2010 Ekim Anneleri

günaydınnn kızlar...oğluşu okula yolladım geldim...a.s.
günaydın cnm. bende kocişi yolladım çok yemişim. az dizi izliom bitsin işlerim var
vakit var daha demekki.beklesin yavru biraz daha.ne kadar kalsa o kadar ii.bende sıkılıyorum ama napalım az kaldı bizimde kavusmamıza kızlarımıza.az birazdaha sabır :)

15 günüm var benim daha ama doktor suyu azalmış dedi. tedirgin oldum. c.tesi gene kontrol var. bakam inşllh o zamana kdr gelir.

hoşbulduk canım...benim arkadaşımında suyu azalmıştı sezeryanla aldılar bebeği....seninde öyle olabilirmi...?

o zaman inş biran önce gelir normal yaparsın.bu saatten sonra sez.olmaz inş

hoşbulduk canım...benimde 5 günüm kaldı allah izin ederse kızıma kavuşmama ama sanki günler geçmek bilmiyorrrr.......

sana cok hak veriyorum yani su son haftada 9 doguruyorum desem hic yalan olmaz 3 günüm kaldi ama normal dogum olcagi icin ne zeman gelir bilmiyorum resmen gün gecmiyor

o zaman inş biran önce gelir normal yaparsın.bu saatten sonra sez.olmaz inş

off inşllh yaa nedense sezeryandan daha çok korkuom. doktor epidural falanda yapmıcak bana normal doğumda. çığırta çığırta doğurtçek walla yandım ben

az kalmış seninde crazy.oglun bu hafta kardesinin geldiğinin farkındamı..ana okuluna gidiyo dimi.

evet anaokuluna gidiyor...kardeş bebek falan diyo ama daha anlamıyor herhalde...ilk karşılaşacakları zamanı çok merak ediyorum...

bende simdi hazırlanıcam nst giricem kontrolum var canım
uyandıgımdan beri bebiş hiç hareket etmedii o kadar dürttüm birde. kasıldı kaldı karnım :sinifsinif:
gidelim bakalım ne olacak.
görüşürüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…