2010 Ekim Anneleri

dogurursun cnm vaktı saatı geldımı 39+4 olduk hala beklıyoz
stres yapma o gelecehı anı bılıyodur meyve gıbı dusun olgunlastımı 1 dk durmaz duser dalından

bende seni bekliyodum.kader arkadaşım.beklemicem dark karar verdim.13 ekim için konuşucam drumla.stresten ölücem

Zaten 13ekim senin beklenen dogum tarihin degil mi. sezeryan olacaksan bu hafta ici ol o kadar bekleme, ben zaten böyle giderse sancı felan yok baksana sezeryan olurum gibime geliyor 1hafta daha beklicem cok sıkıldım vallahi ya.. ya bi suyum vs gelse bari anam tııık yok yahu.

pek hoşgelmemişsen ama ben yine de hoşgeldin demek isterim tatlımopuyorumnanaktan

canım stres yapma ya olsun için rahat değilse 2-3 gün sonra tekrar gidersin Adalet hanıma baktırırsın inş...
bana da 5,6, yada 7 ekim de gel demişti. eşim hafta içi gelemez diye dün aradım hastaneyi çarşamba akşamı nöbetçi dediler yarın gidecektik ama tekrar ararım orda mı diye:sinifsinif:

15 i canım normal tarih.ama cumaya geliyo ve ertesi günü tatil die daha erkene almak istiyorum.bi de benim doğum günümde 13 kasım eşimde 31 aralık.yani ne alaka bilmem ama hepimizinki 13-31 falan olur die düşündüm kendimce işte.sempatiksalakcinni

tuba yarında yokmuş rapor almış.

öyle yapıcam cuma günü felan gidiyim diyorum bi o baksın.

dark o kadar çok benziyoki hislerimiz.senden medet umuyorum resmen.annem de evde die ağlayamıyorum.offffffff

eşimlede tartıştık yolda zaten sinirlerim bozuk. ben cıkayım yatayım biraz. :sinifsinif:

dark o kadar çok benziyoki hislerimiz.senden medet umuyorum resmen.annem de evde die ağlayamıyorum.offffffff

ikimizde bunalımdayız mafoldumben hadi anam önce sen doğurda sonra ben dogururum inşallah :)) valla bi an dedim eşime hastanede sezeryan mı olsam acaba dedim.kızdı bana (((((

evet canım maşaallah.ama o normal doğum beklemiyomuydu.sezeryan olmuş.neden?

bilmiyormm ki canım

dogurursun cnm vaktı saatı geldımı 39+4 olduk hala beklıyoz
stres yapma o gelecehı anı bılıyodur meyve gıbı dusun olgunlastımı 1 dk durmaz duser dalından

evet haklısın canım
doğum ve ölüm anı ne bir an ileri ne bir an geri değişmezmiş. vakti zamanını bekliyorlar ama biz çok sabırsısız:)

ikimizde bunalımdayız mafoldumben hadi anam önce sen doğurda sonra ben dogururum inşallah :)) valla bi an dedim eşime hastanede sezeryan mı olsam acaba dedim.kızdı bana (((((

nie kızıyoki.onlar çekmiyo tabi sıkıntıyı.gece kıçlarını devirip rahat rahat uyuyolar.ben sağdan sola 4 hareketle dönüyorum.bi de düşünmekten ve korkudan bunaldım.eminimde sende öylesindir.anlasınlar yahuuuuuu

ay uyuz ya......
ben dedim icim hiç rahat degil 2-3gün sonra kendi doktoruma gelip görünmek istiyorum.
ben gelemem işimden gucumden oluyorum annenle gelirsin demesin mi.9ay boyunca hep ben geldim dedi bide bende geleceksin tabe dedim.
bende kızdımmmm elini bıraktım. oda sinir olur yolda elini bırakmama. beni yolun ortasında bıraktı gitti arabanın yanına ben tek basıma gittim arabaya. sonra da bi bastı bi bastı yolda sinirinden. şimdi konusmuyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…