doktor egzersiz die verioz dedi. eğil kalk ayakkabını kendin giy.emekleyerek çömelerek yer sil dedi. denicem bakam
tek degilsin canim bende senin gibiyim canim resmen as eriyor gibi yiyince hic pisman degilim bende o kadar yememe ragmen 10 günde 1 kilo almisim
ecrinece sen ne marka park yatak aldın.bende yatak odam için park yatak almaya karar verdim.annem son dakikaya kadar ben alıcam dedi bizde bekledik şimdi de ses yok hala.son dakikaya kaldı.dünde yatak odamın seklini değiştirmeye karar verdim park yatak sıgcak o sekilde.kızlar sizlerden park yatak alan varmı baska.siz ne marka aldınız.
selam platinciğim
gerçekten de bazen selamlar havada kalıyor
yemek yapıom kızlar gelcem
afiyet olsun bebisine yarasin
slm hlb bende park yatak aldım kraftın üstünde dönencesi var,müzik ve gaz için titreşimli .sallanabilir özellikli..ecrinece sen ne marka park yatak aldın.bende yatak odam için park yatak almaya karar verdim.annem son dakikaya kadar ben alıcam dedi bizde bekledik şimdi de ses yok hala.son dakikaya kaldı.dünde yatak odamın seklini değiştirmeye karar verdim park yatak sıgcak o sekilde.kızlar sizlerden park yatak alan varmı baska.siz ne marka aldınız.
ben bundan aldım canım.. 2 kademeli.. birde 3 kademeli olanları varmış daha kullanışılı gibi geldi onlar bana ama alırken haberim yoktu... çok pahalısına kaçma bence, sonuçta 2-3 yıl zor kullanılacak.. içine takımlarını da serince çok tatlı oluyor, bakmaya doyamıyorsun şimdiden :)))
ecrinece sen ne marka park yatak aldın.bende yatak odam için park yatak almaya karar verdim.annem son dakikaya kadar ben alıcam dedi bizde bekledik şimdi de ses yok hala.son dakikaya kaldı.dünde yatak odamın seklini değiştirmeye karar verdim park yatak sıgcak o sekilde.kızlar sizlerden park yatak alan varmı baska.siz ne marka aldınız.
afiyet olsun ece kolay gelsin
gitmişken birde yçömelerek yer silseydin bari:)))
slm kızlar :sinifsinif:
slm hlb bende park yatak aldım kraftın üstünde dönencesi var,müzik ve gaz için titreşimli .sallanabilir özellikli..
link vereyim bak istersen Kraft 821 Park Yatak
biz chicco aldık canım lullaby lx modelini
cok güzel gözüküyo canım güle güle kullanın.ben bebek odası yaptım zaten karyola aldımda odama sıgmıyo o karyola.o yüzden uygun fiyatlı olsun istiyorum.sen nerden ne kadara aldın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?