2010 Ekim Anneleri

h g kızlar.nevyas doğurmamış diye biliyorum.
nohutlu pilav içinde hayırlı olsun inşallah sağsalim büyütür bebişini.

Selam kızlar..

Ben daha doğurmadım :)) beklemedeyiz, doktorum 1 hafta beklemeye aldı ptesi kontrolümüz var yine bi gelişme olmazsa çarşamba perşembe gibi sezeryan olucam sanırım..

valla nevyascım bizde seni sıkıştıyıryo gibi olduk haa dogum yapmadın mı diyerek :) sen güzel geçirmeye bak vaktini

ay havalarda soğuyo,giysi bulmakta zorluk çekiyorum,omuzlar bile genişlemiş benim 1-2 beden,benim emektar parmak arası terliklerde giyilmez oldular artık..

kızlar ben çıkıyorum.Allah'a emanet olun.nevyas cım Rabbim inşallah kurtarsın senide bebişinide hayırlı ve sağlıklı bir şekilde..

slm kızlar nasılsınız. nevyas gelmişsin cnm. herkesi merakta bıraktın doğurdu mu doğurmadı mı diye...:)))

neyse bende kacıcam kızlar misafirlige gitcem korkuyom ama eve yakın gittigim yer :) kib öptm hepinizi
dr a gidenler güzel haberle gelsinler inşşş

yav ne çok kaynatmışsınız geçmişi okumaktan yazamadım. nohutlu pilavda doğurmuş gözü aydın. bugün dr a gidecekler iyi haberlerle döner inşallah. bende birazdan annemle gezmeye gidicem. şu çamaşırlarımı makinaya atayım yastıklarımı söktümde. hepinize iyi günler kızlar.

selam kızlar ay bende yetişemiyorum hızınıza :)
nohutlupilav'da doğum yapmış. hayırlı olsun. bugün doktora gidicekler vardı iyi haberlerle yada dogum haberlerleriyle dönerler inşallah :)))
nevyas sizin icinde hayırlısı olsun canım bekleyin bakalım 1hafta daha ;=)

dr um bana başından beri hep 29 ekim falan diyordu
son 2 aydır 25 ekim e düştü yuppiiiiiiiiiopuyorumnanaktan

seninde az kalmış ne güzel

canım, gittiğimiz hastanede yakın akrabaların doğum yapmış presedörleri bilirsin diye sormak istedim..
doğum için gittiğimizde doğumhanenin yanındaki nst sancı odasında mı sancı çekiliyor? bazı hastanelerde kendi odanda çekiyorsun acaba orda nasıl merak ettim. ne zaman oda servisi açılıyor biliyor muusn canım hani eşim falan rahat etsin istiyorum ondan merak ettim:) en azından eşyalarımızı elinde taşımasın odaya bırakabilsin diye:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…