2010 Ekim Anneleri

ben geldimmm.nohutlu pilavında gözü aydın.darısı bizlere olsun.banucum orada mısın?

Son düzenleme:

Geçen kış eltimin doğumunda, doğumhanenin yakınında bir odada sancı çekti. Daha sonra onu doğuma aldılar, odayı değiştirdiler yine aynı katta bi odaya geçmiştik. kalabalık oldugumuz icin esyaları tasımıştık kolayca.

forum uctu yine..
neyse kızlar bana müsade börek felan yapıp buzluğa atıcaz. görüşürüz

cevap için sağol tatlım. keşke oda açsalar bazı hastaneler odanda sancıyı çektiriyor. neyse:) ben eşimle gitmek istiyorum. ilk etapta kimseye haber varmek istemiyorum:)

forum uctu yine..
neyse kızlar bana müsade börek felan yapıp buzluğa atıcaz. görüşürüz

evet ya 1 saat açılmıyor sayfalar..
kızlar ya bu börek işini nasıl yapıyorsunuz? bi tanıdık pişirip atıyordu çıkarınca bayat bayat oluyordu:) pişirmeden atmak lazım değil mi? bede mi yapsam acaba ya :) ne kadar taze kalır buzlukta?

evet forum gitti.bende konuşcak birileri olur die bakliyodum.malum annem hala kouşmuyo

hayırdır ne oldu canım küsmüsünüz? bende kırılıyorum bu ara ama içime atıyorum... dün biraz söylendim sonra pişman oldum habire arayıpp durdum:)
ya kimsenin beni sorduğu yok. bi anda doğum olabilir ama ne tamizlk yapıldı ne bişey her hafta haftaya geleceği diyor kendiliğinden ama hafta geliyor o gelmiyor:) ben zaten temizlik için çağırmadım kimseyi eşimle başlayacağız bu hafta inş ama gelin bi sorun ya

ben şu an temizlik yaptırıyorum
bence çağır birini yapsın tuba
haftaya üstün körü eşinle yaparsın

selam arkadaşlar fırsat bulup size yazma fırsatı buldum
27.09.2010 da doğum yaptım sezeryanla
dünya tatlısı bir oğlum oldu allah herkese nasip etsin çok güzel bir duyguymuş yakında sizde anlayacaksınız
ilk 2 gün sütüm olmadı ama şimdi maaşallah çok güzel emiyor
ama benim ağrılar geçmedi hala
sezeryan sonrası maalesef zor arkadaşlar ben bu kadar olacağını tahmin etmemiştim
ama bebek olunca insan onada katlanıyor tabi
rabbim sizede hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah

darkcığım sancı odasını kapı aralığında gördüm sanırım 2 yataklı falandı. içerde başka hasta varken eşimizide almazlar yanımıza inş odanın boş bi zamanına denk geliriz:) normal doğumda bebeği ilk emzirirken odaya mı getirdiler içerde mi emzirmiş eltin biliyor muusn?

simge gözün aydın .. masallah bebişine....

darısı bizim başımıza ınsallah...

benım de doktor 2 gunde bır cagırıyor dogum yakın dıyor...
hepimize Allah kolaylık versın ınsallah

tebrık ederım canım Allah ım analı babalı büyütsün uzun ömürler versın ogluna darsı basımıza

ben şu an temizlik yaptırıyorum
bence çağır birini yapsın tuba
haftaya üstün körü eşinle yaparsın

çok içlendim, çok sinirlendim ya, birazdan koltukları silmeyi düşünüyorum-tatlicadiarzu-kafamçokkarıştı nasıl yapacağım bilmiyorum ama bi başladım mı gerisi gelir inş...guclubacismile
bugün koltukları yaparım inş. yarın vitrini.
cumartesi eşim camları silecekmiş sağolsun canım benim. tüller yıkanacak o da asacak inş.. halıları da cumartesi temizlemeye vereceğiz..
kapıları da eşime sildirsem:)
geriye kaldı mutfak ve gardırop a kışlıkları falan yerleştirmek.

kendim yapacağım herkes utansın banane:) bu arada erken doğurmazsam iyidir:)))
zaten artık hareket etmek çok iyi normal doğumu düşünenler için. bol bol yürüyüş ve iş yapacağım inş:=))

oyy maasallah canım Allah analı babalı buyutsun tez zamanda senide rahata kavustursun inş.:)

maşallah canım ikinizedeAllah bağışlasın...ee darısı bize artık inşallah...

merhaba melikecğim
hadi hayırlı haberlerle gel inş...
var mı sancı falan? doğuma girersen haber var tatlımızla gelelim:)) çok yakın hastane bana:)
doğum tarihi verdi mi dr

inş. tubacığım saolasın.. normal olacağı için beklemekten baska caremiz yok tarih belli değil. sez. olsa yarın alıcaktı.. sancım geceleri oluyor ama hareketlerde azalma var söyleyeceğim bugun.. birde inanılmaz baş ağrım var 2 gundur gecmiyor zaten nst dede cıkar sanırım sancı varsa da.. bakalım nasip..

bugun doğurmam sanırım ama haber veririrm tabiki:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…