selam kızlar hoşgeldiniz
bana hoşgeldin diyen selamımı alan olmuyor:)
selam kizlarr ben hastaneye cikiyorum insallahh.
saatler kaldi yavruma kavusmaya insallahhhh.duanizda unutmayin insallah.hepiniz aklimda olcaksiniz .rabbim dogum yapcak arkadaslarimizida hayirlisi ile kurtarsin.yavrulariniza sizde saglicakla kavusun insallahh.hakkinizi helal edin.9 ay boyunca dertlestik.zaman su gibi tatlili acili gecip gitti.
herkesi öpüyorummmm.ALLAHA EMANET OLUNNNNNN
hg dın cnm ass nasılsın
39+4 olduk beklıyoz agrıyo agrıyo gecıyo bebek gelmıyo bıde karnımı artık tasıyamıyommmhamdolsun iyiyim canım. bacaklarım çok ağrıyor:)
sen de iyisindir inş.
duducum hoşgeldin
39+4 olduk beklıyoz agrıyo agrıyo gecıyo bebek gelmıyo bıde karnımı artık tasıyamıyommm
kızlar aperpil doğurmuş.o normal doğum beklemiyomuydu.sezeryan olmuş.hayırdır.bu arada nevyastan haber var mı?
ay ne güzel ya maşallah son haftandasın. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip eyler inş..
bende 37 oldum ama usg de 4-5 gün kadar önde çıkmıştı. acaba doğum tarhini etkiler mi:) erken den gelse ne güzel olur:))
kızlar ben geldimm..
sinir oldum ya sabah sabah...
doktorcugum yoktu sabahleyin ufak bi trafik kazası geçirmiş rapor almış gitmiş :mafoldumben:
neyse nst girdim baska bi doktor baktı sonucuna sancı mancı hiç bişi yok kalp atıslarıda normalmiş. bu kadar söyledi suyuma muyuma hiç bişime bakmadı. doktorum olsa herseyime bakardı((((
üff doguramıcam ben böyle giderse ztn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?