hic kimsenin faydasi olmaz canim.bazen iki kat daha yoruyor insani onlarla ugrasmakevet annem.sanki o hamile yaa.valla diyorum ya böyle yapacaksan sen git dicektim ama tuttum kendimi
ya benim bişey dediğim yok.telefonda konuşuyorum.kuzenimin karısı doğum yaptı bugün.aradım teline arkadaşı çıktı.ben konuşuyorum bana ısrarla dio ki anababalı büyüsün de.neyse teli kapayınca bende dedimki sürekli ne yapmam gerektiğini söylüyosun.bende biliyorum kimle nasıl konuşcağımı falan.olay bu.dudu olsun üzme anneniiii onlar varken kıymetlerini bilmek lazım tabi biz de bazen kırıyoruz frketmeden ama ben de sonra çok pişman oluyorum ki allahtan annemin küsmek gibi bi huyu yok stresimiiz onlardan çıkarıyoruz farketmeden en yakınımız ya onlarrrr
bizimkide bosuna trip takılr am ben kıyamam kızzzzz anneme giderim hemen yazık o büyütür iice dahada buyur olay ondan korkarım en songeldiginde esimin bir sözüne alınmıstı ay sabaha kadar uyumamıs sabah gördüm gözler kan canagı nasıl uzuldum esimde hiç düşünmeden söledigi bişi yani ona da degil ama iste tanımadıgından alınmıs ay ne gunlerdiiiiiiii
otur bak dıceksın ozaman hahahahaha
benimkininde ilk torunu.ama olmaz böyle valla demin sen git kalma böyle yapacaksan diyesim geldi.sonra tuttum kendimi.
ya banyosa sepeti düzeltirkene aklıma geldide küvet aldık su dökmek için maşrapa aldık çocuğu banyoda yıkamıcaz dimi su koymak için bide kovamı almak lazım
Kizlar hepinize selam bugun dogum yapacak anneler kimseyi takmasin sadece bebeklerini ve kendilerini dusunsunler hayatta en sevmedigim sey buyuk konusmaktir dun arkadasim bebeginin kafa capi buyuk diye sezeryan oldu ki normal dofumcuydu hayatta hersey olabilir onemli olan sonucun guzel olmasi buarada bende bugun ogrenicem normal mi sezeryan mi diye acikcasi oglum icin hayirlisi ne ise o olsun
:) demi. ben tersleirm wallakocişede dedim. 9 ay sesleri çıkmadı çocuk doğunca zırt pırt aşaı inmesinler terslerim dedim dün güya çarşıya bebişe bişiler alcaktı. hastaymış yatıomuş :S
ben derim dedimde. geçen ana kucağı aldık die bi ton laf etti yok gereksizmişte. doğcakmıymış bakam çocukta doğmadan bi ton şey almışızda . şartelim atmış. bi kuruş para vermion 9 aydır aradığın sorduğun yok senden al demedim para istemedim. aldığım şeye bari laf etme hayırlı olsun güle güle kulan de geç moralimi bozma dedim.
kızlar bu arada sakın bebişe nasıl bakıcam ben diye korkmayın.
ilk günden alın kucağınıza siz ilgilenin, biyerine bişey olur diye korkmayın.
ben ilk defa yeni doğmuş bi bebek alıyorum elime. vala hiç korkulcak bişey yok. zati hemşireler falan bi evirip çeviriolar ki ohooo
ben de yamuk yumuk tutuyom, tek elle evde geziyom falan, bişey olmuyo bebeğe, altını temizlerken de bi yeri acır diye korkmayın. vala sağlam bu bebekler :) sadece çok küçük oldukları için insan tedirgin oluyoz biz :)
ctesi doğum yaptım, ptesi evde yalnızdım, bakıyom vala, kimse anneden iyi bakamaz. ama evdeki yemeklere bulaşıklara yardım lazım, onu yapan olursa süper oluyo :)
hoşgeldın canımmm aynen katılıyorum dedıklerıne :lepi:
bende cıkıcak bıraz sonra hayırlı haberlerle gelelım ınsallah
bu fikre nereden kapıldın anlamadım sahsen burada buyuk konusan birini göremiom heralde böyle bir yargıya vardın canım??? buyuk konusan birine rastlamadım.
Sahsen yazılanlar üzerine iice canım sıkılmaya basladı. Bilmem sizde farkına varıyormusunuz nedensiz yere konunun nereye vardıgına???
ya benim bişey dediğim yok.telefonda konuşuyorum.kuzenimin karısı doğum yaptı bugün.aradım teline arkadaşı çıktı.ben konuşuyorum bana ısrarla dio ki anababalı büyüsün de.neyse teli kapayınca bende dedimki sürekli ne yapmam gerektiğini söylüyosun.bende biliyorum kimle nasıl konuşcağımı falan.olay bu.
ayy canım biz de alınganız işte kötü bişi dememişki yani o kadar büyütecek bişi ama anlıyorum seni de sıkılmışsın demekki hep böle yapıyosaama yine de hep şunu düşün derim allah onları bizden ayırmasın sonra pişman oluruz yaptıklarımızdan annedir aman sen git öp gecer hemennn sendeki de ondaki de stresa.s.
ya benim bişey dediğim yok.telefonda konuşuyorum.kuzenimin karısı doğum yaptı bugün.aradım teline arkadaşı çıktı.ben konuşuyorum bana ısrarla dio ki anababalı büyüsün de.neyse teli kapayınca bende dedimki sürekli ne yapmam gerektiğini söylüyosun.bende biliyorum kimle nasıl konuşcağımı falan.olay bu.
ayy canım biz de alınganız işte kötü bişi dememişki yani o kadar büyütecek bişi ama anlıyorum seni de sıkılmışsın demekki hep böle yapıyosaama yine de hep şunu düşün derim allah onları bizden ayırmasın sonra pişman oluruz yaptıklarımızdan annedir aman sen git öp gecer hemennn sendeki de ondaki de stresa.s.
canım çok haklısın da bişey yok ortada ben küsen insana gelemem.biliyo bunu.yapmasın ya çekemem.sinirden deli oluyorummmm:dilcikar:
kızlar ben cıkıyorum gıdıyımde mınık tırtılımı goreyım bıran evvel gorusuruz
ne oldu ki sorun ne?
kızlar bu arada sakın bebişe nasıl bakıcam ben diye korkmayın.
ilk günden alın kucağınıza siz ilgilenin, biyerine bişey olur diye korkmayın.
ben ilk defa yeni doğmuş bi bebek alıyorum elime. vala hiç korkulcak bişey yok. zati hemşireler falan bi evirip çeviriolar ki ohooo
ben de yamuk yumuk tutuyom, tek elle evde geziyom falan, bişey olmuyo bebeğe, altını temizlerken de bi yeri acır diye korkmayın. vala sağlam bu bebekler :) sadece çok küçük oldukları için insan tedirgin oluyoz biz :)
ctesi doğum yaptım, ptesi evde yalnızdım, bakıyom vala, kimse anneden iyi bakamaz. ama evdeki yemeklere bulaşıklara yardım lazım, onu yapan olursa süper oluyo :)
sorun yok ama insanlar pek meraklı nolmus kim ne demiş falan isin aslını bilmeden gecmişi okumadan yorum yapmaya atıfta bulunmaya ha iki arkadas benim dun paylastıgım bir yazıyı tam okumadan cevreninde verdigi stres üzerine kırılmıslar üzülmüşler bende kırılcak bir durum yok dedim yazının içerigi sonucta fikrimd egil dedim onlarda anladılar ama onları teselli edeyim derken lfında nereye vardıgına dikkat edilmyior sonuctaaa buna canım sıkılıyor bilir bilmez yereeee
bu fikre nereden kapıldın anlamadım sahsen burada buyuk konusan birini göremiom heralde böyle bir yargıya vardın canım??? buyuk konusan birine rastlamadım.
Sahsen yazılanlar üzerine iice canım sıkılmaya basladı. Bilmem sizde farkına varıyormusunuz nedensiz yere konunun nereye vardıgına???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?