2010 Ekim Anneleri

bende bilmiom kitap gelince öğrencem

selcan ctesi günü buluşma düzenledik haberin olsun. saat 14de cafe break2te. fethiye caddesinin en yukarısında sağda 2. kat cafe break. jony gelemicek. ama kanyatla crazyperiye söliyelim. bebişler geldikten sonra muhtemelen bütün kış evde olursunuz son son gezin

kitap bana bugün geldi kızlar.çocukların genel yeteneklerini keşfetmek için çeşitli testler var.çocukların yapması için tabii ki.birde 1 sayı anaokulu dergisi var.onda da faatliyetler falan var çocuklara.çok güzel bir yayın.ben çok beğendim.

evet hareketleride az dı 2 gundur dr sanırım ondanda korktu zaten nst dede az oynadı.. arada yarın var cmartesi sabahtan gidicez bakalım saolun cok ilginiz için.. cınar bu bakkalkoydeki avıcennamı? banada cok yakın eğer orasıysa.. ben erdeme gidiyorum ama..

tesekkür ediyorum tekrardann:)

bilmiyorum kuzum yaa cok korkuyorum sadece..

korkma melikeciğim allah büyüktür verir kolaylığını bol bol dua et. bende edicem sana haber ver yeter ki. gelirim bile ziyaretine kız :)))))))

iyi akşamlar arkdaşalr henüz tam toparlanamdiğim için fazla giremiyom sezeryan olanlara bir sorum olucak dikişleri aldirirken caniniz çok acidmi nasil aliyolar ben şimdiden korkmaya başladim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…