Kızlar ben kaçtımmm, kendinize iyi bakın, minişimi görmeye gidiyorummm, çok heyecanlıyım :))))
vala bende korktum ilk duydugumda sımdı alıştım ama nadir oluyor 15 günde 1 mi deyim sık degıl yani .cıd cıd dıye.dr sorsam gülücek kesinnn...belki sorarım :)))muaynedeeminmisin canım ya...ilginç yanii hiç duymamıştım...
ya kızlar malum bölgem sızım sızım sızlıyo yürürken sanki düşecekmiş gibi ağrı oluyo sizlerde de oluyormu böyle birşey
evet ya ben bildim bileli böyledir.alıngan.her şeye takılır.bende hiç öyle değilim.gelemiyorum o yüzden.bi de benim küsmem de pis olur.ebedi konuşmam.anne baba fark etmez
anlamaz güzelim.sen bana bağırdın die tutturur.bilirim huyunu.senle konuşamıyorum ben konuşmıcam dedim.o da benim için öyle düşünüyomuş.ya geleli daha 3 gün oldu duruma bak.geçimsizmiyim acaba ben
aynen bende. ama ben alıştım artık bi kaç gün geçince bişi olmamış gibi arıom
ortada bi durum yokken olmuş bunlar ya....Allah kolaylık versin inşallah tatlıya bağlanır.
ii valla yapabiliyosan ne mutlu sana.ben beceremiyom.saçma geliyo bana.neye küsüyosun yani.ya benimle ömür boyu konuşmıcan ya da küsmicen.çünkü barışacağın belli biriyle küsmek anlamsız geliyo bana.aynısını eşime de söylerim.onund avardır küsme huyu gerçi yapamıyo artık da.diyom ya boşancaz ya da aptal gb küsmicez.yani saçma zaten barışcaksak nie üzeyim kendimi.tartışırım konu orda biter benim için uzatmam.
selam millet ben geldim
hoş geldiin:) nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?