canım, gittiğimiz hastanede yakın akrabaların doğum yapmış presedörleri bilirsin diye sormak istedim..
doğum için gittiğimizde doğumhanenin yanındaki nst sancı odasında mı sancı çekiliyor? bazı hastanelerde kendi odanda çekiyorsun acaba orda nasıl merak ettim. ne zaman oda servisi açılıyor biliyor muusn canım hani eşim falan rahat etsin istiyorum ondan merak ettim:) en azından eşyalarımızı elinde taşımasın odaya bırakabilsin diye:)
Geçen kış eltimin doğumunda, doğumhanenin yakınında bir odada sancı çekti. Daha sonra onu doğuma aldılar, odayı değiştirdiler yine aynı katta bi odaya geçmiştik. kalabalık oldugumuz icin esyaları tasımıştık kolayca.
forum uctu yine..
neyse kızlar bana müsade börek felan yapıp buzluğa atıcaz. görüşürüz
evet forum gitti.bende konuşcak birileri olur die bakliyodum.malum annem hala kouşmuyo
selam arkadaşlar fırsat bulup size yazma fırsatı buldum
27.09.2010 da doğum yaptım sezeryanla
dünya tatlısı bir oğlum oldu allah herkese nasip etsin çok güzel bir duyguymuş yakında sizde anlayacaksınız
ilk 2 gün sütüm olmadı ama şimdi maaşallah çok güzel emiyor
ama benim ağrılar geçmedi hala
sezeryan sonrası maalesef zor arkadaşlar ben bu kadar olacağını tahmin etmemiştim
ama bebek olunca insan onada katlanıyor tabi
rabbim sizede hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
ben şu an temizlik yaptırıyorum
bence çağır birini yapsın tuba
haftaya üstün körü eşinle yaparsın
dünya tatlısı bir oğlum oldu allah herkese nasip etsin çok güzel bir duyguymuş yakında sizde anlayacaksınız
sezeryan sonrası maalesef zor arkadaşlar ben bu kadar olacağını tahmin etmemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?