hakkinda hayirlisi olsun cnaim.
benim oglanin günü gecince suni sanci vermislerdi.normal dogum sancisindan daha cok agrin oluyormus.normal dogum sancisini yasamadigim icin bana verilen suni sanci iyimi kötümü oldu bilemedim.
selamlar..
bugun kontrolumuz vardı gidince direk nst ye bağlandım sancı cıkmadı zaten sancımda olmuyor.. doktor olması lazım artık hiç yokmu dedi yok dedim yuruyus dedi yapıyorum dedim hmm dedi ozaman bir suyuna bakalım dedi baktı ki suyum suanda sınırdaymıs neredeyse tamam azalır ama sancısız azalması kötu dedi.. ctesi tekrar 9de cğırdı bakıcakmıs suyumuza eğer azalma devam ediyorsa yatısım yapılacakmıs sunı sancı vericeklermiş hep duyardım sunı sancı cok zor diye cok korkuyorum.. eğer suyumuz daha iyi cıkarsada carsambaya kadar tekrar beklicekmişiz bakalım.. hakkımızda hayırlısı olur inş..
Delimiyim bilmiyorum ama :) ben doğum başlamazsa sezeryandan önce suni sancı isteyeceğim sempatiksalakcinni
iste iste ben de istiycem bu gıdısle 2 mız kalıcaz topıkte
Selam canım,
Hakkınızda hayrlısı olsun suni sancıda herkeste aynı şiddette olmuyormuş, zaten birkaç saat bir gelişme olmazsa sezeryana alıyorlar çok uzun süre çekmiyorsun yani..
saolasın canım saglıkla gelır ınşallah masallah kuzunacanım hiç sıkma canını bende çok takıyodum ne oldu herşey olacağına varıyor 2900 doğdu minicikti altını değiştirirken ödüm kopuyo 10 günde toparlandı şimdi 3400 olmuş büyür sağlıkla doğsunda
canım Allah analı babalı buyutsunnn doğumunu yazarsan seviniriz
geldim canım yazacağım simdi..
meliscim maasallah kuzuna canım..
selamlar..
Bugun kontrolumuz vardı gidince direk nst ye bağlandım sancı cıkmadı zaten sancımda olmuyor.. Doktor olması lazım artık hiç yokmu dedi yok dedim yuruyus dedi yapıyorum dedim hmm dedi ozaman bir suyuna bakalım dedi baktı ki suyum suanda sınırdaymıs neredeyse tamam azalır ama sancısız azalması kötu dedi.. Ctesi tekrar 9de cğırdı bakıcakmıs suyumuza eğer azalma devam ediyorsa yatısım yapılacakmıs sunı sancı vericeklermiş hep duyardım sunı sancı cok zor diye cok korkuyorum.. Eğer suyumuz daha iyi cıkarsada carsambaya kadar tekrar beklicekmişiz bakalım.. Hakkımızda hayırlısı olur inş..
kızlar bugün ayaklarım anormal derecede şiştiğini farkettim kocam bile buneee dedi aynen böle :1shok: iltihapmı var neden böle sıcak dedi sora birden uyuşmaya başladı dizimden aşağı bilekteki kemiğin altında daha tuhaf bi şiş var
doktoru aradık tansiyon normalse sıkıntı yok ama 14.8 civarı çıkarsa hemen doğumhaneye geliyosun dedi bende hee olur dedim 11.7 12.7 11.6 12.6 çıkıyo çok şükür istiyorum sözde ama tırstım birden soğuk suda beklet ayaklarını dikip beklet dedi yaptım 10dk bi ölçüyorum midemde bulanıyo akıntımda çok fazla bide oynuyoki aman aman nasıl baskı yapıyo şeyime şeyime
selam canımmmmmmmmmm. ben cıkmısım sen gelmişin bende cok merak etmiştim seni... doğurdun sandım bi anselamlar..
bugun kontrolumuz vardı gidince direk nst ye bağlandım sancı cıkmadı zaten sancımda olmuyor.. doktor olması lazım artık hiç yokmu dedi yok dedim yuruyus dedi yapıyorum dedim hmm dedi ozaman bir suyuna bakalım dedi baktı ki suyum suanda sınırdaymıs neredeyse tamam azalır ama sancısız azalması kötu dedi.. ctesi tekrar 9de cğırdı bakıcakmıs suyumuza eğer azalma devam ediyorsa yatısım yapılacakmıs sunı sancı vericeklermiş hep duyardım sunı sancı cok zor diye cok korkuyorum.. eğer suyumuz daha iyi cıkarsada carsambaya kadar tekrar beklicekmişiz bakalım.. hakkımızda hayırlısı olur inş..
aynen bu moddayım
Eşimle yürüyüşe çıktık ordan aktara gittim ahududu çayı için yokmuş hazır çaylardan olsun dedim oda yokmuş adam ne için içecektiniz diyor bende hiççç tavsiye ettiler neyse yokmuş deyip çıktım:roflol: markete baktım hazır bitki çaylarına ordada yoktu şansıma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?