saoll canım sanada yarasınnn gündüz uykusuda çok daha güsel oluo aslında ama ben aylardır gece uyuyamıorum yaa ondan çok güsel geldiii ama erkenden yattığım için sabah gene erknden kalktımm :):)
Eee yani bekledik bari herşey tam olsun :))
Kız ne seviniyorsun 41 haftalık oldum doğuramıyorum :roflol: haftalardır bekliyoruz zaten sempatiksalakcinni
ya ne zaman uyuyabilirsem o uyku en güzeli oluyo canım.tek sorunum her uyandığımda midem yanıyo oluyo.
kuşumm nie seviniorumm biliomusun gelceği zamana kendi karar vercekte ondan :) bende diom haftalrdır beklioz zatiii azcık daha beklerizz sen beklemeyi bi bırak bi raatla emin ol o hemencik gelcekk :)
:)) ozaman sen yatmadan bi kaşık gaviskon iç öle uyu en bide uyumadan yemek yersende olurmuş
Gelsinde kendi karar versin :)) inşallah..
Gelsinde kendi karar versin :)) inşallah..
gelcek tabi annesi.ordan askere gidecek değil ya.hep şu erken doğum yapanlar yüzünden.biz de heveslenip kalıyoruz böyle.:hulya:
:roflol: yok ben 40 haftayı bulacağımı tahmin ediyordumda 41 girdik hiç sancı falanda olmayınca insan sabırsızlanıyor..
arkadaslar bişey sorcam çatı muayenesi olmayanınız varmı?doktorum bna yapmadı muayene gerek yok dedi :)işallah sonra problem olmaz haftaya tekrar gttiğimde sorsammı?
arkadaslar bişey sorcam çatı muayenesi olmayanınız varmı?doktorum bna yapmadı muayene gerek yok dedi :)işallah sonra problem olmaz haftaya tekrar gttiğimde sorsammı?
neuves duruyorsun bakiyomda kiz benim 3 gün kaldi sırnaşık şey
sirani bana verdinya ben sali sen carsamba ya dogrucaksin korkma
bende olmadım canım hatta bugün onu da sordum.zaten doğum esnasında yapılacak dedi.uygun olup olmadığı orda da belli olurmuş.bunları kafana takma ben orda olmasam bile seni yalnız bırakmıcam deyip beni rahatlattı valla.
çok saol doğum esnasında daha çok aşağıya indiği icin herhalde bnada ozamn yapıcak çıkmicak gbi olsa zaten söler doktor...işallah hiç dikişimizde olmaz kolay doğumsositosositoa.s.lar yasarız.
nevyascım allah yardım etsin şimdi ne stres vardır sende yaaa benim gecikse akşama kadar wc den çıkmam nişan geldi mi die:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?