2010 Ekim Anneleri

hemde nasıl... sürünüyorum resmen yataktan kalkarken bildigin kaplumbağa gibiyim.. ay gıcık oldum ya ona simdi herseyi batıyo bana :))))))

kızlar merhaba. benimde psikolojim iyice bozulmaya başladı. ilk bebeğim. kafamda bir sürü soru işareti var geçen pazartesi gittim en son kontrole aşağı inmemişti hala. dün akşamdan beri hareketleri çok yavaşladı. çok tedirginim ne yapacağımı bilmiyorum. abartıyomuyum çok korkuyorum ya ne yapsam acaba. doktora gitsemmi.Allah'ım sen yardım et.

benimki de sinir olur elini bırakmama ve eskiden aynı şekilde o da basrdı gaza ama kaza yapıp benim maskım cama çıktıktan sonra vazgeçti o huyundan.olumunekankayizsmile

canım bu bence son hafta psikolojisi ve sanırım doğurmadan geçmeyecek.

hepsi aynı ya
bende aynısını yapıyorum kızınca:) elini bırakınca 100 tane ters laf etmiş gibi oluyor garibimsempatiksalakcinni

hemde nasıl... sürünüyorum resmen yataktan kalkarken bildigin kaplumbağa gibiyim.. ay gıcık oldum ya ona simdi herseyi batıyo bana :))))))

tatlım onlar ne yapsa batcak bize.çünkü stres aldı başını gidiyo.o yüzden daha fazla bekleyemicem.zaten şöle düşünüyorum hadi sancıyı bekledim ya çatım darsa.çünkü muayene o zaman yapılıyomuş.ha bi de drum o an hastanede yoksa.off yok bilirim ne zaman nasıl olcak hallolur gelirim allahın izniyle.

merhaba canım Allah yardımcın olsun inş...
hareketleri büyüdükçe yavaşlarmış ama sen yine de git istersen için rahatlar en azından

dohum haftası pıskolohısı bu kızlar hepımız aynıyız bızım babamız cok heycanlı ve meraklı gözumun ıcıne bakıyo ufacık agrıda gelıyomu dıye soruyo benden heveslı sancıya ama bızım bın turlu dusuncemız var nasıl olucak bebgıme bısı olmadan dogurabılcez mı dıye endısemızden cok huysuzlasabılyoz

aynen canım ya kaplumbağa gibi olduk 4-5 hareket de ancak kalkabiliyorum ancak dönebiliyorum:)

canım bu arada kaç gündür sana özel msj attım burdan yazdım melikeyi sordum ama hiçbirini görmedin sanırım melikeden haber var mı diye sormuştum çok merak ettim

kızlar ben geldim off yaaa netim gitti sabah gelemedi geri

doğuran varmı. bu arada şu ahududu yaprağını bulan varsa bana kargolasın hayrına

darkcğım hastaneyi aradım Adalet hanımın ayağıyla ilgili problemi var bu hafta yok dediler. pazartesiyekadar mı diye sordum. gelmeden arayın dediler yani daha uzun da süreblirmiş.

Son düzenleme:
kızlar ben geldim off yaaa netim gitti sabah gelemedi geri

doğuran varmı. bu arada şu ahududu yaprağını bulan varsa bana kargolasın hayrına

ahudu dıger adı böurtlen ben lıptonunkını aldım ama bı seye fayda etmıyo sölıyım ada cayını deneyın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…