günaydınnn kızlar...oğluşu okula yolladım geldim...a.s.
günaydın cnm. bende kocişi yolladım çok yemişim. az dizi izliom bitsin işlerim vargünaydınnn kızlar...oğluşu okula yolladım geldim...a.s.
vakit var daha demekki.beklesin yavru biraz daha.ne kadar kalsa o kadar ii.bende sıkılıyorum ama napalım az kaldı bizimde kavusmamıza kızlarımıza.az birazdaha sabır :)
hoşgeldin canım..
günaydın cnm. bende kocişi yolladım çok yemişim. az dizi izliom bitsin işlerim var
15 günüm var benim daha ama doktor suyu azalmış dedi. tedirgin oldum. c.tesi gene kontrol var. bakam inşllh o zamana kdr gelir.
hoşbulduk canım...benim arkadaşımında suyu azalmıştı sezeryanla aldılar bebeği....seninde öyle olabilirmi...?
günaydın cnm. bende kocişi yolladım çok yemişim. az dizi izliom bitsin işlerim var
15 günüm var benim daha ama doktor suyu azalmış dedi. tedirgin oldum. c.tesi gene kontrol var. bakam inşllh o zamana kdr gelir.
hoşbulduk canım...benimde 5 günüm kaldı allah izin ederse kızıma kavuşmama ama sanki günler geçmek bilmiyorrrr.......
hoşbulduk canım...benimde 5 günüm kaldı allah izin ederse kızıma kavuşmama ama sanki günler geçmek bilmiyorrrr.......
o zaman inş biran önce gelir normal yaparsın.bu saatten sonra sez.olmaz inş
az kalmış seninde crazy.oglun bu hafta kardesinin geldiğinin farkındamı..ana okuluna gidiyo dimi.
günaydın kızlar a.s.
aperpil normal beklemiyomuydu niye sezeryan oldu kızlar...?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?