs zıbında gomlek gıbı onden baglanıyo eskılerın kulllandg bısı aslında sen tulumun ıcıne altttan cıtcıtlı bady mı gydrdın sadece
allahım karının biride bana diyoki işte süt için tatlı falan ye bol bol dedim su ve yeşillik yeterli amaaaaaan sakın su içme ciğerlerin patlar ameliyatmış aayy bayılajaaam akannehir
kahveyi bende duydum ama süt için galiba zaten severim sevdim bunu
kim aneymi :d benimkide bi polis arkadaşının düğün davetiyelerini dağıtıo dün salihlidemiş bugun alşehirde :S ben doğurcam o milletin davetiyesinin derdinde ona neysesinirden ölcem.geçmiş odaya elişi yapıyo.bende konuşmam valla.bu neealsanaalsanasmile
ben de kız bi bakıyom ben geri sayfada kalmısım bi cvp yazana kadar :))
ben bide öyle gönül alma derdine hiç düşmem.çok da ii bilir huyumu.boşuna trip takılıyo.
kim aneymi :d benimkide bi polis arkadaşının düğün davetiyelerini dağıtıo dün salihlidemiş bugun alşehirde :S ben doğurcam o milletin davetiyesinin derdinde ona neyse
heheheaynen bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?