aynı şeyi ben hep sölüyorum hastanede yeğeni böle narin narin şapkasını takmaya çalışıyorum tabi takamadım
anam hemşire bi geldi sanki benim kafama takıyo şapkayı
gitti tabi anasını satayım dedim bunlar yapınca bişe olmuyosa biz yapıncamı biyerine bişe olcak dedim deyiş o deyiş kaydirigubbakcemile3 pijamasını giydirirken tutuyom kaldırıyorum hop die bırakıyorum boğaz kısmı hafif dar olan tulumları bile sert bi şekilde giydiriyorum dikkat etmeden ve emin olun bebek bundan hiçte rahatsız olmuyo
düşününki ayaklarından bile tutup sallıyorum e tabi bunu kendi kızıma yaparmıyım belli değil :kedi:
bu fikre nereden kapıldın anlamadım sahsen burada buyuk konusan birini göremiom heralde böyle bir yargıya vardın canım??? buyuk konusan birine rastlamadım.
Sahsen yazılanlar üzerine iice canım sıkılmaya basladı. Bilmem sizde farkına varıyormusunuz nedensiz yere konunun nereye vardıgına???
neyse kızlar ben kacar tadım kalmadı görüşürük
şimdi de babam aradı tüm hırsını ondan alıyo.ya çıldırcammmmm.hiç seslenmedim telefonun çalıyo die.ona bozuldu heralde babamda soruyo neye kızıyosun die.ayyyyyyyy
sıkma canını,herkes birilerinden hınç çıkarmaya çalışıyor nedense.hoşgör biraz zaman geçsin sakinleşir gülersiniz halinize.anne babanın evinden çıktıktan sonra eskisi gibi olmuyo herkes daha alıngan oluyo birbirine karşı.
ya kızlar malum bölgem sızım sızım sızlıyo yürürken sanki düşecekmiş gibi ağrı oluyo sizlerde de oluyormu böyle birşey
kızlar bazen karnımdan ses geliyor bana :1ninca: Arada oluyor ama bir kaç aydır.bebe hareket ederken çıt çt dıye sanki resmen duyuyorm .suyun sesımıkı :1ninca:
ya canım benim konuyu okumuşsundur.ortada sorun yok ki.yoktan yere ağlıyo trip atıyo.benimde hiç tarzım değil.
ay bide ağlıomu yanmışın sen
ya canım benim konuyu okumuşsundur.ortada sorun yok ki.yoktan yere ağlıyo trip atıyo.benimde hiç tarzım değil.
ya kızlar malum bölgem sızım sızım sızlıyo yürürken sanki düşecekmiş gibi ağrı oluyo sizlerde de oluyormu böyle birşey
okudum canım onlara göre biz bişey bilmiyoz galiba herşeyin iyisini onlar biliyo ya ondan bu nazları, sen canını sıkma yeter zaten sen bişey yapmamışsın annende anlar durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?