2010 Ekim Anneleri

Canım, Mart 2011 anneesi olarak şans eseri gördüm mesajını. Allah yardımcın olsun, Allah kolay doğum kısmet etsin, bebişini sağlıkla al kucağına, bol şans :Saruboceq:

yarın kontrolüm var bakalım benim kız içerde ne ler yapıyorkaydirigubbakcemile2
bakalım hala doğum pozisyonunda mı kanala girdi mi çok merak ediyorum

kızlar aperpil doğurmuş.o normal doğum beklemiyomuydu.sezeryan olmuş.hayırdır.bu arada nevyastan haber var mı?

39+4 olduk beklıyoz agrıyo agrıyo gecıyo bebek gelmıyo bıde karnımı artık tasıyamıyommm

ay ne güzel ya maşallah son haftandasın. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip eyler inş..

bende 37 oldum ama usg de 4-5 gün kadar önde çıkmıştı. acaba doğum tarhini etkiler mi:) erken den gelse ne güzel olur:))

kızlar aperpil doğurmuş.o normal doğum beklemiyomuydu.sezeryan olmuş.hayırdır.bu arada nevyastan haber var mı?

nevyas dan ve melikemirac dan haber yok sanırım. aperpilin oğlu çok şirin maşallah..
ya böyle görünce insanın canı çekiyor ya:)))

kızlar ben geldimm..
sinir oldum ya sabah sabah...
doktorcugum yoktu sabahleyin ufak bi trafik kazası geçirmiş rapor almış gitmiş :mafoldumben:
neyse nst girdim baska bi doktor baktı sonucuna sancı mancı hiç bişi yok kalp atıslarıda normalmiş. bu kadar söyledi suyuma muyuma hiç bişime bakmadı. doktorum olsa herseyime bakardı ((((
üff doguramıcam ben böyle giderse ztn

dr lar pek ultrasona önem vermıyo son adet tarhının ılk gununden ıtıbaren hesaplıyolar dogum ona göre hesaplıyolar

bende seni bekliyodum.kader arkadaşım.beklemicem dark karar verdim.13 ekim için konuşucam drumla.stresten ölücem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…