iyi degilsen bekle ecrin acelesi yok.
sali günü dogumya evi temiz birakayim
esra ne yapcaksin adamlari evde yakaladin mi yapiscaksin yakasina.birde beni madam üsenmez her evi temizlige kalktiginda.model degistirir.bütün doloplari koltuklari ceker iyice temizler sag olsun.
selam kizlar hic sormayin bugun resmen ne gördümse yedim demicem resmen yuttum gözümde karnimda ac doymak bilmiyor ben bu kadar abur cubur yedigimi hic hatirlamyiorum resmen ne var ne yok süpürdüm alisveristen geldik aldiklarimin hepsi midede kocis allahtan evde yok rezil eder beni sok olur belki hata konusamaz
ben 39 haftaya girdim ben hala doguracagimi sanmiyorum
bende salı günü 39 a gircem. bu hafta gelir bebişim diodum ama gelmedi. inşllh haftaya gelir
su gelir piskolojisi insani mahvediyor 38 de o kadar inandirmistimki bebek gelecek diye resmen hayal kirikligi yasadim simdi artik diyorum boooss veer son tatil haftan uyu yat kalk ne istiyorsan onu yap kendimi bu hafta böyle ayarladim hayal kirikligi cok kötü
ben bugun cok yedim ama ne bilim hic pisman olmadim resmen cok mutlu oldum :lepi:
aynen bende belkide bugun ondan derin ve rahat uyudumstres yapıodum bu haftaya kdr gelcek gelcek die. geceleri uykusuz kalıodum düşünmekten. şimdi önümdeki tüm fırsatları değerlendiriyorum saat kaç olursa olsun uykum gelince yatıp uyuyom. nasılsa bebiş doğunca düzenli bi uykum olmucak. o bi doğsun kendimizi ona göre ayarlıcaz
aynen herhalde kesin bendede simdi öyle gecleri yatamiyordum simdi cok rahat yatiyorum bu sebepten dedigin gibi sanki karnimda bebek yok öyle ki rahatimki anlatamam bebek gelmeden kendimi ödülendiriyorum
gazi zaten söyleme öyle gaz oluyorduki kendim bile yuh diyordum birileri duysa mozartmi calyior diyecek ler diye bekliyordum cok kötüydü sütte artik gaz yaptigi icin onuda biraktim bir kac gündür sabah kalkinca sanci da gazdan oluyormus onu anladim simdi cok cok rahatim bende bebek varmi yokmu diye endiseleniyorum hehe
ee sana süt gaz yapıo diem ben sütte içmiom bana ney gaz yapıo :S gece üşütüommu acaba. giyiniom terliom. askılı şortla yatıom. genede terliom. üstümü falan açıom galiba :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?