2010 Ekim Anneleri

eminmisin canım ya...ilginç yanii hiç duymamıştım...
vala bende korktum ilk duydugumda sımdı alıştım ama nadir oluyor 15 günde 1 mi deyim sık degıl yani .cıd cıd dıye.dr sorsam gülücek kesinnn...belki sorarım :)))muaynede
ya kızlar malum bölgem sızım sızım sızlıyo yürürken sanki düşecekmiş gibi ağrı oluyo sizlerde de oluyormu böyle birşey

bendede oluyor

evet ya ben bildim bileli böyledir.alıngan.her şeye takılır.bende hiç öyle değilim.gelemiyorum o yüzden.bi de benim küsmem de pis olur.ebedi konuşmam.anne baba fark etmez

aynen bende. ama ben alıştım artık bi kaç gün geçince bişi olmamış gibi arıom

anlamaz güzelim.sen bana bağırdın die tutturur.bilirim huyunu.senle konuşamıyorum ben konuşmıcam dedim.o da benim için öyle düşünüyomuş.ya geleli daha 3 gün oldu duruma bak.geçimsizmiyim acaba ben

ortada bi durum yokken olmuş bunlar ya....Allah kolaylık versin inşallah tatlıya bağlanır.

aynen bende. ama ben alıştım artık bi kaç gün geçince bişi olmamış gibi arıom

ii valla yapabiliyosan ne mutlu sana.ben beceremiyom.saçma geliyo bana.neye küsüyosun yani.ya benimle ömür boyu konuşmıcan ya da küsmicen.çünkü barışacağın belli biriyle küsmek anlamsız geliyo bana.aynısını eşime de söylerim.onund avardır küsme huyu gerçi yapamıyo artık da.diyom ya boşancaz ya da aptal gb küsmicez.yani saçma zaten barışcaksak nie üzeyim kendimi.tartışırım konu orda biter benim için uzatmam.

neyse ben ufaktan çıkayım.biraz sinirimi yatıştırayım da bakayım bi hal çaresine.şimdi ev de benim evim olunca sıkıntı.kafası başka türlü çalışır onun şimdi.ağlar ağlar durur

benim babam küser çok.kaç kez evlatlıktan reddetmiştir.tüm suç kendisinde olduğu halde reddeder reddeder sonra bişey olmamış gibi davranır.gizli saklı iş çevirir yakananıp üstüne gidilince de reddediverir:) ben alıştım artık huylarına,

bak görümcelerle iki yıldır görüşmüom ama anne olunca farklı işte. napayım. ama diom allahta görüo ben burda kıvranırken o elalemin davetiyesinin derdinde.

geçmişi okuyamadım yine derin konular var sanırım, oooff of herkesin bir derdi var takmamaya çalışmak en iyisi, benim yengem aynı apartmanda oturuyo benimle ama 2 senedir konuşmuyoruz, yiğenlerimi de öyle örgütlemiş ki katil mişim gibi davranıyolar bana :)
aynı frekansta değilsen anlamıyosa karşındaki seni ve konuşmamak işine geliyosa bırakmalı dağınık kalsın en iyisi .... :hulya:

mrb kızlarr
ay nohutlu pilav dogum yapmış mı :) hayırlı olsun rabbim saglıkla büyütmesini nasip etsin inşş
bende nevyas yapmış mı die bakmaya gelmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…