2010 Ekim Anneleri

kalkım işlerım var yaa ay ev işi hıc bıtmıyor yafff

hergün iş iş iş cocuk olunca valla 2 satte bir bebek emzir .gaz çıkar.uyut ..zaten bunlarla ugrasmaktan diger 2. satt gelıcek yıne emzır uyut yatır :)) hıc iş yapamıcaz duruşluk olmucakk keyfini cıkaralım

gunaydın arkadaslar dun gece agrıdan hıc yatamadım doğurucam sandım ....sabah nst grdım doktor muayene etdı az sancı çıktı acılma yok meğersem yalancı doğum sancısıymış gece agrın olduğunda sabah devam etmezse bılkı yalancı sancı dedi ama ıkıgun sonrada gelebılır en son gunde gelebılır dedı13 ekımde gitcem ogunde gelmezse en gec 17 ekımde sunı sancı vercez dedi...hakkımızda hayırlısı işallah....ben kacıyom hıc uyumadım yatıyım.....
allaha emanet olun arkadaslara.s.:teytey:

merhaba kızlar
herkes iyidir inşallah
o kadar yoğun geçiyorki günlerim hiç yazamıyorum
her şey yolundadır inşallah

selam millet
ben bugünde doğuramıcam sankim kaydirigubbakcemile3
napalım ayın 20sine kadar beklerim artık.... ya sonrada gelmezseeyvahedigeldismile

benim bugün bitti artık gün. ama hala ne bir en ufak sancı ne kasılma. ben kasılıyorum o kasılmıyor daha....

günaydınn annişler nasılsınız bugün bende erkenden kalktım uyuku falan geçti gittii :)

yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik az daha sabır kızlar:)

ayyy maşalah aperpilin yavrusu çok güzel çok şirin:))) çok sinirli ama:)

selam kizlarr ben hastaneye cikiyorum insallahh.
saatler kaldi yavruma kavusmaya insallahhhh.duanizda unutmayin insallah.hepiniz aklimda olcaksiniz .rabbim dogum yapcak arkadaslarimizida hayirlisi ile kurtarsin.yavrulariniza sizde saglicakla kavusun insallahh.hakkinizi helal edin.9 ay boyunca dertlestik.zaman su gibi tatlili acili gecip gitti.
herkesi öpüyorummmm.ALLAHA EMANET OLUNNNNNN

benim bugün bitti artık gün. ama hala ne bir en ufak sancı ne kasılma. ben kasılıyorum o kasılmıyor daha....

ahududu yaprağı çayı iç 2 3 bardak ben günüm geçerse içcem :roflol:
eskiden ebeler öle yaparlarmış doğumu başlatmak için :içelim:

sende Allah a emanet ol canım
Rabbim sağlıkla sıhhatle yavruna kavuşmayı nasip eyler inş...
dualarla...

feyzacığım kızının ismi ahsen mi olacak? benşm kızın ismi de Ahsen olacak inş.. 2 ismi var 2. Ahsen

günaydın herkese
Allah yardımcın olsun feyzacım İnşallah sağ salim kucağına alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…