nevyas dan ve melikemirac dan haber yok sanırım. aperpilin oğlu çok şirin maşallah..
ya böyle görünce insanın canı çekiyor ya:)))
Sevi Bebe Ayaklı Kundak Battaniye | GeldiGeliyor.Com | Alışverişin Ucuzluk Noktası
merhaba kızlar dogumlar hızla devam edıyor ınsallah darısı basımıza ben bırsey begendım ancak almalımıyım karar veremedım sızde bır bakın gereklımı sızce
kızlar ben geldimm..
sinir oldum ya sabah sabah...
doktorcugum yoktu sabahleyin ufak bi trafik kazası geçirmiş rapor almış gitmiş :mafoldumben:
neyse nst girdim baska bi doktor baktı sonucuna sancı mancı hiç bişi yok kalp atıslarıda normalmiş. bu kadar söyledi suyuma muyuma hiç bişime bakmadı. doktorum olsa herseyime bakardı((((
üff doguramıcam ben böyle giderse ztn
bebegının kılosu ve catısınn dar olması nedenıyle sezeryan olmuşevet canım maşaallah.ama o normal doğum beklemiyomuydu.sezeryan olmuş.neden?
bende seni bekliyodum.kader arkadaşım.beklemicem dark karar verdim.13 ekim için konuşucam drumla.stresten ölücem
bebegının kılosu ve catısınn dar olması nedenıyle sezeryan olmuş
kızlar ben geldimm..
sinir oldum ya sabah sabah...
doktorcugum yoktu sabahleyin ufak bi trafik kazası geçirmiş rapor almış gitmiş :mafoldumben:
neyse nst girdim baska bi doktor baktı sonucuna sancı mancı hiç bişi yok kalp atıslarıda normalmiş. bu kadar söyledi suyuma muyuma hiç bişime bakmadı. doktorum olsa herseyime bakardı((((
üff doguramıcam ben böyle giderse ztn
canım güzel bişey.sanırım kışın da kullanışlı olur.
Zaten 13ekim senin beklenen dogum tarihin degil mi. sezeryan olacaksan bu hafta ici ol o kadar bekleme, ben zaten böyle giderse sancı felan yok baksana sezeryan olurum gibime geliyor 1hafta daha beklicem cok sıkıldım vallahi ya.. ya bi suyum vs gelse bari anam tııık yok yahu.
Zaten 13ekim senin beklenen dogum tarihin degil mi. sezeryan olacaksan bu hafta ici ol o kadar bekleme, ben zaten böyle giderse sancı felan yok baksana sezeryan olurum gibime geliyor 1hafta daha beklicem cok sıkıldım vallahi ya.. ya bi suyum vs gelse bari anam tııık yok yahu.
dark o kadar çok benziyoki hislerimiz.senden medet umuyorum resmen.annem de evde die ağlayamıyorum.offffffff
evet canım maşaallah.ama o normal doğum beklemiyomuydu.sezeryan olmuş.neden?
dogurursun cnm vaktı saatı geldımı 39+4 olduk hala beklıyoz
stres yapma o gelecehı anı bılıyodur meyve gıbı dusun olgunlastımı 1 dk durmaz duser dalından
ikimizde bunalımdayız mafoldumben hadi anam önce sen doğurda sonra ben dogururum inşallah :)) valla bi an dedim eşime hastanede sezeryan mı olsam acaba dedim.kızdı bana(((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?