2010 Ekim Anneleri

kızlar bu arada sakın bebişe nasıl bakıcam ben diye korkmayın.

ilk günden alın kucağınıza siz ilgilenin, biyerine bişey olur diye korkmayın.
ben ilk defa yeni doğmuş bi bebek alıyorum elime. vala hiç korkulcak bişey yok. zati hemşireler falan bi evirip çeviriolar ki ohooo

ben de yamuk yumuk tutuyom, tek elle evde geziyom falan, bişey olmuyo bebeğe, altını temizlerken de bi yeri acır diye korkmayın. vala sağlam bu bebekler :) sadece çok küçük oldukları için insan tedirgin oluyoz biz :)

ctesi doğum yaptım, ptesi evde yalnızdım, bakıyom vala, kimse anneden iyi bakamaz. ama evdeki yemeklere bulaşıklara yardım lazım, onu yapan olursa süper oluyo :)

ya benim bişey dediğim yok.telefonda konuşuyorum.kuzenimin karısı doğum yaptı bugün.aradım teline arkadaşı çıktı.ben konuşuyorum bana ısrarla dio ki anababalı büyüsün de.neyse teli kapayınca bende dedimki sürekli ne yapmam gerektiğini söylüyosun.bende biliyorum kimle nasıl konuşcağımı falan.olay bu.

benim hiç huyum değildir.bi eşime yapabiliyom onu.

otur bak dıceksın ozaman hahahahaha

:) demi. ben tersleirm walla kocişede dedim. 9 ay sesleri çıkmadı çocuk doğunca zırt pırt aşaı inmesinler terslerim dedim dün güya çarşıya bebişe bişiler alcaktı. hastaymış yatıomuş :S
benimkininde ilk torunu.ama olmaz böyle valla demin sen git kalma böyle yapacaksan diyesim geldi.sonra tuttum kendimi.

ben derim dedimde. geçen ana kucağı aldık die bi ton laf etti yok gereksizmişte. doğcakmıymış bakam çocukta doğmadan bi ton şey almışızda . şartelim atmış. bi kuruş para vermion 9 aydır aradığın sorduğun yok senden al demedim para istemedim. aldığım şeye bari laf etme hayırlı olsun güle güle kulan de geç moralimi bozma dedim.

ya banyosa sepeti düzeltirkene aklıma geldide küvet aldık su dökmek için maşrapa aldık çocuğu banyoda yıkamıcaz dimi su koymak için bide kovamı almak lazım

ben küvetin icine koycam bebegin küvetini yikarken.zaten fiskiyede ararli olur durulamak icin.ama hemriseler bebek küvetine su koymayin diyorlar direk fiskiye altina tutmak daha iyiymis ilk aylar

bu fikre nereden kapıldın anlamadım sahsen burada buyuk konusan birini göremiom heralde böyle bir yargıya vardın canım??? buyuk konusan birine rastlamadım.

Sahsen yazılanlar üzerine iice canım sıkılmaya basladı. Bilmem sizde farkına varıyormusunuz nedensiz yere konunun nereye vardıgına???

işte al sana bi ton ağlama bi ton küsme.çekemem benim stresim bana yeter.

aman kuzum ben bebişe bakarım yemek bulaşıkta duruversin kocişin öle dertleri yok şükür nie yapmadın demez allah kimseye muhtaç etmesin walla

benim ticker nie görünmüyo
dün kendime bebiş için ticker baktım aaay beğenemedim bişe kaydirigubbakcemile3

ne oldu ki sorun ne?

ne oldu ki sorun ne?

sorun yok ama insanlar pek meraklı nolmus kim ne demiş falan isin aslını bilmeden gecmişi okumadan yorum yapmaya atıfta bulunmaya ha iki arkadas benim dun paylastıgım bir yazıyı tam okumadan cevreninde verdigi stres üzerine kırılmıslar üzülmüşler bende kırılcak bir durum yok dedim yazının içerigi sonucta fikrimd egil dedim onlarda anladılar ama onları teselli edeyim derken lfında nereye vardıgına dikkat edilmyior sonuctaaa buna canım sıkılıyor bilir bilmez yereeee

aynı şeyi ben hep sölüyorum hastanede yeğeni böle narin narin şapkasını takmaya çalışıyorum tabi takamadım
anam hemşire bi geldi sanki benim kafama takıyo şapkayı
gitti tabi anasını satayım dedim bunlar yapınca bişe olmuyosa biz yapıncamı biyerine bişe olcak dedim deyiş o deyiş kaydirigubbakcemile3 pijamasını giydirirken tutuyom kaldırıyorum hop die bırakıyorum boğaz kısmı hafif dar olan tulumları bile sert bi şekilde giydiriyorum dikkat etmeden ve emin olun bebek bundan hiçte rahatsız olmuyo
düşününki ayaklarından bile tutup sallıyorum e tabi bunu kendi kızıma yaparmıyım belli değil :kedi:

yoktan yere burda bile birbirimize mi kırılıyoruz.o zaman annemin bana kırılması çok normal.yerimseniben

Ben gemisi okumadim kimin yazdiginida bilmiyorum 2 tane arkadasimizin uzuntulu yazilarini okudum ve hem onlara destek olmak hemde hayata bakis acimi yazdim cunku ne zaman buyuk konustum basima geldi yani yasadiklarimdan yola ciktim. Tekrar soyluyorum sezeryanmis normalmis vs hakkimizda hepimizin allah hayirlisini versin canim.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…