2010 Ekim Anneleri

hakkinda hayirlisi olsun cnaim.
benim oglanin günü gecince suni sanci vermislerdi.normal dogum sancisindan daha cok agrin oluyormus.normal dogum sancisini yasamadigim icin bana verilen suni sanci iyimi kötümü oldu bilemedim.

baya kötu zor diyolar bakalım dayanabilecekmiyim canımm

Selam canım,

Hakkınızda hayrlısı olsun suni sancıda herkeste aynı şiddette olmuyormuş, zaten birkaç saat bir gelişme olmazsa sezeryana alıyorlar çok uzun süre çekmiyorsun yani..

Eşimle yürüyüşe çıktık ordan aktara gittim ahududu çayı için yokmuş hazır çaylardan olsun dedim oda yokmuş adam ne için içecektiniz diyor bende hiççç tavsiye ettiler neyse yokmuş deyip çıktım:roflol: markete baktım hazır bitki çaylarına ordada yoktu şansıma..

kızlar merhaba nasılsınız. yeni doğum yapanlar var maşallah benim bildiğim nohutlu pilav 3900 gr ağırlığında bir kızı omuş

Selam canım,

Hakkınızda hayrlısı olsun suni sancıda herkeste aynı şiddette olmuyormuş, zaten birkaç saat bir gelişme olmazsa sezeryana alıyorlar çok uzun süre çekmiyorsun yani..

evet beklicez bir sure acılma olmazsa sez. alıcaz mecbur dedi.. bakalım hayırlısı inş. hepimiz için.. biraz içerdeyim gelirim ilerleyen saatlerde inş.

saolasın canım saglıkla gelır ınşallah masallah kuzuna
canım Allah analı babalı buyutsunnn doğumunu yazarsan seviniriz

geldim canım yazacağım simdi..

meliscim maasallah kuzuna canım..

saol melıkecım inşallah sizin suyunuzda iyi çıkar

merhaba canım ben 2009 ağostos annesiyim kızım 13 ayını bitirecek yaşını geçti cimcimem benımde senın gıbıydı dr. Bekle dedi ertesı gun hareketlerı azalmaya başladı aklınızda bulunsun kızlar günde en az 10 defa oynaması lazım bana say dedi 6 da kaldı isteğe bağlı sezeryana girdim çınar hastanesinde kordon boynuna dolanmıs ultrasonda gözükmedi suyun sınırdaysa lütfen cok dikkat et cnm benden sana tavsiye tecrübeli olarak

kızlar bugün ayaklarım anormal derecede şiştiğini farkettim kocam bile buneee dedi aynen böle :1shok: iltihapmı var neden böle sıcak dedi sora birden uyuşmaya başladı dizimden aşağı bilekteki kemiğin altında daha tuhaf bi şiş var
doktoru aradık tansiyon normalse sıkıntı yok ama 14.8 civarı çıkarsa hemen doğumhaneye geliyosun dedi bende hee olur dedim 11.7 12.7 11.6 12.6 çıkıyo çok şükür istiyorum sözde ama tırstım birden soğuk suda beklet ayaklarını dikip beklet dedi yaptım 10dk bi ölçüyorum midemde bulanıyo akıntımda çok fazla bide oynuyoki aman aman nasıl baskı yapıyo şeyime şeyime

kız doğurcanmı yoksa. buugn işte benimde öle hani öğlen konuşuodukya o zmn. ayaklarım feci şişti elleyemiodum bile acıolardı ama tansiyonumu ölçmedim ay korktum bak şimdi. ama el yüz şişerse doktora git dediler bana benim sadece sağ ayağım şişiyor.

selam canımmmmmmmmmm. ben cıkmısım sen gelmişin bende cok merak etmiştim seni... doğurdun sandım bi an ))))))
hakkınızda hayırlısı olsun kuzum ama icime cumartesi doğumun olacak diye doğdu mesajını okur okumaz. bende salı gidicem bakalım herhangi bi gelişme olmazsa. herkez doğurmamı bekliyor, annem ruyasında beni görmüş direk cıkmış bakmış kapımızın önüne gittik mi hastaneye diye ablamdersen ruyasında suyumun geldigini görmüş :))))))
bekliyoruz bakalım agrım var gibi eğer sancı dedikleri oysa..

aynen bu moddayım

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bende 2saate bi wc kalkıyorum bide her gidişimde o kadar cok yapıyorum ki şaşırıyorum nereden geliyor bu sular diye :))))))))

hay allah doğurmaman için ne gerekiosa oluo :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…