merhaba canım ben 2009 ağostos annesiyim kızım 13 ayını bitirecek yaşını geçti cimcimem benımde senın gıbıydı dr. Bekle dedi ertesı gun hareketlerı azalmaya başladı aklınızda bulunsun kızlar günde en az 10 defa oynaması lazım bana say dedi 6 da kaldı isteğe bağlı sezeryana girdim çınar hastanesinde kordon boynuna dolanmıs ultrasonda gözükmedi suyun sınırdaysa lütfen cok dikkat et cnm benden sana tavsiye tecrübeli olarak
selam canımmmmmmmmmm. ben cıkmısım sen gelmişin bende cok merak etmiştim seni... doğurdun sandım bi an))))))
hakkınızda hayırlısı olsun kuzum ama icime cumartesi doğumun olacak diye doğdu mesajını okur okumaz. bende salı gidicem bakalım herhangi bi gelişme olmazsa. herkez doğurmamı bekliyor, annem ruyasında beni görmüş direk cıkmış bakmış kapımızın önüne gittik mi hastaneye diye ablamdersen ruyasında suyumun geldigini görmüş :))))))
bekliyoruz bakalım agrım var gibi eğer sancı dedikleri oysa..
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bende 2saate bi wc kalkıyorum bide her gidişimde o kadar cok yapıyorum ki şaşırıyorum nereden geliyor bu sular diye :))))))))
merwam gozunaydın canımm ama sezweryan ıcın erkenn dıılmı kız benım bıle pazar gunu olcakk
korkma melikeciğim allah büyüktür verir kolaylığını bol bol dua et. bende edicem sana haber ver yeter ki. gelirim bile ziyaretine kız :)))))))
iyi akşamlar arkdaşalr henüz tam toparlanamdiğim için fazla giremiyom sezeryan olanlara bir sorum olucak dikişleri aldirirken caniniz çok acidmi nasil aliyolar ben şimdiden korkmaya başladim...
:sinifsinif::sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?