2010 Ekim Anneleri

kızlar cok fenayım ya kasıklarım cok ağrıyo belımde öle yatamadım hiç sabah olsada gtsem hastaneye cok fenayım ....kasılmalar çok ağrı verıyor ...

ahada bende uyuyamadim neden acep ecrin
yat yat basima agri girdi olasi yok kalktim.
büyük gün bugün insallah öglen sezeryana alincamm kizlar dua edin bana

seninki normal feyza sezeryan olcen ondan uyuyamıon gerçi bizimkide düşünmekten

evet heyecan korku hepsi karisti.güya rahat uyku gec diye oglumu annenesine biraktik ne uykusu.arkamdan coocukda cok agladi.bu sefer ki ayrilik onada bana da koydu.
hayirlisi ile bugünü bir atlatsaydim.
insallah sizde kazasiz kurtulup yavrularinizi koklarsiniz.artik.2010 yaramaz bebeklerin
topiklerini acariz.yok gazi yok disi yok emekledi yürüdü:)
dogum günü heyecani bakmisin bir yil cabucak gecivermis

jely1 ,mezime canlar sizde bugün kavusuyorsunuz meleklerinize
rabbim sizinde yardimciniz olsun insallahhhhh

anam topigi biz bekliyozzz
dün dogum hanedeydim.anam karilarin biri geliyor biri gidiyor.ne güzel normal dogum yapcaklar almis eline cantayi uflaya puflaya dolaniyorlar

off walla napçaz bilmiom. sabah olsunda yer silcem. doktor dedi emekleyerek yer sil die eşimede eşinin hareketlerini kısıtlama dedi. adam hiçbişi yaptırtmıo bana bişi olcak die bırak dio ayakkabısını falan kendi giysin çömelsin. eğilsin kalksın. ama aslında bende korkuyorum. sanki sıkıştırıomuşum gibi gelio. eğilirken kalkarken. patates koydum ocağa sabaha kocişe zeytinyağlıyımde yesin çayla peynirle.

ohhhh masallah kahvalti hazirliyon sabahin körünce hamaratli kadin kalkmisda
merdiven cik in canim yürü bol bol faydasini görürsün.
ay benim bugün 15 kadar ac kalcam.5 kadar izin vardi oda sadece suya.bu vakitten sonra suda yasakk nasil durcam ya.karnim simdiyen zil caliyorrrrrrr

hehehhe açlık kötü be. kız napim pazara falanda gitmedim hiçbişi yok evde dün akşamda makarna yaptık. kociş yaptırtmıo bişi patatese bile haşlıcan soycan doğrucan uğraşma dio heheh yazın çok yürüdüm. her akşam çıktık yürümeye yazlıktada sahilde de çok yürüdüm. ama merdiven inip çıkmadım. annemler 6. katta oturuo. gidim asansoru kullanmadan merdivenden çıkım bari heheh onun ev iki katlı bide yerlerinide silip gelirkende merdivenden insem akşama doğurumuyumki heheheh

bende bir daha uyzanayim bakim uyku tutcak mi
bugün yorucu olcak.iyice yorgun düserim uyuyamasam
sana dogumdan sonra msj atar bilgi veririm insallah canim.

hem ekran hemde uykusuzlukdan canim ya.hayatimiz bir düzene gireydi.

uyudum tatlım baya. dün gece 2 de uyandım geri uyuyamadım sabahta doktora gittik. 4 te anca dönebildik. 5 te bi yattım 10 da kalktım bişiler yedim. eşimde uyuyamıom zaten die ellememiş. dio sensizlik çok zormuş canı sıkılmış çok. haşladığım makarnadan yemiş yoğurtlayıp iki tv izlemiş yukarı annesine çıkmış falan. geldi bende uykum kaçmasın die mutfakta meyve yiyodum karanlıkta görmedi beni. uyandırmamk için ışığıda yakmamış. yatak odasına gidip beni bulamayınca çok korkmuş. bende ses etmedim bakam napçak die. fellik fellik evde beni arıo hahahha çok komikti. en son mutfakta buldu nie seslenmion dio geri yattım uyumuşum bi kaç kere wc ye kalktım. 4 bucuktada uyandım işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…