2010 Ekim Anneleri

heheh evet ben de bazen diyom yamuk mu tuttum ne, bakıyom suratında hiç rahatsızlık hissi yok :)

bişicik olmaz inş bebişlere

kim büyük konuşmuş
bizim gün yaklaştığından yazıya canımız sıkıldı
senin demek istediğini anladık sıkma sen canını kaydirigubbakcemile5

şimdi de babam aradı tüm hırsını ondan alıyo.ya çıldırcammmmm.hiç seslenmedim telefonun çalıyo die.ona bozuldu heralde babamda soruyo neye kızıyosun die.ayyyyyyyy

kızlar bazen karnımdan ses geliyor bana :1ninca: Arada oluyor ama bir kaç aydır.bebe hareket ederken çıt çt dıye sanki resmen duyuyorm .suyun sesımıkı :1ninca:

şimdi de babam aradı tüm hırsını ondan alıyo.ya çıldırcammmmm.hiç seslenmedim telefonun çalıyo die.ona bozuldu heralde babamda soruyo neye kızıyosun die.ayyyyyyyy

sıkma canını,herkes birilerinden hınç çıkarmaya çalışıyor nedense.hoşgör biraz zaman geçsin sakinleşir gülersiniz halinize.anne babanın evinden çıktıktan sonra eskisi gibi olmuyo herkes daha alıngan oluyo birbirine karşı.

ya canım benim konuyu okumuşsundur.ortada sorun yok ki.yoktan yere ağlıyo trip atıyo.benimde hiç tarzım değil.

ya kızlar malum bölgem sızım sızım sızlıyo yürürken sanki düşecekmiş gibi ağrı oluyo sizlerde de oluyormu böyle birşey

ya canım benim konuyu okumuşsundur.ortada sorun yok ki.yoktan yere ağlıyo trip atıyo.benimde hiç tarzım değil.

okudum canım onlara göre biz bişey bilmiyoz galiba herşeyin iyisini onlar biliyo ya ondan bu nazları, sen canını sıkma yeter zaten sen bişey yapmamışsın annende anlar durumu

okudum canım onlara göre biz bişey bilmiyoz galiba herşeyin iyisini onlar biliyo ya ondan bu nazları, sen canını sıkma yeter zaten sen bişey yapmamışsın annende anlar durumu

anlamaz güzelim.sen bana bağırdın die tutturur.bilirim huyunu.senle konuşamıyorum ben konuşmıcam dedim.o da benim için öyle düşünüyomuş.ya geleli daha 3 gün oldu duruma bak.geçimsizmiyim acaba ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…