2010 Ekim Anneleri

aynı benimki o yuzden cok uzulmuom kendi annem gelmio diye
kız yaslandıkca herseyi yanlıs anlar oluolar sonra cok uzuluom gonlunu alsamda uzun muddet canımı sıkıom annemi uzdum diye

hoşgeldın canımmm aynen katılıyorum dedıklerıne :lepi:

bende cıkıcak bıraz sonra hayırlı haberlerle gelelım ınsallah

aynı benimki o yuzden cok uzulmuom kendi annem gelmio diye
kız yaslandıkca herseyi yanlıs anlar oluolar sonra cok uzuluom gonlunu alsamda uzun muddet canımı sıkıom annemi uzdum diye

ben bide öyle gönül alma derdine hiç düşmem.çok da ii bilir huyumu.boşuna trip takılıyo.

hb cicişlerrrr

meliscimm ne kadar alırsa alsın şuanki kilosu yeter canım ya sağlıklı olsun da doğunca alır zaten benim kuzenin ufaklık 1750 doğdu maaşallah şimdi 5 yaşında bünyesi de bi sağlam abisi hasta olur o olmaz :)

bende tulumun içine badi vardı canım, set öyleydi yani.

badi böyle ipli, üst kısmı sarıp belinden bağlıyon atında da çıt çıtları var. bezinin tam ağ kısmında çıt çıtlanıyo yani.

senin çıt çıtlar bebeğin cildine değecekse sorun olabilir canım, ona bak bakalım bi.

bebiş 2970 gr ve 50 cm doğdu.

ha bu arada kızlar bu yenidoğan bebeklerin kıyafetleri 50 cm, 62 cm gibi numaralandırılıyomuş, yeni öğrendim bunu da :) ama benim bebişim 50 cm olduğu halde 50 cm yenidoğan kıyafetleri çuval gibi oluyo

:roflol: :roflol: :roflol: yok artıkkkkk ciğerlerin mi patlarmış, aman tanrım, mesnetsiz uydur uydur konuş işte....

sinirden ölcem.geçmiş odaya elişi yapıyo.bende konuşmam valla.bu neealsanaalsanasmile
kim aneymi :d benimkide bi polis arkadaşının düğün davetiyelerini dağıtıo dün salihlidemiş bugun alşehirde :S ben doğurcam o milletin davetiyesinin derdinde ona neyse
ben de kız bi bakıyom ben geri sayfada kalmısım bi cvp yazana kadar :))

hehehe aynen bende

dudu olsun üzme anneniiii onlar varken kıymetlerini bilmek lazım tabi biz de bazen kırıyoruz frketmeden ama ben de sonra çok pişman oluyorum ki allahtan annemin küsmek gibi bi huyu yok stresimiiz onlardan çıkarıyoruz farketmeden en yakınımız ya onlarrrr

ben bide öyle gönül alma derdine hiç düşmem.çok da ii bilir huyumu.boşuna trip takılıyo.

bizimkide bosuna trip takılr am ben kıyamam kızzzzz anneme giderim hemen yazık o büyütür iice dahada buyur olay ondan korkarım en songeldiginde esimin bir sözüne alınmıstı ay sabaha kadar uyumamıs sabah gördüm gözler kan canagı nasıl uzuldum esimde hiç düşünmeden söledigi bişi yani ona da degil ama iste tanımadıgından alınmıs ay ne gunlerdiiiiiiii

kim aneymi :d benimkide bi polis arkadaşının düğün davetiyelerini dağıtıo dün salihlidemiş bugun alşehirde :S ben doğurcam o milletin davetiyesinin derdinde ona neyse

hehehe aynen bende

evet annem.sanki o hamile yaa.valla diyorum ya böyle yapacaksan sen git dicektim ama tuttum kendimi

kızlar ben yavastan kacayım,daha duş alıcam,kuaföre gidicem,annem yemege götürcek beni :)) malum yarın da büyük randevu var ama hastaneye gitmeden yazıcam size,hepinizi öpüyorum,görüşemediklerim olursa hastaneye yatmadan,hakkınızı helal edin şimdiden..seviyorum sizi opuyorumnanaktan

ya banyosa sepeti düzeltirkene aklıma geldide küvet aldık su dökmek için maşrapa aldık çocuğu banyoda yıkamıcaz dimi su koymak için bide kovamı almak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…