yav benim adam bana hala lahmacun siparis veriyor ya son güne kadar yemek yaptim hephehehheaçlık kötü be. kız napim pazara falanda gitmedim hiçbişi yok evde dün akşamda makarna yaptık. kociş yaptırtmıo bişi patatese bile haşlıcan soycan doğrucan uğraşma dio heheh yazın çok yürüdüm. her akşam çıktık yürümeye yazlıktada sahilde de çok yürüdüm. ama merdiven inip çıkmadım. annemler 6. katta oturuo. gidim asansoru kullanmadan merdivenden çıkım bari heheh onun ev iki katlı bide yerlerinide silip gelirkende merdivenden insem akşama doğurumuyumki heheheh
bende bir daha uyzanayim bakim uyku tutcak mi
bugün yorucu olcak.iyice yorgun düserim uyuyamasam
sana dogumdan sonra msj atar bilgi veririm insallah canim.
insallah oda kurtulmustur vakit bulamiyordur haber vermeye.bilgi gelmeyincede mecbur bekliceksin
ne yazcaksin ki
maşallah canım sana ve bebişine...canım sen orhan beye gitmiyormuydun bana hiç boyunu söylemedi..çıktıdada bulamadım ben...niye beklemiyorsun normal doğumu?
ben geldim ama gidicim. sabah erkenden kontrole gitik anca gelebildik. bebişim iyi. 3200 kilosu boyuda 49 cm dedi. 12 sine kalmaz gelir dio doktor. gene ben kendimi 12 sine odaklamıyım19 una kdr yolu var nasılsa ben az kestireyim kızlar birazdan gelirim
hayırlı olsun ecrincim inş vakti zamanında gelir minign
of kızlar bende dün dra gittimden beri ha dogurdum h a dogurcam gece diekorkudan yatamadım sabahın köründede kalktım
feyzacım bugün senin gününmüş allah yardım etsin saglıkla kucagına al inş canım
kanyatcım sende dogum yapmışsın karıştırmadı isem :)hayırlı olsun canım
günaydın ecrincim hoşgeldinnnnn ya dün gittim dr a 2 cm açılma var dedi sabaha kadar stresle yattım yok suyum gelir mi yok nişan geldi mi die :)
günaydin kizlar bugun nasilsiniz benim 3 günüm kaldi ama tik yok dünde günüm güzel gecti aksamda rahatim sizler nasilsiniz
off sıkıldıııııııııımdoğurcem ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?