2010 Ekim Anneleri

ecrinece sen ne marka park yatak aldın.bende yatak odam için park yatak almaya karar verdim.annem son dakikaya kadar ben alıcam dedi bizde bekledik şimdi de ses yok hala.son dakikaya kaldı.dünde yatak odamın seklini değiştirmeye karar verdim park yatak sıgcak o sekilde.kızlar sizlerden park yatak alan varmı baska.siz ne marka aldınız.

doktor egzersiz die verioz dedi. eğil kalk ayakkabını kendin giy.emekleyerek çömelerek yer sil dedi. denicem bakam

ecrin sen aynı doktora mı devam ediyorsun?
merak ettim ne yaptı bu gidişinde??

tek degilsin canim bende senin gibiyim canim resmen as eriyor gibi yiyince hic pisman degilim bende o kadar yememe ragmen 10 günde 1 kilo almisim

yarım ekmek daha aldım geldim, içini de doldurdum, off yaaaaaaa :))

ben bundan aldım canım.. 2 kademeli.. birde 3 kademeli olanları varmış daha kullanışılı gibi geldi onlar bana ama alırken haberim yoktu... çok pahalısına kaçma bence, sonuçta 2-3 yıl zor kullanılacak.. içine takımlarını da serince çok tatlı oluyor, bakmaya doyamıyorsun şimdiden :)))

Eklentiler

• $BABY-ROSE-Duvak-Cibinlikli-Oyun-Parki-Besik__22454485_0.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 23

slm kızlar :sinifsinif:

slm hlb bende park yatak aldım kraftın üstünde dönencesi var,müzik ve gaz için titreşimli .sallanabilir özellikli..
link vereyim bak istersen Kraft 821 Park Yatak

cok güzel gözüküyo canım güle güle kullanın.ben bebek odası yaptım zaten karyola aldımda odama sıgmıyo o karyola.o yüzden uygun fiyatlı olsun istiyorum.sen nerden ne kadara aldın.

biz chicco aldık canım lullaby lx modelini

kızlar selamlar :) doğum yapan var mı??

bu arada platin davet hala ortada yok :))) neyse artık buradan görüşmeye devam....

ece senin bebiş erken emeklemeye başlayacak anlaşılan:))kaydirigubbakcemile3
bence bebişe iyi örnek oluyorsunkaydirigubbakcemile2 bende mi yapsam acaba:))
dr un bebeğin aşağı inmesi için mi sancın olsun diye mi öyle dedi

Son düzenleme:
cok güzel gözüküyo canım güle güle kullanın.ben bebek odası yaptım zaten karyola aldımda odama sıgmıyo o karyola.o yüzden uygun fiyatlı olsun istiyorum.sen nerden ne kadara aldın.

saol canım, daha iyisi sizin olsun..
baby rose canım bunun markası.
parkı, yatağı ve alezi 200 liraya geldi sıkı bi pazarlıkla..
ben de yatak odası için düşündüm ama zor sığacak..
bunların 60-120cm. ve 70 x 110 ölçüleri var genelde..
bizim düşündüğümüz yere sığmadı..
almaya gitmeden önce ölçüsünü al istersen sen, bilseydim ben küçüğünü alırdım..
genişinde rahat rahat uyusun dedik ama :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…