2010 Ekim Anneleri

ahudu dıye arayınca bulunmuyo ama bögurtlenle ahududu aynı olduhu ıcın bögurtlen cayı olarak var her markanın

selamm canım öncelikle telaş yapma bende senle aynı hamileyim kafası aşağı inmediyse ona bişe diememde hareketleri için dilinin altına bi kesme şekr koy 5 dk sola yatıp bi izle bakalım 15 d içinde hareket etmezse hemen doktora git yalnız bu haftada çok önemliymiş hareket etmesi yalnız günde 10 kez hareket ederse hiç korkma

Konuyu Toplam 24 Kullanıcı okuyor. (17 Kayıtlı kullanıcı ve 7 Misafir)
ecrinece, Aktay, asliyilmaz79, basak58, bebis, bersuuu, bitterrr, dennis_81, gozgoz_, guldrm, hllb, lara62, mcd, mercankn, mervam, onurlu, platin_06

wuw kalabalıkız ama yazan yok

selam kızlar hoşgeldiniz
bana hoşgeldin diyen selamımı alan olmuyor:)

slm canım, bazen bana da oluyor..

oy kuzum, iyice sabırsızlandın sen, kıyamam..

kızlar nemlendirici aldınızmı

ben arzumunkini almıştım tatlım..

Arzum Bebbe AR-855 Hava Nemlendirici - Ev Gereçleri

bundan işte.. hatta geçen kış eşimle çok kullandık boğazlarımız çok kuruyordu. bir de güya bebeğe aldık diye gülüyorduk.. bu tür şeyleri tavsiye eden de var etmeyen de..

bana ilaç firmasında çalışan biri tavsiye etti sonuçta doktorlarla haşır neşirdir. faydalı olmasa etmezdi heralde ama marka sormamışem

yazıozzz yaa kızz hatta ben girip yazıorum kimsecikler beni görmüdaa kırıldımmm buruldumm (

kızlar çok oburlaştım..
bir başlıyorum yemeye masadakilerin hepsi bitene kadar kalkmıyorum, gözüm dönüyor ya..

var mı benim gibi olan..
10 gündür böyleyim, daha önce hiç olmamıştı.. işin ilginci bu kadar yememe rağmen kilo da almadım..

oy kuzum nabersin. beşiği salona aldım bende. oturma odası şimdiden buz gibi kışın daha beter soğuk olur. die salona aldım.

iiyimmm kuzumm beklioorumm vallaaa doğurmayıı bende alcam yatak odasına mecbur bizim evde soğudu yorganlara geçtik artık sen napıon nasılsınn

bitter herkes kendi derdinde (

bizim de yatak odamızsoğuk oluyor, salonda uyutacağım gündüzleri, gece de ısıtıcıyı açacağız artık..

tek degilsin canim bende senin gibiyim canim resmen as eriyor gibi yiyince hic pisman degilim bende o kadar yememe ragmen 10 günde 1 kilo almisim

iiyimmm kuzumm beklioorumm vallaaa doğurmayıı bende alcam yatak odasına mecbur bizim evde soğudu yorganlara geçtik artık sen napıon nasılsınn

bende bekliom kuzum 39. haftaya girdim bakam nasip yatak odamda yer yok benim. gündüz hep yanımda olsun gecede bende salonda yatarım gari

bitter herkes kendi derdinde (

bizim de yatak odamızsoğuk oluyor, salonda uyutacağım gündüzleri, gece de ısıtıcıyı açacağız artık..

:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…