ahudu dıger adı böurtlen ben lıptonunkını aldım ama bı seye fayda etmıyo sölıyım ada cayını deneyın
diom kız ecrin sen manısanın neresındensın
ahudu dıye arayınca bulunmuyo ama bögurtlenle ahududu aynı olduhu ıcın bögurtlen cayı olarak var her markanın
kızlar merhaba. benimde psikolojim iyice bozulmaya başladı. ilk bebeğim. kafamda bir sürü soru işareti var geçen pazartesi gittim en son kontrole aşağı inmemişti hala. dün akşamdan beri hareketleri çok yavaşladı. çok tedirginim ne yapacağımı bilmiyorum. abartıyomuyum çok korkuyorum ya ne yapsam acaba. doktora gitsemmi.Allah'ım sen yardım et.
selam kızlar hoşgeldiniz
bana hoşgeldin diyen selamımı alan olmuyor:)
Zaten 13ekim senin beklenen dogum tarihin degil mi. sezeryan olacaksan bu hafta ici ol o kadar bekleme, ben zaten böyle giderse sancı felan yok baksana sezeryan olurum gibime geliyor 1hafta daha beklicem cok sıkıldım vallahi ya.. ya bi suyum vs gelse bari anam tııık yok yahu.
kızlar nemlendirici aldınızmı
slm canım, bazen bana da oluyor..
oy kuzum, iyice sabırsızlandın sen, kıyamam..
ben arzumunkini almıştım tatlım..
Arzum Bebbe AR-855 Hava Nemlendirici - Ev Gereçleri
bundan işte.. hatta geçen kış eşimle çok kullandık boğazlarımız çok kuruyordu. bir de güya bebeğe aldık diye gülüyorduk.. bu tür şeyleri tavsiye eden de var etmeyen de..
yazıozzz yaa kızz hatta ben girip yazıorum kimsecikler beni görmüdaa kırıldımmm buruldumm(
oy kuzumnabersin. beşiği salona aldım bende. oturma odası şimdiden buz gibi kışın daha beter soğuk olur. die salona aldım.
kızlar çok oburlaştım..
bir başlıyorum yemeye masadakilerin hepsi bitene kadar kalkmıyorum, gözüm dönüyor ya..
var mı benim gibi olan..
10 gündür böyleyim, daha önce hiç olmamıştı.. işin ilginci bu kadar yememe rağmen kilo da almadım..
yollukları kaldırıp az yer silim bari
iiyimmm kuzumm beklioorumm vallaaa doğurmayıı bende alcam yatak odasına mecbur bizim evde soğudu yorganlara geçtik artık sen napıon nasılsınn
bitter herkes kendi derdinde(
bizim de yatak odamızsoğuk oluyor, salonda uyutacağım gündüzleri, gece de ısıtıcıyı açacağız artık..
gercekten ise yariyorsa bende hemen basliyayim yerleri silmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?